Adam___ 14.01.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 No niekoniecznie sie sama rozwiazala. Jakbym tego nie odwalil to ciezko byloby dojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.01.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Maszyna do błota poszukiwana. Szadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 15.01.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 U nas błoto robi się samo, u Ciebie nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.01.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Robi się samo, ale ta maszyna winna je likwidoiwać. Czyli Odbłaciarkę pilnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.01.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Szadam - w błocie najlepiej się poruszać łodzią podwodną... ..ewentualnie do wysuszenia można zaangażować helikopter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.01.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Szadam, walonki w wiatrołapie stoją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 15.01.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 A czemu winna ta maszyna, że ją Szadamie do błota chcesz wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.01.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Szadam, walonki w wiatrołapie stoją??? Do wiatrołapu też trzeba dotrzeć, a teraz wygląda na to, że w walonkach dobrze chodzić po wiatrołapie. Muszę zmienić temat, bo wyjdzie na to że swoje życiowe pieniądze utopiłem w błocie... Grzegorz, a co Ty na moją suchą sadzę powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.01.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 ...Muszę zmienić temat, bo wyjdzie na to że swoje życiowe pieniądze utopiłem w błocie... Szadam, żebyś ty widział, w jakim ja błocie utopiłem swoje pieniądze!!! ...Grzegorz, a co Ty na moją suchą sadzę powiesz?...Nie chcę się już więcej wymądrzać, bo nie jestem "specem" od korozji niskotemperaturowej kotłów. Wszystko to co napisałem w tamtym wątku dowiedziałem się rozmawiając osobiście (ponad godzinę) z Panem Jerzym Tilgnerem, producentem TEGO KOTŁA. Pamiętam, jak zachwalał, że jego kotłem można bez problemu ogrzewać nawet w lecie c.w.u, bo ma taką konstrukcję, że przy temperaturze minimalnej 55-50 stopni nie ma prawa wystąpić korozja niskotemperaturowa. Nie wiem, czy sucha sadza w kominie jest jednoznaczna z brakiem takiej korozji w kotle. Jak poważna jest to sprawa możesz np. przeczytać ostrzeżenie producenta kotła na drewna na końcu TEJ STRONY INTERNETOWEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.01.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 W linku, który Ci podałem wcześniej, popatrz na dane eksploatacyjne kotłów KTM. Temperatura wody na zasialaniu: Temp. maksymalna - 90°C, minimalna - 50°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 16.01.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Witam po dłuższej przerwie. Ale się nasz klub rozrósł. Cieszę się z tego ogromnie.Mam do was prośbę - czy macie namiary na solidnych i tanich wykonawców instalacji wodno kanalizacyjnej CO i elektrycznej? Tynkarzy też poszukuję.Dziękuję z góry za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.01.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 żebyś ty widział, w jakim ja błocie utopiłem swoje pieniądze!!! ja wiem...w CZERWONYM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.01.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 ...czy macie namiary na solidnych i tanich wykonawców instalacji wodno kanalizacyjnej CO i elektrycznej? Tynkarzy też poszukuję... To wszystko dopiero przede mną, ale ekipa, która budowała mój dom ma swojego elektryka i hydraulika. Współpracują z nimi od lat, chwalą ich. Elektryk bierze chyba 35 zł za punkt z materiałem. Gdzie indziej słyszałem już o cenach 50 zł (tylko nie wiadomo, czy tak samo liczą te punkty). Nie ręczę za nich, bo jeszcze u mnie nie robili, ale jeśli chcesz numery telefonów to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 ...czy macie namiary na solidnych i tanich wykonawców instalacji wodno kanalizacyjnej CO i elektrycznej? Tynkarzy też poszukuję... To wszystko dopiero przede mną, ale ekipa, która budowała mój dom ma swojego elektryka i hydraulika. Współpracują z nimi od lat, chwalą ich. Elektryk bierze chyba 35 zł za punkt z materiałem. Gdzie indziej słyszałem już o cenach 50 zł (tylko nie wiadomo, czy tak samo liczą te punkty). Nie ręczę za nich, bo jeszcze u mnie nie robili, ale jeśli chcesz numery telefonów to napisz. Grzegorz nie wiem co klikac by dołączyc do rozmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.01.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 tola, niestety to nie jest czat (chat). Nasze wypowiedzi są tu umieszczane w dość długich odstępach czasu. Jeżeli chcesz z kimś porozmawiać on-line to wejdź na CZAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 20.01.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 (...)jeśli chcesz numery telefonów to napisz. Poproszę. Bedę wdzięczny za namiary na wymienione przez Ciebie ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.01.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Śnieg wali jak cholela, Adam_ od tygodnia odśnieża, najwyraźniej nowej strony otworzyć już nie zamierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.01.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Krystian ale Ci sie rymnelo Juz myslalem ze Was zasypalo wszystkich bo nikt sie nie odzywal.A tu sie okazalo ze automat zastrajkowal i przestal mnie powiadamiac o nowych info Ciesze sie ze sypie.Nie z powodu maszyny ale ogolnie wole zime ze sniegiem niz z takim nie wiadomo czym - typu plucha czy nie wiadomo co. Maszyna chodzi jak burza.Wczoraj mi nawet fiula - tzn paliwa - braklo i mialem dzien przerwy.Musze "obczaic" ile pali.Mam nadzieje ze nie jak Star w terenie bo na paliwo nie zarobie Tylko jest taki "problem" ze moja psia sie boi tej maszyny. Pierwszy raz jak robilem to byla w stresie jak nie wiem co i pozniej przesiedziala pol dnia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.01.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 tola, niestety to nie jest czat (chat). Nasze wypowiedzi są tu umieszczane w dość długich odstępach czasu. Jeżeli chcesz z kimś porozmawiać on-line to wejdź na CZAT. Grzegorz wypowiedzi sa umieszczane w miare na biezaco.Tzn troche za dlugo jak na rozmowe - do tego lepsze GG czy czat z muratora - ale nie jest tak tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.01.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Nikt tu nie zerka... Czy ktoś z grupy wybiera się za miesiąc do Wa-wy na spotkanie forumowe... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts