kozbi 03.07.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Nie doszedłem jeszcze do ocieplania trudno podpowiadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.07.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Przebudowuję stary dom, podniosłem ścianki kolankowe i wyrównałem poziom stropu (dom wcześniej był rozbudowywany w latach 50 dostawiano - czytaj doklejano - po części ) różnice wynosiły ponad 40cm. Nie dopilnowałem wyrównania nowego stropu i zacierano na drugi dzień. To było w ubiegłym roku, teraz mam problem bo całymi połaciami odchodzi ta część która była zacierana. Czy wylać wylewkę samopoziomującą, czy to złapie do betonu, może ktoś rozwiązał już ten węzeł Pozdrawiam ...straszna cisza, tydzień temu wrzuciłem temat -pytanie bez echa... kozbi, gdybym był na tyle mądry jak Ci pomóc, na pewno bym się odezwał. Natomiast samo pisanie, że nie wiem jak Ci pomóc, pewnie niewiele by Cię usatysfakcjonowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Witaj krajanie z za miedzy Faktycznie straszna cisza, tydzień temu wrzuciłem temat -pytanie bez echa Kozbi a moze wrzucisz pytanie na forum glowne.Tak mysle ze cos Ci przedzej doradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.07.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Grzegorz, znowu mogłem podziwiać twoje postępy. Gratuluję. Jeszcze trochę i mnie przegonisz. Ale, ale to coś obok to sasiad czy cmentarzyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.07.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 ...Ale, ale to coś obok to sasiad czy cmentarzyk?? ... Niestety, sąsiad... Z początku myślałem, że Urząd się nie zgodzi na takie rozwiązanie. Ale Urząd zażądał tylko zmianę z "pełnego" (takie miało poczatkowo być!!! ) na ażurowe. Zgadzam się z Tobą- efekt fatalny, żeby nie powiedzieć- cmentarny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Szadam, pamiętasz ten Twój post z 30 lipca zeszłego roku??? ...No Grzesiu. Wygląda interesująco. Ale 450 kzł pęknie jak nic... W zeszłym roku nie wierzyłem, ale teraz chylę czoło przed Twoim kalkulatorem... Powinieneś dorabiać jako wróżka na 0-700.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Grzesiu, ja się pomyliłem. Rok temu nie wiedziałem, że Ty budujesz z TAKĄ klasą ( i kasą) dziś bym powiedział ..... ale to chyba nie jest dobra wiadomość ..... o 100kilo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.07.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Szadam, proszę Cię- nie wróż już więcej... Pogoda pod psem. Wczorajsza ulewa uruchomiła alarm, Security utopiło się w moim czerwonym błocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.07.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Szadam - mnie też proszę nie wróżyć, tylko osobiście z Rodziną zjawić się na spotkaniu 28.08.2004 ... Meldunek z pola walki : - szczyt nad półpiętrem ,,się spoinuje" - dachówka (częściowo) na placu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.07.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 ...relacji ciąg dalszy: - obróbki blacharskie zrobione, - łaty i kontrłaty na części ,,wyższej" domu przybite, - dachówka od południa częściowo ułożona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 09.07.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Witam wszystkich Zagłębiaków po przerwie urlopowej. Tydzień spędziłem w gospodarstwie agroturystycznym w Wiśle. Cała rodzinka wypoczęła i nabrało nowych sił do pracy. A pracy nie brakuje. Cały czas trwają prace na budowie. Mam już położone kafelki, wstawioną część drzwi na parterze, doprowadzoną wodę do budynku. Na moja absencję na forum miał też wpływ sasser (robak komputerowy) który zadomowił się na moim komputerze. Całe szczęście że nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 09.07.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Z ciekawostek:Po raz czwarty będę reklamował ościeżnicę zakupioną w Castoramie. Najpierw nie zauważyłem źle sprasowanego laminatu, a kolejne dwie po złożeniu maja przesunięte nadproże względem boku. Zobaczymy jeszcze jak to długo potrwa. Gdybym nie miał już zamontowanych dwóch takich samych ościeżnic w korytarzu to pewnie bym im podziękował za współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.07.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Widzę, że od tygodnia tylko Uller tu zajrzał... wakacje+budowa=pustki w Grupie... Całe szczęście, że pozbyłeś się sassera... zaglądaj częściej, choć przy wykończeniówce to doba powinna mieć 48h a wypłata powinna być płacona w € ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.07.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Jak to mowia "noc jest zbyt piekna zeby ja przespac" Chociaz jak cos robie to wole robic w nocy Krystian nie martw sie.Niedlugo beda Ci w euro placili.To co masz teraz podziela przez 4,5 i bedzie w euro Nie wiem czy wiecie ze jest jeszcze jedno forum ktore ma taki sam uklad jak to nasze - Muratorowe Dokladnie tak samo sie pogrubia tekst,robi podglad i inne takie rzeczy. Pytka w pytke takie samo Tylko tresc troche inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No to jutro koniec robót dachowych... Trzech gości zajmuje się podbitką od poniedziałku, czterech kryje dach... szybko im to idzie... Śpią na budowie i bardzo sobie chwalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.07.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 U mnie leci "wykończeniówka", która mnie również "wykańcza" finansowo... Powiem Wam szczerze, że już mi się trochę nudzi to budowanie... Chciałbym już mieszkać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.07.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Grzegorz to chyba ze po nocach u Ciebie robia Ile razy przejezdzam kolo Ciebie to brama zamknieta i zero aut przed budowa. No chyba ze na piechotke przychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Adam_ - auta stoją w garażu a fachowcy działają w środku... Tych moich to byś zauważył, spidermeny jedne, łażą po dachu, że w głowie się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.07.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Grzegorz to chyba ze po nocach u Ciebie robia Ile razy przejezdzam kolo Ciebie to brama zamknieta i zero aut przed budowa. No chyba ze na piechotke przychodza Adam___, no coś Ty... Od poniedziałku codziennie od 8 do 16. Stoi polonez kombi, a jakbyś podjechał bliżej to byś poczuł wspaniałą woń benzyny wokół niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.07.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ostatnio albo przed 8 albo po 16 jade przez Dabrowe Ale bede musial przylukac jak pojade wczesniej. Ale zauwazylem ze u sasiada "juz sie mury pna do gory" Nawet dosyc im to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts