Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam

Posiadam nadmiar ziemi z wykopu pod zbiornik na deszczówkę i przyłącze wod-kan. Chętnie oddam. Dodam że ziemia jest czarna, lekka, chyba OK. Budowa znajduje się w Sosnowcu przy ul. Tabelnej.

Pozdro

Krzych

607 15 43 43

Witam.

Przyjme lub tanio kupię ziemię do podsypania działki i humus. Budowa okolice Psar.

Pozdrawiam.

Aneta

Poszukuję solidnej niedrogiej ekipy do położenia tynku jeśli takie są

Mam do sprzedania blat kuchenny firmy Unico koloru ARTICO - Śnieżna biel o wymiarach:

długość 307 cm, szerokość 120 cm – cena 750 zł.

Koszt takiego o wymach 400 na 120 to ok. 1200 zł.

Blat pozostał mi po montażu kuchni. Jest to blat firmy Unio, który pokryty jest specjalną powierzchnią antybakteryjną DUROPAL MicroPLUS, która w ciągu 24 godzin redukuje liczbę bakterii o ponad 99%.

To jest strona producenta: http://www.pfleiderer.pl/page/1342/kolekcja-unico

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam

Mam ziemię w Sosnowcu przy ul. Tabelnej z wykopu i humus. Jest różna i lepsza i gorsza. Oddam za darmo.

Pozdrawiam

Krzysztof

tel. 607 15 43 43

Witam.

Przyjme lub tanio kupię ziemię do podsypania działki i humus. Budowa okolice Psar.

Pozdrawiam.

Aneta

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina.

Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam.

Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...