EDZIA 10.03.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Adamie cóz to za "optymistyczny inaczej " nastrój Jeszcze tylko miesiąc zimy.....i wiosna przyjdzie. pozdrawiam w optymistycznie Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.03.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Lubie zime i szkoda ze sie juz konczy Ale nie taka pogode jak teraz jest. Zeby bylo troche mroziku i sucho.Wtedy jest zyc i nie umierac . A teraz to plucha taka ze glowa mala. No ale tak juz bedzie przez najblizsze dni i trzeba to bedzie jakos przezyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ja też lubię zimę, ale w swoim czasie. Teraz to ciągnie mnie już do wiosny, choć planuję jeszcze wypad na narty. A takie okresy przejściowe to naturalna kolej rzeczy trzeba je po prostu przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.03.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Edzia w gorkach to snmiegu pewnie jeszcze jest duuuuuzo. Dzisiaj w Bytomiu w Sportowej Dolinie pisali ze bylo 1,5 metra sniegu i obnizka 50%. Osobiscie polecam Zwardon albo Oszczadnice.W tej ostatniej to podaja ze jest po okolo 110 cm sniegu i wszystkie trasy otwarte i wyciagi tez czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.03.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Adam wybieram się w Tatry, zatem ze śniegiem nie powinno być problemu. Ostatnio słyszałam górala z Bukowiny który zapowiadał wiosnę w tym regionie około czerwca pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 11.03.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 ZAGŁĘBIACY!!!!!!! POWIEDZMY TO GŁOŚNO I WYRAŹNIE NASZ KOLEKTYW, SKUPIONY WOKÓW BUDOWNICZYCH SUBSTANCJI MIESZKANIOWEJ ZAGŁĘBIA ZIMIE MÓWI DOŚĆ. ODCINAMY SIĘ OD PRZESZŁOŚCI I Z PODNIESIONYM CZOŁEM OCZEKUJEMY NA WIOSNĘ. MY Tak............... Krystian złamał kolejną stonę. Temu też mówimy dość. A Adam ma przerąbane w tej kwestii czas porozpychać się łokciami pokopać kreta nie wiem czy moja metoda pchania się na czołówkę strony następnej jest słuszna. WSTYDZĘ SIĘ Z TEGO POWODU JAK MOŻNA ZAŚMIECAĆ TAK PIĘKNE FORUM, NO ALE... CEL UŚWIĘCA ŚRODKI Adaś To nie działa Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.03.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Doprawdy.... Apel godny najnowszej historii naszego regionu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.03.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 HOWG !!! (jak mawiają czerwoni bracia... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.03.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 I znowu mi "uciekla" strona Chyba wpadne w depresje. Bede musial zabawic sie w liczenie postow zeby sie zalapac na poczatek nowej strony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 11.03.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 A byłem taaak blisko Ale mam pomysł Mój pomysł okazł się do kitu i dalej zostałem na 16 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.03.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Adam_ i tak otworzyłeś najwięcej z tych 17 stron.... ale cię doganiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.03.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dla Adama_ aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 6 Krystian - 4 Grzegorz63 - 3 Wowka, Rena, Marbo, Uller - po 1 ... do strony 30 na pewno Cię przegonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 12.03.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 A ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.03.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Szadam - 0 (stron otwartych w tym wątku... - do roboty... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.03.2004 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Czołem! Znacie to przysłowie?: Na Świętego Grzegorza idzie zima do morza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.03.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 No to Grzegorz63 - spóźnione wprawdzie, ale nie mniej gorące i wiosenne: - szczelnych, ładnych i tanich okien, - wybornego koloru elewacji, - bezzwarciowego elektryka, - suchego hydraulika, - poukładanego kafelkarza, - równego stolarza (od schodów), - gładkiego tynkarza, - kolorowego malarza.... i zdrowia do nich wszystkich życzy Krystian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.03.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 No to Grzegorz63 - spóźnione wprawdzie, ale nie mniej gorące i wiosenne: - szczelnych, ładnych i tanich okien, - wybornego koloru elewacji, - bezzwarciowego elektryka, - suchego hydraulika, - poukładanego kafelkarza, - równego stolarza (od schodów), - gładkiego tynkarza, - kolorowego malarza.... i zdrowia do nich wszystkich życzy Krystian... Podpisuję się pod tymi życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.03.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 EDZIA i Szadam, uważajcie na siebie bo ostatnio moi znajomi mają pecha. Trzech z nich wróciło z nart z kontuzjami (2-Alpy, 1-Tatry) Grzegorz a mnie się udało wrócić z Tatr bez kontuzji Dołączam się do życzeń Krystiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.03.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Krystian ale z Ciebie poeta Podpisuje sie obiema rekami pod zyczeniami Ale mi sie zrymowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.03.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Bracik z bratową śmigali w sobotę na Czantorii, podobno warunki były super.... ...ale WIOSNA na szczęście już nadeszła... , trzeba szukać dekarzy...polecacie jakąś ekipę ??? Do położenia mam ok. 270m2 dachówki ceramicznej+obróbki blacharskie+dwa okna połaciowe+dwa wyłazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts