Krystian 05.05.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Adam_ - staraj się ... koniec jest bliski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.05.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 No ale przeciez nie bede na sile pisal i zasmeical forum zeby sie tylko na poczatek zalapac. Juz sobie odpuszcze Uda sie to dobrze,nie uda jakos przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.05.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Czyżbyś pasował..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 06.05.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Zaprawdę powiadam wam Jeszcze dwóch jeno się na tej stronie wypowie a trzeci już nową rozpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.05.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Nie pasuje. Po prostu zdaje sie na lut szczescia Nie otworze to dobrze,otworze jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.05.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Adam śledzę Twoje starania i trzymam kciuki, żeby Ci się udało pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.05.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witaj Edzia w naszych skromnych progach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.05.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 20 Hurrrrrrrrrrrrra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.05.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 6 Grzegorz63 - 5 Krystian - 5 Wowka, Rena, Marbo, Uller - po 1 Pozostali - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.05.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 I pomyśleć, że o mało co mnie mogło się udać Krystian i to się nazywa łut szczęście .... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.05.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Pozostaje mi tylko pogratulowac Krystianowi. Tak troche myslalem ze Grzegorz gdzies sie przyczai i w odpowiednim momencie zaatakuje. Bo cos milczy ostatnio. No chyba ze elektryk ktory robi u Niego w domku to przez przypadek tez w obecnym mieszkanku odcial Grzesiowi kabelki A tak swoja droga skad Krystian wiedzial ze ta strona ktora otwiera to akurat 20?? Nic nie widac zeby bylo edytowane a zawsze sie - tzn przewaznie - taki napis pojawia jak sie cus zmienia. Hmmmm.Zastanawiajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2004 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Edzia - dzięki... Adam_ - część wiedzy pozostanie moją słodką tajemnicą , ale mogę Ci zdradzić, że edytowanie jest zaznaczone dopiero wtedy, gdy dany post nie jest już ostatnim, czyli dopóki Ci go nikt nie przykryje, możesz edytować bez śladów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Odpowiedzcie czy rok 2004 będzie ostatnim rokiem waszych prac budowlanych? Czy Wigilia juz w nowych progach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ach co tam pochalę się... już tylko 5 latek i Wigilia 2009 ,,U SIEBIE"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.05.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ...Tak troche myslalem ze Grzegorz gdzies sie przyczai i w odpowiednim momencie zaatakuje. Bo cos milczy ostatnio.... To, że milczy, to nie oznacza, że nie żyje!!! Już się dawno rozdwoiłem, a tu się chyba trzeba roztroić! Hydraulik chce wiedzieć jakie będę miał umywalki, kible i wanny; elektryk jakie gniazdka, kontakty i światełka (a skąd ja mam to teraz wiedzieć?), na dodatek jeżdżę i oglądam artystyczne dokonania mojej ekipy w innych domach (suficiki podwieszane, filarki oświetlane itd/itp... ) ...Adam_ - część wiedzy pozostanie moją słodką tajemnicą, ale mogę Ci zdradzić, że edytowanie jest zaznaczone dopiero wtedy, gdy dany post nie jest już ostatnim, czyli dopóki Ci go nikt nie przykryje, możesz edytować bez śladów...... Albo usuwać!!! W ten sposób otworzyłem stronę 19... ...Odpowiedzcie czy rok 2004 będzie ostatnim rokiem waszych prac budowlanych? Czy Wigilia juz w nowych progach?... Wowka, mam takie plany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.05.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Grzegorz przeciez nie powiedzalem ze nie zyjesz.Tylko ze zamilkles troche. Co do hydraulika to sie zgodze.Tez wole wiedziec gdzie kto co bedzie mial.Tzn planuje miec Krystian ja jestem wiekszym "optymista". Mam nadzieje ze Wigilie 2013 spedze juz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.05.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 ...ja jestem wiekszym "optymista". Mam nadzieje ze Wigilie 2013 spedze juz u siebie ... Adam___, za komuny uchwalano plany 5-letnie!!! Masz czas do maja 2009. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.05.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 za komuny uchwalano plany 5-letnie!!! Masz czas do maja 2009. Trzymam kciuki! Wiesz,jak dla mnie to moglbym sie juz wprowadzac za rok albo dwa.Tylko ta kasiorka nieszczesna Nio chyba ze zaczne nalogowo grac w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Adam_ - do roboty... w środę 7 000 000 do wzięcia... ...ale bym zaszalał na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.05.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Adam_ - do roboty... w środę 7 000 000 do wzięcia... ...ale bym zaszalał na budowie... Przypuszczam, że szalałbyś na swojej nowej budowie na SZESZELACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts