Adam___ 21.11.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Grzegorz widze ze u Ciebie dach juz na ukonczeniu.Jeszcze tylko jutro i bedzie po robocie dachowej.A tak sie obawiales ze nie skoncza. Pogoda Ci sie udala to nic tylko dachowki do kupy skladac Szadam mozna w tym konkursie cos wygrac? To wez mnie zapisz to moze sie uda cos wygrac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.11.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Czyby wszyscy pojechali na budowy swoje??Co prawda pogoda ladna ale krotko widno jest i zimno troche.Zyje ktos tam jeszcze?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.11.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Żyjemy, ale co to za życie. Roboty tyle że nawet nie mogę poważnie zająć się P R Z E P R O W A D Z K Ą Ale dzień ten nadchodzi. Skutkiem tego siedzę obok dwóch kartonów i jakiegoś zawiniątka z żyrandolem. Jeszcze jutro drobne poprawki malarskie i GÓRA JEST NASZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 25.11.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Szadam jak jeszcze masz siec podlaczona to nie jest tak zle . Jak mowi moja mama to jeszcze jednym zywiolem jest przeprowadzka.Ogarnac to wszystko to jest troche ciezko.I nagle sie okazuje ze czlowike ma tyle roznych klamorow. Znam ten bo, bo przerabialem przeprowadzke w zeszlym roku. Trwala ona gdzies tak od wrzesnia do polowy grudnia kiedy to ostatecznie zdalismy klucze.Ale moglismy sobie na takie cos pozwolic Spakowac to wszystko to jedno a wypakowac to druga sprawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.11.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Całymi dniami jak nie budowa to wojaże po hurtowniach- wykorzystuję prima- pogodę! Na dachu jeszcze siedzą, kończą gąsiory i zakładają rynny (w końcu zdecydowałem się na plastiki Marleya). Zasypałem fundamenty, kopę pod taras i pod schody wejściowe; jak najdłużej taka pogoda! Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.11.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Panie Grzegorzu, proszę przygotować swój plac boju do mojego rzutu okiem, które nastąpi w godzinach rannych rannych. Dywanu proszę nie rozkładać i liści do drzew nie podklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R2 26.11.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 pozdrowienia dla wszystkich krajan z Zagłębiazwłaszcza dla Wowki, którego chałupa zrobiła na mnie spore wrażenie- ciekawe czy się znamy, bo ja też pochodze z Grodzca i co więcej mam tam działkę z ładnym widokiem na górę Sw DorotyRozkosz budowy w zasadzie przede mną - na razie jestem na etapie załątwiania spraw formalnych, na co przeznaczyłem ponad rok - wcześniej nie zacznęZ doświadczeń budujących w pobliżu wiem, że koszmarnym doświadczeniem są ciągłe wizyty "gości", którzy są nastawieni na "pożyczanie" wszelkiego żelastwa - zastanawiam się, czy wogóle stawiać ogrodzenie póki nie rozpocznę budowy, bo też mogą ukraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.11.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Panie Grzegorzu, proszę przygotować swój plac boju do mojego rzutu okiem, które nastąpi w godzinach rannych rannych. Dywanu proszę nie rozkładać i liści do drzew nie podklejać. A trawę na zielono można pomalować??? Cześć R2!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.11.2003 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Grzegorz zrobil super ogrodzenie.Poprzednie z tego co pisal to sobie "pozyczyli" ale to co jest obecnie to jest odlotowe.Mozna sobie podziwiac z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.11.2003 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Mam chyba u Grzegorza przechlapane. Nie wiem jakim cudem zaczalem strone. Jak bonie dygu.Ani postow nie licze ani nic takiego. Tak jakos samo wychodzi Ostatnio az sie balem jakies posty pisac zeby nie zaczac strony.A tu masz. Chyba zamilkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.11.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Grzegorz jestem pod wrazeniem.Dach wyglada super.Szczegolnie ta jedna polac od strony tej uliczki co biegnie do goryPierwsza klasa.Dzisiaj chyba taras wylewali tez bo jakis ciezki sprzet stal tam u Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 27.11.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Witaj R2Do której szkoły chodziłeś? Ja do 2 (obecnie 6) a potem do Szolca.Mieszkałem na Barlickiego a potem Kempy. A ty?Pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa o mojej budowie. Napisz coś więcej o Twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 27.11.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Grzesiek Duży postęp ja tam widziałem. I Pompa do betonu No no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.11.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Dzięki za miłe słowa . W jakiś sposób wynagradzają mi one wydaną kasę na "połamany dach" (wiadomo: dużo odpadów z dachówki podstawowej, więcej cholernie drogich trójników i gąsiorów, więcej rynien i drogich kształtek do nich, eeech...) Dzisiaj zalewałem betonem fundamenty pod taras i pod schody wejściowe do domu (wlazło tego 10 m3). Pogoda po prostu mnie rozpieszcza! "Zamknięcie budowy" na zimę planuję w przyszłym tygodniu. P.S. Adam___ , tak się przyzwyczaiłem, że to Ty otwierasz nową stronę, że nie mogę sobie wyobrazić nikogo innego w roli "odźwiernego"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.11.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 No trzeba przyznac ze dach na Grzegorza domu jest baaaardzo zakrecony i polamany.Nie zauwazylem tylko czy masz dachowki krancowe , wykonczone blacha czy w jakis inny sposob.Dach jest SUPER to trzeba przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 27.11.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Witam, Koledzy Zagłębiacy ratujcie, pilnie na Sobotę potrzebuję 3 do 4 beczki (około 1 m wysokie). Podobno można kupić używane beczki za 20-30 PLN ale gdzie ?W marketach chcą 100 PLN za beczkę !Może wiecie gdzie można je kupić okazyjnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R2 28.11.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Dzięki za pozdrowieniaWowka, w Grodzcu chodziłem do 3, a potem do Kopernika w Bedzinie, a więc do konkurencyjnych szkółMieszkałem najpierw na Okrzei, a potem na osiedku przy Konopnickiej - na Kempy mieszka moja babcia.Co do budowy, to jeszcze nie ruszyła i nie ruszy w ciągu najbliższego roku - tyle sobie dałem na załatwienia spraw formalnych. Sprawy np w sądzie ciagną się niemiłosiernie, ale nic mnie na razie nie goni. Nawet projektu nie mam wybranego, choć w ogólnym zarycie to wiem, jaki chcę mieć dom- tyle tylko, że trzeba to jeszcze dostosować do możliwości finansowych.Generalnie będzie to dom parterowy z użytkowym poddaszem o pow do 150m2 - zastanawim się nad garażem.Z działki na ul Asnyka jest fajny wydok na okolicę, a zwłaszcza na Dorotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 28.11.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 R2 - "czyli znamy się tylko z widzenia" Rzeczywiście, widok na Dorotkę będzie przedni. Szkoda tylko, że drzewa prawie w całości zakryły już widok kościółka. Zaczynasz budowę za rok .... czyli najwyższy juz czas wymianę poglądów. Wiem, że gdyby Forum już istniało zanim rozpocząłem budowę to kilka rzeczy zrobiłbym inaczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.11.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam, Koledzy Zagłębiacy ratujcie, pilnie na Sobotę potrzebuję 3 do 4 beczki (około 1 m wysokie). Podobno można kupić używane beczki za 20-30 PLN ale gdzie ? W marketach chcą 100 PLN za beczkę ! Może wiecie gdzie można je kupić okazyjnie ? Jakie mają być te beczki? Plastikowe, czy metalowe? Czyste, czy mogą być w środku brudne? Mogę Ci załatwić metalowe 200-litrowe po oleju silnikowym po 20 zł/szt., ale najwcześniej w poniedziałek. Jeśli Cię to interesuje- pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.11.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 jak najdłużej taka pogoda! Grzegorz ... spoko, przecież mówiłem, że do połowy grudnia masz czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts