Grzegorz63 22.04.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Chyba już zupełnie ześwirowałem. Dom bez tynków, straszy oczodołami okiennymi, a ja już biegam za kotłem CO i za wykończeniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.04.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Grzegorz63 - ruchy, ruchy, ruchy... ceny walną nas obuchem , trzeba się nam przyzwyczaić , że z nas będą skórę zdzierać... my zaś grzecznie możemy płacić i między drogim a droższym wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.04.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Adam_, niestety, było drogo, teraz jest sakramencko drogo a będzie za...cie drodo... To jak przypuszczam na duze rabaty niema co liczyc Jezeli wogole sie cos dostanie Chciaz gdzies slyszalem opinie ze cenu koncowe tak bardzo sie nie zmienia. Juz je tak wywindowali ze maja z czego zjechac.Tzn producenci Jak bedzie okaze sie po 1 maja. Trzeba bedzie na pochod isc i potem do jakiegos sklepiku takiego wiekszego zobaczyc jak to wyglada z cenami. Udanego kupowania. Dzisiaj przejezdzalem kolo hurtowni i zobaczylem ze zmienila logo na Sewere.Mam nadzieje ze w zwiazku z tym nie bedzie klopotow z odebraniem styropianu stamtad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.04.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 A ja się dzisiaj dowiedziałem, że w zamian za 1-go maja (że niby w sobotę) mam wolne 10-go maja... , co mnie ucieszyło bo mam dwa długie weekendy.... choć ten pierwszy muszę cały przepracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.04.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ale obiecaj, że w drugi długi weekend to już na pewno wypoczniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.04.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 ...Dzisiaj przejezdzalem kolo hurtowni i zobaczylem ze zmienila logo na Sewere.Mam nadzieje ze w zwiazku z tym nie bedzie klopotow z odebraniem styropianu stamtad ... Ja bym na wszelki wypadek sprawdził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.04.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Grzegorz63 - wręcz się wybyczę... na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.04.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ja bym na wszelki wypadek sprawdził... Grzegorz ani mnie nawet nie stresuj Jutro pojade i sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.04.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 ... radzę z samego rana...może być kolejka, lista społeczna czy cóś takiego...taki wynalazek z PRL-u... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.04.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Powiem Ci szczerz, że jak się "przepoczwarzyli" z Bud-Gipsu na Sewerę to jeszcze u nich nie byłem, i nie wiem co w trawie piszczy. Wiem tylko, że Bud- Gips nieciekawie finansowo zakończył ubiegły rok. No ale takich jajek to Ci chyba nie zrobią. Jak co to dawaj cynk, namówimy Krystiana i Wowkę i zrobimy z tym porządek. Szczególnie Wowka ma takie świetne wschodnio-brzmiące pseudo, że sam nick Wowka powinien zadziałać na ich wyobraźnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.04.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Bylem i podobno styropian jest do odbioru Tylko ze ciekawa sprawa.Faktura na styropian jest do firmy "Mon-gips" No az takiej sklerozy nie mam zebym zapomnial gdzie kupowalem. No ale troche zglupialem.Szczerze mowiac Grzegorz czy moze wiesz czy pracuje tam Iwona Kapral albo Piotr Oleksiński?? A znalesc mojej faktury nie mogli:(. Chociaz to bylo tak w miedzyczasie sprawdzane - jak obslugiwali innego klienta . "Ochrona" donosi. Okolo godziny 10 stwierdzono najazd Toyoty Yaris na domek Grzegorza.Odjechala okolo 12 - chyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.04.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 A teraz mam pytanko do dlugoletnich mieszkancow Dabrowy.Gdzie tu mozna dostac materac do lozka.Tzn gdzie jest takowy sklep,z tego typu rzeczami.Potrzebuje 120 szeroki. Wiem ze maja w Agacie w Katowicach ale troche daleko zeby przywozic.Chociaz tamten to jest ful wypas materac.Taki jak mi podchodzi. Gdzie takowy sklep !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.04.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Sklep nazywa się JOYSK, albo JEYSK (jakoś tak podobnie). Najbliższy znajduje się w Zagórzu w pawilonie na Braci Miroszewskich (po prawej hala sportowa, zjeżdżasz z górki i masz go po lewej), albo na pasażu w PLEJADZIE na Środuli. Ostatnio reklamuje się ROLLER w Czeladzi, że likwidują sklep i wszystko wysprzedają za niskie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.04.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 JYSK sie toto nazywa.Dzieki bardzo. Nie wpadlem na to zeby tam podjechac. Co do ROLLER-a to mam mieszane uczucia.Nie to zeby tam bylo jakies badziewie. Tylko ze Media Markt tez kiedys zamykali.Ludziska walili jak nie wiem co.Ze niby super tanio i wogole. A oni zamkneli tylko na inwentaryzacje i za 2 dni otworzyli . Jakos nie wierze M1. Ale sie przejade.W koncu to po drodze z Katowic do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.04.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Adam_ a KACZOR w Dąbrowie (niedaleko dozorowanej przez Ciebie budowy Grzegorza... ) to jeszcze istnieje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.04.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Krystian, to zaszczyt gościć LIDERA FORUM!!! w naszej skromnej Grupie Zagłębiowskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.04.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Krystian, to zaszczyt gościć LIDERA FORUM!!! w naszej skromnej Grupie Zagłębiowskiej! Nie jestem w temacie .Mozecie mnie oswiecic ?? W Kaczorze to specjalnie duzego wyboru niema.Tzn niby jest ale wszystko na zamowienie . W ROLLER to juz agonia.Chyba rzeczywiscie sie likwiduja bo pustki tam totalne. Bylem dzisiaj w Katowicach i wstapilem na targi budownictwa. Tyle ze wg mnie to juz tylko z nazwy.Wybudowali hale jak Berlin i stoi w polowie pusta. Troche okien,troche ceramiki i to tyle.W sumie to na zewnatrz bylo wystawione chyba wiecej niz pod dachem. Na zewnatrz byly tez kwiatki i inne koparki (ale mi sie fajnie zrymowalo ) No ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.04.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Krystian, to zaszczyt gościć LIDERA FORUM!!! w naszej skromnej Grupie Zagłębiowskiej! Łomatko... Dopiero teraz zauważyłem, że mam nową etykietkę.... ... a to jast wypowiedź nr 1111 w tym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 26.04.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 mam pytanie, czy ktoś zna cegielnie w pobliżu Dąbrowy, która miałaby jakieś rozsądne terminy dostawy cegły (dowiadywałem się w Sławkowie i Ogrodzieńcu - trzeba czekać przynajmniej do sierpnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.04.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 mam pytanie, czy ktoś zna cegielnie w pobliżu Dąbrowy, która miałaby jakieś rozsądne terminy dostawy cegły (dowiadywałem się w Sławkowie i Ogrodzieńcu - trzeba czekać przynajmniej do sierpnia) Niestety, nie mogę pomóc. Tak jest chyba wszędzie. Ludzie, którzy zamawiali materiały budowlane na początku kwietnia mają planowany odbiór dopiero w czerwcu-lipcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts