AKK 25.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Hey Polecam ekipę, która u mnie robiła - Damian Sowa, tel. 504 224 759 Witam, szukam sprawdzonej ekipy do prac wykończeniowych, głównie kafelkowanie łazienek, ale też gładzie, malowanie, parapety etc. Najważniejsze, żeby byli dokładni i na dodatek nie masakrycznie drodzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 28.10.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witam,mam do sprzedania: studnię wodomierzową - wykopaną po roku użytkowania (wysokość 130 cm, ocieplona styropianem na wysokości 80 cm, pokrywa żeliwna),kabel YDY 3x2,5 750V 35 metrów,odbiór osobisty Rogoźnik,tel: 600 267 306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 29.10.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam, od przyszłego roku ma zniknąć zwrot za materiały VAT, na rzecz rządowego programu MdM. Jeśli koś chciałby zrobić rozliczenie jeszcze w tym roku i oddzyskać swoje pieniądze zapraszam po więcej szczegłów na priv. pozdrawiam,Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrey 08.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Znacie może jakąś firmę z Sosnowca, która zajmuje się sprzedażą markiz? Polećcie coś jak możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar0l 09.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej najlepsza firma w sosnowcu zajmująca się sprzedażą i montażem markiz to sobimex. cały montaż poszedł bardzo szybko i sprawnie, a cena też była atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paco16 11.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Przyjmę ziemię (może być zanieczyszczona) do podwyższenia terenu.Okolice lotniska w Pyrzowicach.Kontakt 603 720 184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 13.12.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Sprzedam okazyjnie dekory Vives Remate Quarter pasujące do płytek Mugat Blanco. Info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 17.12.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Potrzebuję wykonać projekt przyłącza wody. Proszę o polecenie kogoś. Okolice Będzina. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 19.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 mam do sprzedania (pozostałość po budowie)- płyty GK 2,6x1,2 - 5 szt - płyty GK 2,0x1,2 - 2 szt odbiór Sosnowieccena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy_użytkownik1719509531 01.01.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam, Sprzedam:- styrodur XPS Roofmate SL-A 1250*600*80mm, op=3,75m² - 9 opakowań, 125zł/opakowanie,- ok 60szt. pustaków deklowanych TERIVA oraz ok. 20 zwykłych TERIVA - cena do uzgodnienia. Będzin. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ravek 23.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam wszystkich, Chciałbym wystartować z budową w tym roku, projekt domu mam, adaptacja się tworzy. Mam nadzieję, że pozwolenie dostanę do końca marca. Czy ktoś z grupy może polecić solidnego wykonawcę do SSO? Dom jest energooszczędny więc musi być bardzo dokładnie wykonany. Proszę o informację na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djozi21 24.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam poszukuje sprawdzonej ekipy tynkarskiej tynki cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cedra84 27.01.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Potrzebuję wykonać projekt przyłącza wody. Proszę o polecenie kogoś. Okolice Będzina. Dziękuję. czy aby na pewno musisz miec projekt? w razie czego polecam Piotr Mirek Biuro Projektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 12.02.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mam wykończenia ok. 100 m2 z ogrzewaniem podłogowym. Zdecydowany jestem na mozaikę parkietową ew. panele warstwowe. Szukam parkieciarza z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszko76 19.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam. Czy ktoś może polecić hurtownię lub skład budowlany w okolicach Będzina. Na wiosnę ruszam z budowa - potrzebuję rzetelnych dostawców. Porotherm, teriva, bloczki fundamentowe, bloczki gazobetonowe, cement, stal. Praktycznie wszystko co potrzeba aby wystawić SSO. Proszę o info najlepiej tych co budowali w okolicy, skąd brali materiały. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy_użytkownik1719509531 20.02.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam. Czy ktoś może polecić hurtownię lub skład budowlany w okolicach Będzina. Na wiosnę ruszam z budowa - potrzebuję rzetelnych dostawców. Porotherm, teriva, bloczki fundamentowe, bloczki gazobetonowe, cement, stal. Praktycznie wszystko co potrzeba aby wystawić SSO. Proszę o info najlepiej tych co budowali w okolicy, skąd brali materiały. Z góry dziękuję Cement - Dynamik Będzin. Stal - Wirex Będzin, Pabud Wojkowice Kościelne, Karbud Psary, Mastmax, jeszcze jest jakaś firma z Zawiercia - znajomy brał (jak się dowiem, to dopiszę); Reszta: Pabud, Karbud, Mastmax, jest jeszcze skład przy "gierkówce" zaraz za skrzyżowaniem Malinowice - Sarnów, po lewej stronie jak jedziesz w stronę Warszawy, wyleciała mi nazwa. Dekorgips Strzemieszyce - możesz popytać się o ceny. Dach: polecam DACHO-TECH Wojkowice! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 24.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ostrzegam przed sprzedawcą okien z Sosnowca tj. firma „Markowe Okna” ul. 3 Maja 31 - Grupa Factor. Jak kupowałem okna ta firma nazywała się GRUPA MARBUD.Kupiłem u nich okna w 2011 r., na okna nie narzekam, choć w trakcie montażu miałem małe zastrzeżenia, ale zostały one uwzględnione. Duże zastrzeżenia mam do respektowania warunków gwarancji przez tą firmę.W grudniu 2012 r. (w okresie gwarancji) pojawił się problem z oknami (okazało się, że trzeba je tylko wyregulować). Zgłosiłem problem telefonicznie do właściciela firmy, potem emilowo, listownie, ale ta firma mnie olała. Dni mijały (od pierwszego zgłoszenia mineło chyba 70 dni), a właściciel się nie odzywał, pomogła dopiero interwencja rzecznika praw konsumentów.W między czasie dowiedziałem się, od innych klientów, że właściciel tej firmy skacze przed klientami tylko przy sprzedaży okien, ale już po sprzedaży, to wszystkich ma gdzieś, chociaż obowiązuje go gwarancja. Dla nas wszystkich co okna kupują ważny jest towar, montaż i gwarancja, ale w tej ostatniej sprawie Grupa Factor zawaliła na całego. Z pozostałości po budowie ma do sprzedania:- pręty 6 mm, długie 6 m, jest ich około 40 sztuk,- skrzynka (rozdzielnia) na prąd tymczasowy jednofazowy wraz z akcesoriami (lub bez) oraz blat kuchenny firmy Unico koloru ARTICO - Śnieżna biel o wymiarach:długość 307 cm, szerokość 120 cm – cena 550 zł. Koszt takiego o wymach 400 na 120 to ponad 1200 zł. Blat pozostał mi po montażu kuchni. Jest on firmy Unio, który pokryty jest specjalną powierzchnią antybakteryjną DUROPAL MicroPLUS, która w ciągu 24 godzin redukuje liczbę bakterii o ponad 99%.To jest strona producenta: http://www.pfleiderer.pl/page/1342/kolekcja-unico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djozi21 02.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witam czy ktoś może polecić jakąś ekipę do tynków maszynowych , znalazłem kilka ale nikt nico nich nie pisze :1-JURBUD Sosnowiec2-Paweł Koziński Sosnowiec3-ESKA-REM Chruszczobród 4-Tarnowski Tynki maszynowe Sosnowiec Proszę o opinie jeśli ktoś miał doświadczenie z tymi firmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 03.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam Mam pytanie jaką firmę polecacie do montażu powietrznej pompy ciepła do c.w.u., bo zastanawiam się czy brać jakąś firmę czy samemu kupić pompę np. na allegro taką i potem ją zainstalować, co doradzacie?? http://allegro.pl/hewalex-powietrzna-pompa-ciepla-pcwu-3-8h-a3-i2996590729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 09.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Sprzedam kompletną skrzynkę ze słupem do prądu budowlanego - 500 zł. Tel 607 15 43 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts