Grzegorz63 28.11.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 O!!! Krystian??? Gdzie to się bywało? Na Hawajach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.11.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Krystian Dominikane zwiedzal No bo nie fedrowal chyba tyle czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.11.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 OJ fedrował i to ostro, przy kompie kończyłem projekt, przez trzy tygodnie nie miałem czasu poklikać... od pon. OKNAS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.11.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Grzegorz63 - no i masz PAŁAC !!! WIDZIAŁEM 20 min. temu... Nie podjeżdżałem bliżej bo nie było Twojego autka... Jaki kolorek wybierzesz na ściany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 29.11.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 A "pałac" to znaczy dobrze, czy źle (czytaj: kiczowato)??? Tylko Krystian szczerze, bo sam już nie wiem... Mogłeś podjechać, byłem na budowie bo dzisiaj jeździłem Polonezem- niezastąpione transportowe autko, wożę nim 6-metrowe rury, panele na podbitkę, 4-metrowe rynny, arkusze blach e.t.c. Czasami lepszy od Żuka! Wybór kolorku na ściany pozostawiam mojej żonie! Jedno jest pewne- pod ciemnobrązowym dachem elewacja musi być jaśniutka. Adam___, deski czołowe (te przybijane do krokiew) mam całe osłonięte blachą, no i oczywiście dachówki krańcowe są! Dzięki chłopaki za zainteresowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.11.2003 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 PAŁAC to znaczy dobrze... No to szkoda, że nie podjechałem... Były dwa polonezy (zielonkawe ???) Okna przesunięte na wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.12.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Grzegorz trzeba przyznac ze Twoja rezydencja robi wrazenie Nie bylem wprawdzie troche ale mysle ze juz do zakonczenia prac zblizasz sie duuuuzymi krokami. Teraz w sumie pozostaje najgorsze.Tzn chodzi mi o to ze z zewnatrz nie bedzie nic widac ze cos sie posuiwa robota do przodu.Trzeba bedzie przekroczyc progi rezydencji,zalozyc bambosze,lacie,papucie (czy jak to tam sie nazywa) i dopiero bedzie mozna podziwiac co tam sie dzieje dobrego Tak sie dzisiaj zastanawialem co lepiej. Majac troche gotowki to lepiej kupic samochod czy zaczac budowe chalupki? Tak sobie myslalem o chalupce bo jak juz zaczne to trzeba bedzie skonczyc A autko to z czasem to tez bedzie nowe Co chlopaki myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.12.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 ...Tak sie dzisiaj zastanawialem co lepiej. Majac troche gotowki to lepiej kupic samochod czy zaczac budowe chalupki? Tak sobie myslalem o chalupce bo jak juz zaczne to trzeba bedzie skonczyc A autko to z czasem to tez bedzie nowe Co chlopaki myslicie?... Zdecydowanie budowa domu!!! Kiedy jeszcze nie myślałem o budowie domu, to śledziłem wszystkie nowinki motoryzacyjne. Marzyłem o najnowszych modelach samochodów itp/itd. Budowa domu jest takim pasjonującym zajęciem, że później to nie chce się nawet myśleć o tej kupie stali na czterech kółkach. Może świadomość, że budując dom zostawiasz po sobie jakiś ślad na tej Ziemi daje takie pasjonujące przeżycia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 02.12.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Grzegorzu63, gdzie dokładnie się budujesz, możę przejeżdżam obok Ciebie udając się na moją siewierską wioskę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.12.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Nie choruje na najnowsze modele samochodow.Moze z racji zawodu pasuja mi tylko autka kombi albo typu berlingo. Tak tez myslalem o domku.Bo jakby nie patrzec to domek zostanie a autko to sie moze stracic szybciej niz sie pojawilo. "Chodzi" za mna i to i to ale predzej chalupka No chyba ze bym wygral jakas grubsza kasiorke w totka. Tylko wtedy by byla "problem" innego rodzaju.Jakie autko wybrac. Hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.12.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Filo Grzegorz sie buduje kolo gorki golonoskiej.Jak sie jedzie na hute katowice - To chyba jest ulica Pilsudzkiego.Poznasz po charakterystycznym plocie.Naprzeciwko jest szkola. Przed jego budowa jest taki charakterystyczny zolty (chyba) budynek i tablica z reklama rzeczoznawcy co ma pozwolenstwo z ministerstwa infrastruktury o numerze - kurcze nie pamietam Zle juz ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.12.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Dokładnie tak jak to opisał Adam___. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.12.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Swój tysięczny post umieszczam w naszym klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.12.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Grzegorz niniejszym gratuluje to juz trzeciego czlowieka z Elit mamy na tym forum. A my biedne szaraczki ... Bedziemy wam buty pucowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 No to ja zacznę 18-tą setkę w naszym klubie od złożenia życzeń nowej ,,ELICIE"... Grzegorz63- wszystkiego naj... Adam_ - najpierw chałupka potem autko.... choć ja zrobiłem na odwrót... Wowka- kiedy parapetówa ?????????????????????? OKNA się montują, są zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 04.12.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Zaje... ? Nie znam takiej marki okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dąbrowa 04.12.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam wszystkich z Zagłębia. Dopiero zaczynam budowe domu w Dabrowie 200 m2 i szukam dobrego murarza. Jesli ktoś miał dobre doświadczenia ze swoim może podzieliłby sie tą "zdobyczą". Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Zaje... ? Nie znam takiej marki okien Marbo do tego montuje je firma ,,BIS-TE"... Witaj Dąbrowa, od kiedy zaczynasz murowanie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulas 04.12.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Ja też chętnie zaczne na wiosne (pod warunkiem,że znajde murarzy)Dołączam się do prośby Dąbrowy i licze na Was forumowicze budujący w zagłębiu dąbrowskim.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.12.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Pozdrowienia dla Baś i Górników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts