Grzegorz63 04.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 7!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.06.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.06.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Uller , poczekam, ustal kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 04.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 2 Planowana kolejność dalszych wypowiedzi 1 - Grzegorz63 0 - Uller A potem..... __Adam na nowej stronie!!!! I dalej już normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.06.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 04.06.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 0 I teraz oddajemy głos __Adamowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 22 300 :) Dziekuje Wam dobre ludziki za umozliwienie wpisania tego jubileuszowego postu na nowej stronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.06.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Tak wiec poprzednim postem awansowalem na stelego bywalca Swoja droga ta koncowka baaardzo szybko sie potoczyla. Jak bylem w Telepunkcie w sprawie Neo kolo 10 to sprawdzalem i Uller pisal ze jeszcze 14 postow. A potem to sie baaaardzo szybko potoczylo Sprawdzam kolo godziny 14 a tu juz nowa strona otwarta.Tzn ktos - chyba Uller otworzyl ale wykasowal i byla czysta jeszcze Musze jednak przyznacze cisnienie z leksza mi sie dzwiglo Jak wpadlem do domu to pierwsze kroki do kompa.Coby mnie nikt nie z naszej grupy nie uprzedzil Jeszcze jak mi tylko powiecie jak powiekszyc - w kolorze - te wpisy jubileuszowe to juz bede calkiem szczesliwy Probowalem ale kicha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 04.06.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Gratulacje!!!!! A po drugie chciałem zdementować pogłoski jakobym wykasowywał cokolwiek z strony 22. Po prostu w naszym klubie mamy jakiś błąd który ciągnie się za nami od pewnego czasu. Mówiłem już o nim wcześniej. Pamiętacie sytuację kiedy nie mogliśmy dostać się do klubu a potem znikło parę postów. Od tamtego czasu nowa strona zaczyna się od postów o numerach 60*n+1, a nie jak wszendzie 60*n. Ale już po poście 60*n pojawia się nowa pusta strona. Może Administrator wyjaśni nam to zadziwiające zjawisko. Pozdrawiam wszystkich. Jadę na wakacje. Uller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.06.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No to Cie przepraszam najmocniej. Zasugerowalem sie tym ze pojawila sie nowa strona a niej nie bylo zadnych wiadomosci. Wiem ze Krystian cos mieszal kiedys ze stronami. Kasowal,cudowal,kombinowal Dlatego myslalem ze moze wykasowales No to zycze udanego wypoczynku Jedziesz do Zwardonia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 04.06.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Sam jeszcze nie wiem gdzie jadę. W pracy właśnie spadla na mnie lawina nieszczęśliwych wypadków i nie zdążyłem jeszcze podzwonić. Chyba mój urlop skróci się o połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 04.06.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam, Może zauważyliście, że nikt nowy na to forum nie zagląda ? może nie rozumieją o co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.06.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czyzby to nasze forum bylo az tak bardzo tajemnicze ze nikt inny nie wie o co chodzi?? A swoja droga dobrze ze jakis czas temu nikt ni ezagladal bo by mi "moja" 22 strone porwali ;) Rena gdzies zniknela.No i tylko stara gwardia sie ostala tutaj Uller mam nadzieje ze mimo wszystko uda Ci sie pojechac i odpoczniesz troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.06.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No wlasnie jestem po wizytacji u Grzegorza na budowie Domek zaczyna juz miec rece i nogi.Widac juz co i jak,gdzie co bedzie. Super Tylko tak trzymaj Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.06.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 P. s. Krystian. Co z Twoją inicjatywą o której pisłeś na priv...? Jak najbardziej aktualna, szczegóły w TEN WEEKEND !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.06.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 7 Krystian - 6 Grzegorz63 - 5 Wowka, Rena, Marbo, Uller - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - gratulacje... , ale następna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.06.2004 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Krystian do tego czasu moze bede mial Neo to zobaczymy jak bedzie No ale moze w tym czasie bede na wyjezdzie to moze mnie to ominac. Ale co sie odwlecze to nie uciecze )) Czekamy na szczegoly co do info z priva [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 ZLOT GRUP POŁUDNIOWYCH I WSZYSTKICH CHĘTNYCH 28 SIERPIEŃ 2004r. O G R O D Z I E N I E C Serdecznie zapraszam do Ogrodzieńca ... W związku z wyrazami zainteresowania ,,Spotkaniem integracyjnym” i zrobienia wspólnego ,,LLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUU w REALU” osób udzielających się na FORUM Muratora w Klubie Budującym, proponuję: TERMIN: 28.08.2004r. – sobota. MIEJSCE: OGRODZIENIEC, budowa domu Ewy i Krystiana (róg Piastowskiej i Spacerowej), następnie KRĘPA (bo pogoda będzie piękna...). PROGRAM (OTWARTY): - 12.00 – 15.00 – dojeżdżamy, oglądamy domek, częstuję gości kawusią i ciachem, dla dzieciaków też coś będzie... - 15.00 – xx.xx – wspólny grill na KRĘPIE , do tego ognisko i pieczonki (jak ktoś ma kociołek to proszę napełnić w domu, będzie więcej... ), no i jakieś pivco... - xx.xx – xx.xx – tę część programu ułożymy wspólnie, polegała będzie na ewentualnym udziale w ,,Dniach Ogrodzieńca”, może pojedziemy na zamek... JAK DOJECHAC : - od KRAKOWA – drogą ,,4” do Olkusza, dalej ,,791”, kilka metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w lewo to Piastowska, w dół do końca i po lewej... - od SOSNOWCA – drogą ,,4” w kierunku Olkusza, dalej ,,790”, przez Łosień, Niegowonice (za szczytem wzniesienia jest parking i punkt widokowy na skałkach, warto się zatrzymać) , 1000 metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w prawo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... - od CZĘSTOCHOWY – do Zawiercia, dalej drogą ,,78” na Kielce, w Fugasówce w prawo ,,791” do Ogrodzieńca, ok.3km do centrum, gdzie skręcamy w prawo na ,,790” w kierunku Dąbrowa Górnicza, Łazy, ok. 800m droga w lewo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... KRĘPA – to takie miejsce w lesie (1000m od mojego domku), gdzie są stawy, strumień, boisko, basen, brodzik dla dzieci, mini plac zabaw, kawiarnia, miejsca na ognisko... ZAŁOŻYŁEM W TEJ SPRAWIE NOWY TEMAT W KLUBIE BUDUJĄCYM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Wpisałem się tam gdzie potrzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.06.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ... z czego się niezmiernie cieszę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts