Adam___ 21.06.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzisiaj jest pierwszy dzień lata, czy jesieni??? Na mojej budowie zostawiłem jednego buta w błocie- musiałem po niego wrócić w skarpetce... Grzegorz nie wiedziales ze buta zgubiles?? Kto nie wzial oscypkow niech zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.06.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 magdak - jesteś na liście... Adam_ - założę się, że Grzegorz63 zgubił buta w czeronym błocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.06.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Krystian - czy są jakieś postępy w organizacji spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.06.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Krystian, daj jakiegoś linka do listy gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.06.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ...Kto nie wzial oscypkow niech zaluje ... Ostatnio oscypki mi się trochę "przejadły". Adam___, nie zapominaj, że ja też miałem górali do tynków! Ale dziękuję za propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.06.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lista imprezowiczów jest ciągle aktualizowana w drugim poście w ,,ZLOT GRUP POŁUDNIOWYCH..." Co do organizacji, to info o spotkaniu dałem przed wakacjami, aby wszyscy zainteresowani usłyszeli o nim odpowiednio wcześniej i zarezerwowali termin... (28.08.2004) W lipcu będę się zajmował głównie dachem, w sierpniu wakacje no i sprawy organizacyjne przed spotkaniem, mam na to tydzień urlopiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.06.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 U [/b]Grzegorza[/b] jest tylko czerwone bloto innego niema Dobrze ze mial chyba inne buty niz czerwone to je znalazl No chyba ze nie znalazl Co do oscypkow to za jakies 3 tygodnie bedzie znowu dostawa to jakby ktos byl chetny to niech da znac. Magdak moze dasz sie ponownie namowic.Jak Ci smakowaly to mysle ze chetnie znowu wezmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Macie jakieś plany wakacyjne (oprócz wyjazdu do Ogrodzieńca - 28.08.2004 ) ??? Ja po raz trzeci (2002, 2003 i teraz) jadę na Słowację grzać ciałko w ciepłych wodach.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.06.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Krystian gdzie dokladnie jedziesz?Do Basenowej czy gdzies indziej?? Jezeli tam do jaskinia lodowa jest super . Ale mowia ze Tatralandia w Mukulasu czu gdzies tam niedaleko to juz nie za bardzo im wyszla.Kicha podobno Swogego czasu bylem w Bobrowniku i bylo super Ja jak na razie to nie planuje nigdzie jechac.Moze gdzies na 1 dzien wyskocze. Pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.06.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Adam_ - tak dokładniej to do VRBOV-A, pomiędzy Keżmarokiem a Popradem... , 240km od Sosnowca, trzy godzinki jazdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.06.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Ale się wakacyjnie zrobiło... A kto będzie budował???P.S. W piątek zaczynam wylewki z miksokreta. Koło poniedziałku- wtorku nareszcie będę miał wszystkie posadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.06.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 A kto robi Tobie te wylewki?Czy pan o nazwisku na literę "Z" . Jeśli tak to mam do jego pracy pewne zastrzeżenia.... robił wylewki i u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.06.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Wowka, nie strasz! Firma nazywa się VIMAR. Nie mogę znaleźć teraz danych osobowych właściciela... Gdzieś mi wcięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.06.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Grzegorz a ta betoniarka to co u Ciebie zalewala jakies 3 dni temu.A moze to dawniej bylo?? W kazdym badz razie stala gruszka i pompa. Jak jechalem za jakis czas to juz nie bylo sprzetu Zalewali jakies posadzki gdzies?? U mnie juz koniec z ocieplaniem.Tzn prawie.Trzeba jeszcze pomalowac ale zanim sie grzunt rzuci to trzeba 14 dni czekac az sie skonczy "proces karbonizacji".Tak w instrukcji gruntu pisza. Teraz to robia taras i schody. Ja robie grube porzadki kolo domu.I przy okazji sloneczko mnie ladnie przyskwarkowalo . No i czeka na mnie kupa drewna z tych porzadkow do porabania.Az sie boje za nia wziasc .A to nawet nie 1/3 wszystkiego drewna ktore na mnie czeka Marzy mi sie taka siekierka Fiskarsa do rozlupywania ale to bedzie musiala poczekac chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.06.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Nie wiem jak u Was ale u mnie istne szalenstwo w kablach sieciowych.Wlasnie mi podlaczyli Neo i jestem w szoku do kwadratu. Jak przedtem czekalem iles czasu na otwarcie strony to teraz to sie dzieje z predkoscia swiatla . A mam "tylko" opcje 128 kb/s - chociaz pokazuje ze jest 163-ale mnie to wcale nie martwi. Nie wyobrazam sobie co by bylo przy 320 albo tej co jest kolo 600 kb/s Glowa mala LImity sieciowe ani tego typu rzeczy juz mnie nie rusza:) To milego budowania zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A kto robi Tobie te wylewki? Czy pan o nazwisku na literę "Z"? Całe szczęście, pan ma nazwisko na literkę "S"! Grzegorz a ta betoniarka to co u Ciebie zalewala jakies 3 dni temu.A moze to dawniej bylo?? W kazdym badz razie stala gruszka i pompa. Jak jechalem za jakis czas to juz nie bylo sprzetu. Adam___, to co widziałeś to początki mojego sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.06.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Grzegorz - to dobrze.... niemiej dokładnie sprawdź czy wylewka jest równa... Ja niestety musiałem przed panelami tam kuć, tam nadlać.... Niby niewiele a denerwuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Wowka, ale jak to sprawdzić przed panelami? Butem, poziomicą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.06.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Tak, 2,5 metrowa poziomica a może i jakaś dłuższa łata (bule by była równiutka) i zobacz jaki jest prześwit pod nia a wylewką. I nie daj sobie wmówić, że poziomica może lekko "klekotać" na garbie.Mozna też upuścić stalową kulkę (taką z łożyska) i popatrzc czy się toczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Jutro zaczynamy o 7:15. Dzięki Wowka, już ja ich przypilnuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts