Wowka 04.11.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Grzegorz63 - pogoda jest rewelacjna jak na listopad. Masz szanse ocieplić dom bez przeżywania stresu. Kiedy kończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Grzegorz63 - nie musisz się spieszyć , ładna pogoda zapewniona do połowy grudnia, ... a potem... białe szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Mój alarm to suka, w chwili obecnej raczej śmieszna niż groźna. Pochodzi z Prudnika ( bez papierów i gwarancji) i jak na te tereny przystało jest owczarkiem ( owczarczycą ) niemieckim ( cką). Dość mokra. Przed przeprowadzką chcę zaprogramować jej system w taki sposób, aby trochę obeschła i zrozumiała o co tu chodzi. Obecny mój mieszkaniowy system alarmowy 12 letnia jamnica popadła w lekką depresję i już nie gada ze mną. Chyba kupię kwiaty, albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Szadam, znam przypadki kiedy żony stają się mniej rozmowne znacznie wcześniej niż po 12-tu latach... Więc kup jej kość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ŻONIE !!!!!!!!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ...nie, jamniczce, chyba, że nie ma już zębów, to wtedy jakieś żelki w kształcie kości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 No tak, jak się zagalopuję i tak dalej poprowadzę tę gadkę i żona to przeczyta to mnie .............................. pogryzie A potem usłyszę, że nie mam czasu i takimi pierdołami się zajmuję. I ma rację Żelki to nic, kupiłem świńskie ucho Ludzie! poważnie, nawet nie wiedziałem że tak można. Spreparowane świńskie ucho służy do wytworzenia miłej atmosfery wśród ekologicznych systemów alarmowych. Tylko mlaskanie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 04.11.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Też doświadczyliśmy zwierzęcej zazdrości.Kiedy w domu pojawił się kotek - szynszyla tak się obraziła, że nie "rozmawiała" i nie wychodziła z ukrycia przez ponad tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ... a potem szynszyla wyszła i kotek ją zjadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.11.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Grzegorz63 - pogoda jest rewelacjna jak na listopad. Masz szanse ocieplić dom bez przeżywania stresu. Kiedy kończysz? Wszystko na to wskazuje, że ocieplenie skończę tym tygodniu! W przyszłym tygodniu na mój dach zaczną w końcu opadać "jesienne liście" Robena... Szadam, a uszy jej stoją (będą stały, mają stać...)? Bo ja też kiedyś w swoim życiu miałem "prawdziwego" owczarka niemieckiego. Ale wspominam go mile- kapitalna psina!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Uszy w zasadzie stoją, chyba że leżą , razem lub osobno. Nasz weterynarz pierweszego kontaktu mówi że zna protoplastów, co zwiększa prawdopodobieństwo dobrego wyboru. Zresztą muszę się przyznać, że w nie wielkim stopniu zależy mi na 100% czystej krwi aryjskiej. Już się lubimy i to się liczy. Tylko ta depresja naszej Niuśki. Babcia Niusia atakowana przez budryskę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.11.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 ..nie ... jest rozejm, kot nie zbliża się do klatki a szynszyla nie "tupie" Siły nadzorujące przestrzeganie rozejmu czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.11.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Cześć! Sie macie??? Jak najdłużej bez mrozów!!! (to do złotej rybki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.11.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Tak, Tak, Tak !!! Rybko - do połowy GRUDNIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.11.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 No jasne, że do połowy grudnia!!! Przecież statek z Australii z Krystianowymi oknami z eukaliptusa wypływa w rejs dopiero w przyszłym tygodniu. Do Hamburga przycumuje 30 listopada. A potem to już z górki: kolej żelazna, TIR, Urząd Celny, eksporter w Warszawie, potem TIRem do lokalnego dystrybutora no i w końcu żukiem do Krystiana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.11.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Grzegorz63 - dzięki za optymizm, mam nadzieję, że ostatni etap będzie się odbywał żukiem a nie saniami... Ostatnie wieści z frontu ,,okna" : coś małe te trójkąty, szablon zdjęty, firma się głowi jak to poskłada... No cóż, za zachcianki żony (łuki, trójkąty - tylko w oknach, bez skojarzeń ) trzeba płacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.11.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 No to trzeba podciągnąć do góry, bo spadliśmy na koniec peletonu. Udało się, udało- dom cały ocieplony!!! Łaskawa pogoda... W poniedziałek podbitka, od środy dachówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 witajcie mam pytanie, czy u Was mozna kupic taniej kostke brukowa??? Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.11.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Grzegorz jesli mozna po drodze "skontroluje" Twoja budowe. Juz w piatek widzialem ze ocieplanie na ukonczeniu . Domkowi bedzie ciepelko w zimowe dni.No jeszcze jak wstawisz okna to juz sie moze przypadkiem zagrzac i spocic .No ale okienka to chyab dopiero na wiosne beda. Pozdrawiam P.S. Az sie boje wysylac tego posta bo zaczne nowa strone po raz kolejny i Grzegorz bedzie zly Hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.11.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Jeszcze jutro i deski pomalowane. TWU ale syf!!!!!!!!!! No ale jak to wszystko wyschnie to ściany i góra skończone Dzisiaj żoncia sprowadziła majstra od mebli kuchennych. Dobry fachowiec. Ma zrobić wycenę - na moje oko 8kzł choć nie mam pojęcia jakie ceny panują w tym świecie. Ciekawe o ile się pomylę Na ogrodzie porządek na zimę zrobiony, że aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts