Krystian 12.04.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 No to witajcie w Świątecznej końcówce... jak tam wam poszło oblewanie... ? moje kobitki się uzbroiły, ale ja potajemnie zaopatrzyłem się w większy kaliber... ale były mokre, mówię wam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 No i co tam Grzegorz w domku slychowac dobrego. Uprzejmnie "donosze" ze dzisiaj Grzegorz byl u siebie w domku. Nie wiem jak to potraktowac bo tego nie zglosil i chcialem juz na interwencje jechac Na drugi raz daj znac co bym nadaremno nie jechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.04.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 No i co tam Grzegorz w domku slychowac dobrego. Uprzejmnie "donosze" ze dzisiaj Grzegorz byl u siebie w domku. Nie wiem jak to potraktowac bo tego nie zglosil i chcialem juz na interwencje jechac Na drugi raz daj znac co bym nadaremno nie jechal Wpadłem w "przedVATowski" szał. Co chwilę jeżdżą do mnie różni i mierzą: a to drzwi, a to bramę garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.04.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Grunt to zachować spokój... Dach nabierze kolorów za trzy miesiące, ale dachówka i rynny, (tak tylko aby się dostosować do większości) zapłacone w...marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.04.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 No to sie spiesz bo duzo czasu nie zostalo. Tez jeszcze musze poszalec i kupic klej do docieplen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.04.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...Dach nabierze kolorów za trzy miesiące... Jeśli to nie tajemnica, to jakich kolorów nabierze Twój dach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.04.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...Tez jeszcze musze poszalec i kupic klej do docieplen... Polecam "Kropelkę", albo "Super Glu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.04.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mój ulubiony (po zielonym i niebieskim) czyli... BRĄZOWY... ...jak cokół i kominy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.04.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Polecam "Kropelkę", albo "Super Glu"... Nie wiesz przypadkiem gdzie mozna kupic cala beczke? Mysle ze by wystarczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.04.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Adam___, a styropian już masz? Pamiętam Twoje rozterki z zeszłego roku: "kupić ten styropian, czy nie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.04.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Styropian juz mam. Tzn mam ale jeszcze nie mam. Jest zaplacony i czeka na odbior w hurtowni Teraz musze ten nieszczesny klej kupic Tylko jaki i gdzie.Oto moj dylemat teraz. No ale bede musil cos wytmyslec przez te 2 tygodnie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.04.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 ...Jest zaplacony i czeka na odbior w hurtowni ... Ja w ten sam sposób mam "załatwione" okna, drzwi, bramę garażową, tynki, wełnę, styropian pod wylewki... i co jeszcze- nie wiem. Czyli niby mam, ale jeszcze nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.04.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Grzegorz to jeszcze ci tylko zostalo -farba -instalacje -kominek - plyty g-k juz masz,tzn przynajmniej tak pamietam Nic wiecej mi do glowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.04.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Nie wiem czy zauwazyliscie ale zbliza sie koniec strony Ciekawe komu przypadnie w udziale otworzyc nowa strone. Mialem policzyc ile postow wchodzi na strone ale zawsze jakos mie to ucieknie No to ciekawe kto zacznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 17.04.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Grzegorz chyba bedziesz mial sasiada albo nawet i dwoch. Przejezdzalem tamtedy - w ramach akcji dozorowania - to jakichs 2 facetow ogladalo cos,chodzili i chyba mierzyli. Czyli jest nadzieja ze nie bedziesz tam sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.04.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Widzę, że możemy otworzyć klub tych co zapłacili w Polsce, a materiał dostaną w Unii Europejskiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.04.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Zapisuję się jako pierwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.04.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 No to polujemy na otwarcie strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.04.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Grzegorz chyba bedziesz mial sasiada albo nawet i dwoch. Przejezdzalem tamtedy - w ramach akcji dozorowania - to jakichs 2 facetow ogladalo cos,chodzili i chyba mierzyli. Czyli jest nadzieja ze nie bedziesz tam sam Będę miał jednego sąsiada na rogu. Ponoć jeszcze w tym roku. Ale facet trochę dziwny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.04.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Jeszcze nie otwarta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts