Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Grzegorz63 - co to za zastój :o ???

Gdzie fachowcy :roll: ???

Ogrodzenie zamknięte, nikt nie pracuje.... :evil:

oj zamiast jesiennych liści będzie pokrycie śniegiem... :lol:

na chyba, że górali pogonisz... :wink:

Pewnie byłeś przed godziną 12:00. Ja też. I jak zobaczyłem, że nikogo nie ma to dostałem takiej nerwicy, że teraz jest ich na dachu pięciu!!! :evil:

Oni coś w sobie mają, i dopóki nie pokażesz, że Twoje nerwy już się wyczerpały, to myślą, że mają do czynienia z przysłowiową "blondynką"!!!

P.S. Podobał mi się dialog, jaki ostatnio słyszałem od kolegi, który też buduje dom. Umówił się z ekipą do tynków. Przyjechali, obejrzeli (a chata bogata!) i rzucili kosmiczną cenę. Kolega zachował zimną krew i zaczyna dialog:

-Widzicie, jaki dom buduję?

-Tak, wielki i luksusowy, z basenem w środku- odpowiadają z podziwem...

-A, co to oznacza?- pyta kolega,

-Nie wiemy- tu pełna konsternacja,

-To oznacza, że mam pieniądze!

-A co to oznacza, że mam pieniądze?

-??? (konsternacja)

-TO OZNACZA, ŻE NIE JESTEM GŁUPI!!!, Dziękuję, do widzenia...

Jechalem okolo 14 i widzialem ze malo sie nie pozbijali na tym dachu.tylu ich bylo :).Jak sie jedzie to nie widac co sie dzieje z tylu ale skoro ich bylo takie multum to napewno skonczyli :)))

To juz Grzegorz garazu nie zaleje jak z gory woda poleci :).

Co u mnie?

No zeby zaczac budowac to najpierw musze rozwalic.No teoretycznie potrzebowal bym chyba pozwolenie na rozbiorke bo budynek ktory chce rozebrac - a stoi on na miejscu przyszlego domu - to jest na mapach i jak sie tak nagle "straci" to bedzie to troche dziwnie wygladalo ;).

Jakos sie nie moge zebrac zeby isc zapytac sie co potrzebuje.

Poza tym to nie wiem tez czy potrzebuje wszystkie uzgodnienia z mediow bo pociagne z istniejacego budynku a byly zalatwiane niedawno.

Teraz zimowa pora moze sie za to wreszcie zabiore :):):)

A tak poza tym to by trzeba bylo zaopatrzyc sie w odsniezarke.

Do "normalnej" drogi mam kawalek i jak mnie zasypie to sie stad nie rusze ;).Bedziecie mnie odkopywali :)

Rena gdzie bedzie mozna Twoje fotki obejrzec?

Melduję - przydomowa oczyszczalnia gotowa. Jeszcze trochę trzeba zasypać (ręcznie) i kupkę można wanąć :D JAM ci to uczynił. Bez łachy tych szpeniów. A koszt 400 zł żwir, 200 koparka 4000zł komplet ze zbiornikiem 3m3. Teraz gra mi Deep Purple Child in time, żonka polewa czerwone winko, a w lewej nodze łapie mnie skurcz.

pam pama pamap dzsiznieniiiicnni dzisninanainianiai anin nnnnnn

To jest MUZYKA!!!!!!!!!!!!

Pamiętam, jak zadylałem biegiem po lekcjach (tramwaj się spóźniał) 3 km, żeby nagrać z "trójki" na moją szpulkę parę nagrań Deep Purple. "Dziecko w czasie"- to jest to, jednak muszę przyznać obiektywnie, że mój primo to "Higway star", a szczególnie solówa Blackmoora w tym utworze. Najlepszy album- bezapelacyjnie "Made in Japan"!!! W ogóle, to "parple" były dla mnie zawsze na pierwszym miejscu, przed "zeppelinami" i "sabathami". Miałem też dość długi okres fascynacji "Budgie". :p

Szadam, puszczam kompakta na fulllllllll!!!!!!!!!

Będę słuchał razem z tobą! :D

Jako ciekawostkę, chcę Wam powiedzieć, że moja kochana "ślubna" zaczynała w tamtych czasach od Drupiego, żeby skończyć obecnie na Nirvanie i Metalice!!! W tym tygodniu wracam z pracy, cała chałupa się trzęsie, a ona słucha na full i ogląda Metalicę na DVD (koncert, podwójny album) i cała w skowronkach... :lol: :lol: :lol:

To czy Purple, czy Zeppelin na pierwszym czy drugima nie na zanczenia. Pink Floyd, Genesis, Dorsi to muzyka, która niosla grupy tamtych lat. Nie było klipów w których panienka śpiewa w taki sposób że nikt nie słucha tylko patrzy co będzie dalej......... :oops:

Teraz cichutko leci Jon and Vangelis i "Znajdę drogę do domu.."

Kto by w tamtych czsach ktoś pomyślał, że raptem za pare lat ( :D ) z jakiegoś internetu można wszystko sobie "ściągnąć" i to w jakiej jakości!

Co do żon to widocznie te typu tak mają :D Nie dość że Drupi to z jakością sluchawki telefonicznej. A teraz to Nirwana....

Jeszcze jedno spostrzeżenie - nie wiem jak wasze dzieci ale mój 18latek wychowany w dźwiękach moich nagrań zna je doskonale i slucha namiętnie.

Pewnie byłeś przed godziną 12:00. Ja też. I jak zobaczyłem, że nikogo nie ma to dostałem takiej nerwicy, że teraz jest ich na dachu pięciu!!! :evil:

No to, to ja rozumiem :p , na wszelki wypadek chyba będziesz ich musiał sprawdzać :o z samego rana, jak oni tacy... :wink:

Byłem przed 11.00.

Adam nie mam zamiaru Cię wykopywać z zasp, połóż sobie elektryczne maty grzejne na ścieżce... :lol: :lol: :lol:

Ja tam wole zeby przychodzila stopniowo.Jeszcze nie mam sprzeta do odsniezania.

Krystian jakbym mial zalozyc mate elektryczna to licznik by chyab wyskoczyl z orbity i zaczal latac po podworku.Troche tego wszystkiego jest.

Grzegorz.Wpadlem na genialny sposob iluminacji Twojej rezydencji.Jak bede jechal to dam Ci znak (na komore na ten przyklad) a Ty sobie znanym tylko sposobem wlaczysz ta iluminacje ;):):):)

Wowoka - jak tam plytkarz?

Pozdrawiam