Grzegorz63 05.12.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Krystian, jakiej firmy okna montujesz??? Ja jestem prawie zdecydowany na plastiki (nie cierpię "latać" z pędzlem koło okien ), obustronnie kolorowe (imitacja "złotego dębu"), barwione w masie, Szyby P2 lub P4. Oglądałem dzisiaj okna Oknoplastu, ale profile Veka wydają mi się za wysokie (dużo profili- mało szyby). Bardziej podobają mi się profile Aluplast. Muszę jeszcze trochę pojeździć... Dąbrowa i Ulas, przez weekend podam wam namiary na moją ekipę. W sumie jestem z niej zadowolony, choć jak to ekipa- niewielkie opóźnienia w robotach oczywiście były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 06.12.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Mam oknoplast z szybami p2. Białe. Bardzo ładnie wyglądają od środka i z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.12.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Szadam, nie wiem dlaczego, ale byłem pewien, że masz drewniane! Krystian, już wiem jakie masz okna- czytałem "czat" forumowiczów z Pchełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 07.12.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 drewniane to ma drzwi wewnętrzne. To dziura i to dziura. Może z tąd to zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.12.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Zaraz jadę do Gołonoga. Przeprowadzę wizję .... chyba noktowizyjną Będę po 18. Zatrąbię z drogi z zatoczki. Jak zobaczę pozytywny odzew to może się spotkamy. Pobliskie góry zabieliły się pięknie. Wczoraj była świetna widoczność i z drogi między Prudnikiem a Nysą było świetnie widać całą panoramę gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.12.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 W chwilowym przelocie pomiędzy budową a pracą pozdrawiam budujących i wybudowanych... Grzegorz63 - przeczytaj koniecznie priva, ja tu zerknę ok. 2.00 w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.12.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Adam, nie słyszałem gdy trąbiłeś... Krystian OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.12.2003 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 No to OK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.12.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Grzegorz to nie ja mialem trabic. Szadam mowil ze bedzie trabil Wczoraj pozniej wracalem z Katowic. A poza tym o tej porze - tzn kolo 18 - to tam u Ciebie na budowie taka ciemnica ze nic nie widac. Mowilem zebys zrobil iluminacje zeby bylo widac postepy. No ale nie chciales zrobic Pozdrawiam P.S. Poza tym nie wiedzialem ze tak pozno jestes jeszcze na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.12.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Plany mi się rozjechały. Za Bytomiem był Taaaaaaki korek, że musiałem wracać i jechać przez Katowice. Spowdowało to duże opóźnienie, a ja się spieszyłem do domu. Może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.12.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Właśnie wróciłem z Ogrodzieńca. Byłem na wizji lokalnej u Krystiana . Dom super: wielopoziomowy, zakamarków od pierona (jest się gdzie schować przed żoną ). Piękna, klinkierowa elewacja, a teraz Krystian właśnie montuje "nówki" okna. Wokół taka cisza i spokój, że nawet "siła spokoju" by się tu jeszcze bardziej uspokoiła... P.S. W salonie stoi koza (mała kózka) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.12.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Czy sa gdzies gdzies w sieci zdjecia Krystiana domku?? Grzegorz na jakim etapie u Ciebie roboty jesli mozna wiedziec.Jak przejezdzam to niewiele tam sie dziejeZaslaniasz okna na zime?Czy zostawiasz gole dziury? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.12.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 REZYDENCJA KRYSTIANA http://republika.pl/grupakrakowska/Krystian.jpg Proszę sobie dodatkowo wyobrazić piękne okna w kolorze dębu rustykalnego (bagiennego) zamiast folii w otworach... Adam___, w tym roku u mnie to już koniec- reszta na wiosnę (no chyba, że pogoda będzie łaskawa, wtedy styczeń, luty- okna!) Iluminacji budynku nie przewiduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.12.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Musze przynac ze domek (ha taki troche wiekszy domek) robi wrazenie Iluminacje to myslalem ze bedzie zrobiona na czas budowy. Jak tam Grzegorz zamieszka to iluminacja bedzie "naturalna",jak sie bedzie mieszkalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.12.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 P.S. W salonie stoi koza (mała kózka) ! Takie małe koźlątko - a jak grzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.12.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 No jak to mowia "Maly ale ho ho" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.12.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 No cóż.... Wigilia będzie jeszcze w starym domu . Na upartego można byłoby zamieszkać w "gołych murach" Ale jednak chciałoby się "wejść" do gotowego, umeblowanego domu ... Tak więc przed Wielkanocą to już na pewno Zresztą powiedzieliśmy sobie z Ewą, że dzień w którym sie wprowadzimy to juz będzie świętem samym w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 11.12.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 No to "parapetówka" się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 11.12.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Wowka, do Świąt nie zdążę, ale Sylwestra to zabalujemy w nowym domu.......... Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.12.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Na Sylwestra to i u mnie będzie sporo miejsca na pląsy Ale kaca leczyć będę jeszcze w starym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts