Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rena jak dam rade to dolacze.Tylko czy Grzegorz bedzie?I zeby nas stamtad nie przepedzili jak bedziemy wieksza ekipa tak sie tam krecili.Zeby jakis nadgorliwy nie wezwal policji.Jak Grzegorzowi sie juz 2 razy wlamali na budowe,tzn drugi to probowali to sasiedzi moga byc uczuleni.

Postaram sie byc.

Adam, sąsiadów tam brak ale może będą robotnicy z nr telefonu do Grzegorza.

Sama nie wiem czy ja tam dotrę bo ta godzina to dla mnie za późno, jutro zaczyna się wekend i ja jadę na swoją budowę do Poraja ale jeszcze nie wiem o której. Gdybym nie dotarła to wybaczcie i umówimy się w tygodniu. Pa Pozdrowienia.

Jak to tak, a gospodarz nic nie wie??? :D :D :D

Kochani, nie dzisiaj!

Dzisiaj o godz. 17:00 można mnie spotkać w Ośrodku Wypoczynkowym "Kotwica" (Pogoria I) na "służbowych" pieczonkach. :lol:

Cieszę się bardzo, że zaplanowaliście spotkanie u mnie na budowie i bardzo chciałbym, aby doszło do niego w najbliższym czasie. W przyszłym tygodniu dysponuję wolnym czasem po południu we wtorek, czwartek (ale tylko do 17:30), piątek (pod znakiem zapytania) oraz cały dzień w sobotę i niedzielę. No to co, umawiamy się? :p

Zapraszam Wszystkich we wtorek na godz. 16:10 (o godz. 16:00 zawożę żonę do centrum Dąbrowy i potrzebuję te 10 minutek żeby wrócić na moją budowę). Jeśli będzie padało to należy zabrać ze sobą gumiaki, bo w mojej glinie można "utonąć" po kostki... :lol: :lol: :lol: (kto będzie szedł za mną, to tylko zabłoci podeszwy :) )

Rena, prawdopodobnie będą jeszcze po południu we wtorek górale, którzy stawiają mi więźbę. Jeżeli nie masz jeszcze ekipy do dachu to możesz z nimi porozmawiać, ale musisz mieć ze sobą słownik góralsko-polski (pochodzą z Białki Tatrzańskiej) :D . Ja jestem z ich pracy bardzo zadowolony. Widać, że to dla nich "bułka z masłem". :p

Krystian, Adam, Wowka- będziecie u mnie??? :p