Wowka 24.06.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Powodzenia... i pamiętaj by dobrze uwibrowali wylewkę w narożnikach pomieszczeń i przy scianach ... Jak zrobią to słabo to potem ten "betonik" zmiatką zgarniesz do szufelki... a pod spodem będzie sypki piaseczek z cementem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzięki za cenne wskazówki! Wowka, jeżeli coś jeszcze Ci się przypomni przez pól godziny to pisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 25.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Adam___, to co widziałeś to początki mojego sąsiada... A juz myslalem ze u Ciebie wylewki czy cus tam zalewaja . To juz nie bedziesz tam sam Tak patrze na ten plot od sasiada jak przejezdzam i tak sobie mysle ze on mi sie niespecjalnie podoba chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Grzegorz - i jak poszło ......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Adam_ - otwieraj kolejne strony z prędkością światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 no to raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 i dwa... Może się odblokuje... ...no to mamy 23 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 7 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Wowka, Rena, Marbo, Uller - po 1 Pozostali - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.06.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Dostaje powiadomienie ze jest nowa wiadomosc na forum to nawet nie wiem ktora to strona Chyba sobie odpuszcze. Uda sie to bede zadowolony Nie uda sie to sie przeciez z tego powodu nie powiesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolszyczka 27.06.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Ale się wakacyjnie zrobiło... A kto będzie budował??? P.S. W piątek zaczynam wylewki z miksokreta. Koło poniedziałku- wtorku nareszcie będę miał wszystkie posadzki! witam, daj znać jak wyszły wylewki bo tematem jestem żywotnie zainteresowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.06.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 grzegorz - i jak poszło ......? super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.06.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 jolszyczka, odbierz prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozbi 28.06.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Przebudowuję stary dom, podniosłem ścianki kolankowe i wyrównałempoziom stropu (dom wcześniej był rozbudowywany w latach 50 dostawiano - czytaj doklejano - po części ) różnice wynosiły ponad 40cm.Nie dopilnowałem wyrównania nowego stropu i zacierano na drugi dzień.To było w ubiegłym roku, teraz mam problem bo całymi połaciami odchodzi ta część która była zacierana. Czy wylać wylewkę samopoziomującą, czy to złapie do betonu, może ktoś rozwiązał już ten węzeł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 30.06.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 cicho tu jakoś i pusto, nikt nic nie pisze, zrobiła się pogoda to chyba wszyscy zabrali się za budowanie a u moich majstrów niestety tygodniowa przerwa w budowie trwa już drugi tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 30.06.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 cicho tu jakoś i pusto, nikt nic nie pisze, zrobiła się pogoda to chyba wszyscy zabrali się za budowanie a u moich majstrów niestety tygodniowa przerwa w budowie trwa już drugi tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.06.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 ...no właśnie, czas coś zrobić na budowie... Od poniedziałku początek akcji ,, Dachówka na dach", do tego jeszcze ,,fugowanie elewacji" (częściowe - ach ta kasa )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.07.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 ...Dachówka na dach... ...dziewczęta na traktory!!! P.S. Powodzenia Krystian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.07.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Zaprawa do fugowania zakupiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Luuudzie.Jaka tu cisza - jak makiem zasial. Widze ze wszyscy sa na placu budowy swojej rezydencji . U mnie jak na razie to przerwa w remoncie. Ocieplone teraz trzeba "tylko" pomalowac. Zdecydowalismy sie na Silikat Fasada z Dekoralu.Tylko ze nawet w Centrum Dekoracyjnym Dekoral nie maja wzornika Jest niby jeszcze Cekromal CS ale to rozpuszczalnikowa to pewnie smierdzi jak sto diablow . Niby maluje na zewnatrz ale i tak mysle ze chodzilbym jak nacpany . Chyba ze moze ktos polecic inna farbe na fasade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozbi 03.07.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Witaj krajanie z za miedzyFaktycznie straszna cisza, tydzień temu wrzuciłem temat -pytanie bez echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts