Adam___ 11.02.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 A snieg pada i pada.Nie wiem Was ale mnie to za bardzo nie martwi. Chcoiaz musze przyznac ze efektow wczorajszego odsniezania za bardzo nie widac. No i niedobrze ze jest ciepelko bo snieg mokry i sie troche ciezko odsnieza.No ale to nic Lepiej tak niz machac lopata. Pozdrawiam wszystkich odsniezajacych Rena a zastanawialas sie na oferta konkurencji co do internetu? Krysian chetnie bym pojechal ale chrzesniak przyjezdza na ferie i nie dam rady. Ale co sie odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.02.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 ..... Wowka witaj my sie jeszcze nie znamy ale mysle że nie długo nadrobimy zaległości. ..... Ależ, znamy się z internetu. Przypomnij sobie rozmowę o płytkarzu..... Było to zanim '"porzuciłaś" nas dla grupy .... no tej grupy bardziej na północ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Wowka - to fakt znamy sie.....troszkeAdam - u mnie brak konkurencji w interesie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.02.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Rena troszkę się pogubiłem ,,u mnie" tzn gdzie... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.02.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Rena jest konkurencja - sam z niej korzystam.Nie jste to stale lacze ani nioc takiego.Jak masz normalny telefon - a raczej masz bo sie laczysz z siecia - to mozesz z tego skorzystacJka bedzoiesz chciala znac szczegoly to daj znac to ci podesle na priva co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.02.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Rena troszkę się pogubiłem ,,u mnie" tzn gdzie... ??? Rena miala chyba na mysli budowe w Poraju. Bo tam sie ona - tzn budowa - znajduje (jak dobrze pamietam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.02.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Pozdrawiam ! Pod moją nieobecność stawiam wszystkim drinka! http://www.zielonasyfra2.zsi.pl/drink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.02.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Grzegorz63 - za drinka ślicznie dziękujemy i na powrót Twój oczekujemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.02.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Zasypalo Was przez sobote niedziele??No w piatek wieczorkiem tez troche sypalo. Trzeba mowic to odśnieguje jak kogos zawali sniegiem. Krystian jak tam przygotowania do wyjazdu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.02.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Pełną parą... Grzegorz63 - możesz mnie zapisać do ,,klubu odwiedzanych" ... W mojej szopce został wyłamany zamek ... , na szczęście nic nie zginęło, bo pomny doświadczeń Grzegorza na budowie nie trzemam nic a nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob00 16.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witam Grupę Zagłębiowską. Wlaśnie jestem na etapie kupna rozpoczętej budowy w Dąbrowie. Poszukuje sprawdzonych firm budowlanych, czy możecie coś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.02.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witaj. Jaki stamn zaawansowania? Mogę polecić ekipy do tynków i instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob00 16.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 teraz będę dopiero na etapie dobudowy poddasza i wykonanie dachu. Do tynków i instalacji, jeszcze "trochę' mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.02.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 No to w dniu pączka częstuję:http://www.zeelandia.pl/pl/receptury/img/b2000_paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 19.02.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Mmniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 20.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Puk, puk..... jest w Zagłębiu kto ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 No ja jestem Chociaz jutro migruje na weekend do centralnej polski.Ale nie na spotkanie . POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.02.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ja też jutro migruję do centralnej Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.02.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 hm...pisząc o konkurencji u mnie miałam na myśli mój blok na ul.Kasprzaka Adam - poprosze o namiary na to "coś lepszego" na adres [email protected]dzięki z górypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.02.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Hej Grzegorz !!!Te świeże ślady na śniegu przed ogrodzeniem Twojego domu to tym razem nie włamywacze (tfu....) lecz ja z moją szanowną małżonką. Nadłożyliśmy cokolwiek drogi by zobaczyć Twoją rezydencję.Nie powiem, robi wrażenie... A najbardziej podobała nam się dachówka – identyczna jak nasza... . Ale to już przecież już wiesz. Muszę przyznać, że do twojego stanu zaawansowania prac dochodziliśmy dwa lat a Tobie starczył o ile się nie mylę roczek. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts