Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

Poszukuję "złotej raczki" bo na ekipę za mała robota, do sufitów podwieszanych.

Mam rozgrzebany salon - do skończenia i poprawek, stelaż w pokoju i kuchni - do opłytowania, do kompletnego zrobienia korytarz.

Są chętni ? :lol:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Witam czy ktoś może polecić jakąś ekipę do tynków maszynowych , znalazłem kilka ale nikt nico nich nie pisze :

1-JURBUD Sosnowiec

2-Paweł Koziński Sosnowiec

3-ESKA-REM Chruszczobród

4-Tarnowski Tynki maszynowe Sosnowiec

Proszę o opinie jeśli ktoś miał doświadczenie z tymi firmami

U mnie tynki będzie robił Piotrek Gruszka: 790 556 025. Oglądałem jego robotę - można go polecić.

pozdrawiam

Z pozostałości po budowie mam do sprzedania:

- pręty 6 mm około 40 sztuk - cena 3,5 sztuka (do ew. uzgodnienia)

- skrzynka (rozdzielnia) na prąd tymczasowy jednofazowy wymiary: 46x36x25 - cena 80 zł

- blat kuchenny firmy Unico koloru ARTICO - Śnieżna biel o wymiarach: długość 307 cm, szerokość 120 cm – cena 550 zł.

Koszt takiego blatu o wymach 400 na 120 to ponad 1200 zł. Blat pozostał mi po montażu kuchni. Jest on firmy Unio, który pokryty jest specjalną powierzchnią antybakteryjną DUROPAL MicroPLUS, która w ciągu 24 godzin redukuje liczbę bakterii o ponad 99%.

To jest strona producenta: http://www.pfleiderer.pl/page/1342/kolekcja-unico

Witam.

Poszukuje:

- stemple budowlane około 150 sztuk

- deska szalunkowa około 2.5 m3

- rozdzielka tymczasowa (erbetka) 3 fazy (bez licznika)

- garaż blaszany

Zaczynam budowę (Będzin) w maju i potrzebuję praktycznie wszystko - tak ze jak by ktoś miał coś na zbyciu to proszę o kontakt.

pm lub gg 5199787, ewentualnie tel 796 529 972 Wojtek

Pytanie do budujących w okolicach Będzina.

Skąd braliście stal i beton z gruchy??

leszko

-beton: Dynamik Łagisza -ceny przez telefon, ewentualnie osobiście. Zawsze punktualni, betonu nigdy nie zabrakło z dokładnych wyliczeń.

-stal: Hurtownia budowlana BAULAND Częstochowa. Tu było najtaniej z transportem. Przywożą lawetą z długą przyczepką do stali. Dostawę miałem w cenie choć mam do nich 80km w jedną stronę.

-stemple budowlane widziałem niedawno na tablica.pl ogłoszenie chyba z okolic Mierzęcic o sprzedaż stempli po 3,5zł/szt.

Szukam fachowców do:

tynki knauf diamant około 500m2

wylewki około 130m2

Mogę polecić elektryka... naprawdę bardzo dobra robota.

leszko

-beton: Dynamik Łagisza -ceny przez telefon, ewentualnie osobiście. Zawsze punktualni, betonu nigdy nie zabrakło z dokładnych wyliczeń.

-stal: Hurtownia budowlana BAULAND Częstochowa. Tu było najtaniej z transportem. Przywożą lawetą z długą przyczepką do stali. Dostawę miałem w cenie choć mam do nich 80km w jedną stronę.

-stemple budowlane widziałem niedawno na tablica.pl ogłoszenie chyba z okolic Mierzęcic o sprzedaż stempli po 3,5zł/szt.

Szukam fachowców do:

tynki knauf diamant około 500m2

wylewki około 130m2

Mogę polecić elektryka... naprawdę bardzo dobra robota.

Co do tynków porozmawiaj z piotrkiem - namiar pięć postów wyżej.

leszko - beton tak jak mój przedmówca pisał: Dynamik będzin łagisza.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...