Krystian 10.05.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Nie Wowka, na tej samej, którą zacząłem cztery lata temu... Wyszedłem z założenia, że jak buduję to raz w życiu i to tak, aby nic nie zmieniać nawet po wygranej w totka... (od dawna zakładam, że jednak kiedyś wygram... ) A na Seszelach to mi wystarczy szałasik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 10.05.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Odpowiedzcie czy rok 2004 będzie ostatnim rokiem waszych prac budowlanych? Czy Wigilia juz w nowych progach? Mam nadzieję, że do tegorocznej wigilii zasiądę już w nowym domu. Ale z pewnością nie będzie to koniec prac budowlanych. Na poddaszu brakować będzie sufitów i podłóg, schody będą niewykończone zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne. Łazienka na górze będzie straszyła pustką i surowymi murami. Nie będzie barierek na balkonie. Dom będzie nie wytynkowany od zewnątrz. W piwnicy i garażu będzie brakować tynków wylewek i podłóg. Brakować będzie podbitki pod dachem. Także nie będzie tarasu jak i docelowych ścieżek i podjazdów. Ale będzie się dało mieszkać i to wygodniej niż w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.05.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Adam_ - do roboty... w środę 7 000 000 do wzięcia... ...ale bym zaszalał na budowie... Nawet nie wiedzialem ze tyle jest.Jutro lece do totka i puszcze za 1,25 zlotego jak mam wygrac to i tak wygram Oj ale bym poszalal Nieraz sie zastanawiam co bym zrobil z taka kasa i za bardzo nie mam koncepcji. Napewno bym sobie strzelil chalupke. Autko tez bym moze sobie zmienil Ale jedno jest pewne Napewno bym pracowal.Moze nie tak intensywnie jak si enieraz teraz zdaza ale bym sobie jezdzial do pracusi.Tak dla zdrowia psychicznego Nie wyobrazam sobie siebie siedzacego caly dzien w domu. Ale pomarzyc zawsze mozna.To nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.05.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Cześć! Nareszcie się doczekałem. Jutro okna!!! Adam___, zapraszam na wizję lokalną. Też zagram o te 7 baniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.05.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Jak bede jechal jutro to zobacze co i jak.Tylko jak beda zakladali z tylu to nic nie zobacze Tylko zebym nie zapomnial jechac przez Dabrowe bo teraz z Katowic to jade kolo M1 - mniej dziur na drodze Bo bede chyba z rana w centrum ale to sie chyba jeszcze nie wyrobia z zakladaniem No to powodzenia Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.05.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Uller - piękne masz tempo... , trzymam kciuki aby się udało... Adam_ - zainwestuj w system jak masz wygrać to wygrasz, tyle, że więcej... Grzegorz63 - mnie zapraszać nie musisz, sam przyjadę... po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.05.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Adam_ - zainwestuj w system jak masz wygrać to wygrasz, tyle, że więcej... No wlasnie jak mam wygrac to wygram Czy wysle za 1,25 czy za 100. Dlatego wole wyslac za 1,25 Ale czuje ze trzeba bedzie zakasac rekawy i wziasc sie ostro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.05.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 pesymista !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.05.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Az tak zle ze mna nie jest Ale jakos nie mam szczescia trafic ta nieszczesna szosteczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.05.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Cześć! Nareszcie się doczekałem. Jutro okna!!! No to okna dzisiaj przejda pierwszy chrzest bojowy,tzn deszczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.05.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Grzegorz63 się cieszy - nie będzie musiał myć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.05.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Grzegorz63 się cieszy - nie będzie musiał myć... To predzej jego Slubna sie cieszy Jutro bede musial pojechac na inspekcje zobaczyc jak tam okienka. Ciekawe ile zalozyli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.05.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ja sprawdzę w sobotę przed południem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.05.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Grzegorz okna z drogi wygladaja fajnie.Mysle ze w bliska jeszcze lepiej.Co prawda za duzo ich nie widac bo folia zasloniete.Ale wygladaja obiecujaco. Kolo 12 to stalo tam tyle aut jakby sie pol Dabrowy zjechalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.05.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Grzegorz63 - zdejmiesz te folie na niedzielę (sobota upadła ) ??? chciałbym pooglądać... choćby z daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.05.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Sie tak zastanawiam wogole w jakim celu te folie sa zalozone.Nio chyba ze Grzegorz bedzie tynkowal i zeby oslonic okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.05.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Folie są po to, żeby nie było widać, że Grzegorz63 siedzi w środku i pilnuje okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.05.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Folie są po to, żeby nie było widać, że Grzegorz63 siedzi w środku i pilnuje okien... Okien pilnuje "odpalony" alarm i firma ochroniarska! Te folie chcieli ściągnąć, ale zadecydowałem, żeby je zostawili jako ochronkę przed tynkarzami. Krystian, na razie nie ma co oglądać, bo nie dość, że folia, to jeszcze na dodatek nie obcięta wełna z docieplenia, która zasłania całe ościeżnice. Jak tylko odsłonię te okna, to na pewno się pochwalę! Z budowy wróciłem dopiero godzinę temu, bo dwóch gamoni od samego rana montowało bramę garażową, i na dodatek trochę spieprzyli- muszą poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.05.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 ...Krystian, na razie nie ma co oglądać, bo nie dość, że folia, to jeszcze na dodatek nie obcięta wełna z docieplenia, która zasłania całe ościeżnice.... Adam___ może to potwierdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.05.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Juz sobie to wyobrazilem Grzegorz siedzi na wiaderku odwroconym do gory nogami,zrobil sobie ognisko na srodeczku salonu i grzeje kielbaske Siedzi sobie sam w domku a wiaterek mu porusza folia na oknach. Czyz to nie wspanialy widok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts