Krystian 02.10.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Jutro, 17.00, u Grzegorza63 na budowie, skoro masz tam 10 minut...może będzie na budowie... , a jak nie to wezmę lornetkę i dokładnie wszystko obejrzymy ... od zewnątrz... Daj tylko dokładniejsze namiary gdzie ta budowa jest... na priva plissssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.10.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 No musez przyznac ze jestem pod wrazeniem.Konstrukcja pod dach powala na nogi.Wprawdzie jeszcze nie skonczona ale juz widac co,jak i wogole.Do Grzegorza dosyc latwo trafic,nie powinno byc problemow )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.10.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Adam więc przyłącz się do nas jutro o godz. 17 na budowie Grzegorza.Będzie zaszkoczony. ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Adam__ - Grzegorz wprawdzie nikogo nie zapraszał, ale może NAS nie wywali na zbity ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.10.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Rena jak dam rade to dolacze.Tylko czy Grzegorz bedzie?I zeby nas stamtad nie przepedzili jak bedziemy wieksza ekipa tak sie tam krecili.Zeby jakis nadgorliwy nie wezwal policji.Jak Grzegorzowi sie juz 2 razy wlamali na budowe,tzn drugi to probowali to sasiedzi moga byc uczuleni.Postaram sie byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.10.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Adam, sąsiadów tam brak ale może będą robotnicy z nr telefonu do Grzegorza. Sama nie wiem czy ja tam dotrę bo ta godzina to dla mnie za późno, jutro zaczyna się wekend i ja jadę na swoją budowę do Poraja ale jeszcze nie wiem o której. Gdybym nie dotarła to wybaczcie i umówimy się w tygodniu. Pa Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.10.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 A wogole to czy Grzegorz jest na miejscu??Cos sie nie odzywa i nie wiem czy jest.A moze gdzies pojechal sie odstresowac na jakies Bahama czy inne Karaiby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.10.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Jak to tak, a gospodarz nic nie wie??? Kochani, nie dzisiaj! Dzisiaj o godz. 17:00 można mnie spotkać w Ośrodku Wypoczynkowym "Kotwica" (Pogoria I) na "służbowych" pieczonkach. Cieszę się bardzo, że zaplanowaliście spotkanie u mnie na budowie i bardzo chciałbym, aby doszło do niego w najbliższym czasie. W przyszłym tygodniu dysponuję wolnym czasem po południu we wtorek, czwartek (ale tylko do 17:30), piątek (pod znakiem zapytania) oraz cały dzień w sobotę i niedzielę. No to co, umawiamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 03.10.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 A po pieczonkach służbowych........... boli głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Oj, boli, boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.10.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 No to niech będzie we wtorek po południu, skoro dzisiaj masz ciekawsze zajęcia... , a Rena też nie za bardzo... Co do godziny, to się doklikamy na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 OK! Doklikamy sobie! Dzisiaj już wyłączam kompa, w sieci będę dopiero w poniedziałek. Wszystkim- Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 03.10.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Grzegorz, czy ja mogę we wtorek o godz. 16?? a reszta niech się do nas dostosuje. Wprawdzie byłam na Twojej budowie dziś / w piątek / o godz. 17 ale rzeczywiście pocałowałam klamkę. Za to napatrzyłam się z pewnej odległości na Twój dom.Na PRIV podam mój nr tel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.10.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 W nadchodzącym tygodniu jastem bardziej ,,fleksibl" , co za różnica, czy śpi się przed czy po południu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.10.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 No jak na razie jak dla mnie to moze byc wtorek. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.10.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 "durno chmurno nie przyjemnieliźna plomba dzwoni w gębie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 ... a u mnie kaloryferki zrobiły się cieplutkie, od razu przyjemniej w mieszkanku... choć po licznych utarczkach ze spółdzielnią... W moim domku nikt mi łaski nie będzie robił, napalę w kominku i już... , albo sam włączę piecyk i centralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.10.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Zapraszam Wszystkich we wtorek na godz. 16:10 (o godz. 16:00 zawożę żonę do centrum Dąbrowy i potrzebuję te 10 minutek żeby wrócić na moją budowę). Jeśli będzie padało to należy zabrać ze sobą gumiaki, bo w mojej glinie można "utonąć" po kostki... (kto będzie szedł za mną, to tylko zabłoci podeszwy ) Rena, prawdopodobnie będą jeszcze po południu we wtorek górale, którzy stawiają mi więźbę. Jeżeli nie masz jeszcze ekipy do dachu to możesz z nimi porozmawiać, ale musisz mieć ze sobą słownik góralsko-polski (pochodzą z Białki Tatrzańskiej) . Ja jestem z ich pracy bardzo zadowolony. Widać, że to dla nich "bułka z masłem". Krystian, Adam, Wowka- będziecie u mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 06.10.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Grzegorz - serdeczne dzięki za zaproszenie Ale jestem zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.10.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts