Grzegorz63 16.03.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Dziękuję za życzenia. Krystian, u mnie całą więźbę, obróbki blacharskie i dachówkę robili górale z Białki Tatrzańskiej. Trudno mi ich oceniać (jako laik w tym temacie), ale wydaje mi się, że zrobili to dobrze. Niestety, nie znam ich cennika, ponieważ miałem ustaloną cenę za wybudowanie całego domu do stanu surowego łącznie z pokryciem dachowym. Jeśli jesteś zainteresowany, to daj znać, a ja dowiem się o namiary na nich (od mojej ekipy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.03.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 U mnie poprawki po miejscowym opartaczu wykonywali także górale tym razem spod Krynicy. Byli dokładni i słowni. Gdy brakło mi dachówki (niestety, ale po tym partaczu trzeba było cokolwiek jej wymienić) zapłaciłem im za całość prac i pojechali na inną budowę w okolice Oświęcimia. Gdy dachówka dojechała zadzwoniłem do nich to następnego dnia rano przyjechali i robotę w 3 godziny zakończyli. Tak więc po powrocie z pracy nie zastałem ich już nawet na budowie tylko solidnie wykończony dach. Jeśli chcesz to prześlę Tobie ich komórke na priv. Z tym, że ten namiar jest sprzed 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.03.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Grzegorz63, Wowka - dajcie namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ale cisza w naszym Zagłębiu....... Puk, puk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.03.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Czuwamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.03.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Do biegu, gotowi, start!!! Jutro spotkanie z moim majsterkiem. Ustalamy harmonogram prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.03.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Grzegorz znaczy na Swieta sie wprowadzasz Znaczy Swieta Bozego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 21.03.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam,w zeszłym ruku kupiliśmy działkę w Antoniowie - dzielnica Dąbrowy.Już mam projekt i trzy razy odrzucone dokumenty na pozwolenie.Ale miejmy nadzieję że kidyś go dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.03.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Do Antoniowa to nieraz z psiem docieram jak z nim sie gdzies zapedze na druga strone autostrady. Tylko ze potem pies spi po powrocie jak zabity Ja zreszta tez jestem troche slabowity . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.03.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Teraz zauwazylem ze zbliza sie 1000 odpowiedz.Taka okragla. Ciekawe kto dostapi zaszczytu "zrobienia" tego tysiaca Moza byloby zrobic 18 wpisow i byloby po sprawie ale to zadna radocha wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.03.2004 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 No to już o jeden mniej do tysiaka... Byłem dzisiaj na budowie... Już by się chciało mieszkać, słuchać deszczu pukającego nieśmiało w szyby nowych okien, otworzyć drzwi na balkon i zrobić WDECH... Witaj aldi wśród udręczonych przez BIUROKRACJĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 22.03.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 dzisiaj miałam dobry dzień,otrzymałam decyzję z wodociągów - oczywiście z informacją że w tym roku nie ma funduszy na podłączenie i informację - jakbym miała na tyle gotówki i chciałą wybudować własny wodociąg to mam wszystkie potrzebne wymiary - ale cieszę się z każdego papierka, który pomaleńku przybliża mnie do wytyczenia fundamentów. Wszytkim życze przyjemnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.03.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Krystian nawet mi nie mow.Jak przyjechalem dzisiaj do domu to normalnie az chce sie zyc.Jak tak pomysle o mieszkaniu w blokach to aze mi skora cierpnie.I pomyslec ze za niedlugo bede troche w blokach pomieszkiwal.Brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.03.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Podobno firma dekarska do której się ,,przymierzam" robi całe osiedle w Dąbrowie...muszę się dowiedzieć gdzie , a Adam_ już mi powie resztę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 23.03.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Cześć! Wraz z topniejęacymi śniegami zaczynam budowę. Kupiłem działkę w Dąbrowie Górn. (Ujejsce). Mam nadzieję, że pomożecie. Mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można kupić tanio siatkę i słupki (siatki ok. 120m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 23.03.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Gmalec, w swojej dzielnicy masz dość sporą hurtowanię budowlaną - może tam ? W Siewierzu około 1km za skrzyżowaniem w kierunku Warszawy, po prawej stronie jest producent siatki. Codziennie śmigam przez Ujejsce (mimo ograniczenia do 40km ) do zjazdu na wschodnią obwodnicę - mijam Twoją posiadłość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 23.03.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dzięki Filo za namiary na siatkę, Moja działka jest jakieś 500m. od trasy na Cieszyn, więc chyba tamtędy przejeżdżasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.03.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 gmalec- Witam. W Sławkowie tuż przy drodze na Olkusz (po prawej) jest producent siatki - Firma Marlesz. Dowożą sami towar bez dodatkowych opłat. http://www.marlesz.com.pl/ Kupowałem tam gwoździe oraz zbrojenie do wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.03.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Cześć! Wraz z topniejęacymi śniegami zaczynam budowę. Kupiłem działkę w Dąbrowie Górn. (Ujejsce). Mam nadzieję, że pomożecie. Mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można kupić tanio siatkę i słupki (siatki ok. 120m) Czesc W ktorych okolicahc Ujejsca masz dzialke?? Ja mieszkam kolo kosciola.Ta uliczka w gore do konca i potem w prawo Siatke maja na Broniewskiego.Ostatnio byla po 55 zlociszy za rolke 10 metrowa ocynkowanej.Nie wiem jak gdzie indziej bo tylko tyle na razie kupowalem. Bede potrzebowal wiecej (tak ze 200m okolo) ale to pozniej. Filo skad smigasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 25.03.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 faktycznie tanio. Ja wczoraj kupiłem 1,5m siatke po 11 zł za mb. (gość miał jeszcze końcówkę starej dostawy) Stal strasznie drożeje. W Sławkowie przy trasie taka siatka kosztuje 18 zł/mb. Byłem wczoraj na działce i trochę zaniepokoił mnie niski stan wody (jakieś 40 cm) tak więc narazie nici z kopania fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts