Uller 15.07.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Od dziś mój szef poszedł na dwutygodniowy urlop, a więc i na sieć będzie można częściej zajrzeć. Słyszę, że sezon w pełni. A i u mnie podobnie. Tylko ja już wykańczam się sam. Do zamieszkania nie przewiduję najęcia fachowców do prac wykończeniowych. A jeszcze zostały parapety, wywietrzniki, biały montaż, wszystkie lampy i karnisze, poprawki w tynkach przy gniazdkach, parapetach, ościeżnicach i wywietrznikach, gruntowanie i malowanie ścian, panele w salonie i jadalni, otynkowanie ściany w kotłowni, posadowienie szamba. Poza tym na jesień zostaje jeszcze ocieplenie poddasza i ścian Tylko instalacji gazowej nie wykonam sam. O przepraszam, zabudowę kuchenną też chyba zlecę komuś. Podobnie jak Grzegorz tez chciałbym już mieszkać. Pozdrawiam Uller. P.S. Ościeżnicę reklamuję po raz piąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Uller - ty to masz cierpliwość... U mnie dach przykryty, okna i wyłazy osadzone, podbitka założona... teraz tylko wielkie sprzątanie działki przed Zlotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Chopcy, gipko mi sie wpisywać na listę kadry forumowej na mecz w Ogrodzieńcu...nie robcie gańby pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.07.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 EDZIA, ostatni mecz grałem w zeszłym roku (służbowo! ). Jak się rozpędziłem za piłką to nie mogłem zahamować, myślałem, że nogi połamę... Dziękuję, poczekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.07.2004 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Grzegorz63 - nadajesz się na napastnika... A pozostali co - piłki nie kopali ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.07.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ... jak widać nie kopał, więc będę bronił tej bramki sam... tylko na pomoc, a właściwie obronę z krakowskiej mogę liczyć... może się jednak zmobilizujecie... Adam_ młodzian jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Gdyby nie chwilowe kłopoty z dostępem do netu to już wcześniej odpowiedział bym na apel. Z przyjemnością dołączył bym się do zabawy. Skoro juniorów też zapraszacie to może się na cos przydam na boisku, np. do podawania piłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.07.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Mogę być sędzią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Mogę być sędzią!!! Zobaczymy narazie reprezentujesz barwy Forumowiczów ... i tak masz fory możesz sobie wybrać pozycję na której będziesz grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.07.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Skoro juniorów też zapraszacie to może się na cos przydam na boisku, np. do podawania piłek A kogo tu sie zalicza do seniorow jesli mozna spytac?? Uller stanowisko do podawania pilek jest juz przeze mnie zajete No ale mozesz stac po drugiej stronie boiska.To sie wtedy tyle nie nabiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.07.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 A kogo tu sie zalicza do seniorow jesli mozna spytac? ... forumowiczów po 40-tce ... Sprzątanie działki rozpoczęte .... skąd się tego dziadostwa nazbierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.07.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 ... forumowiczów po 40-tce ... Uff.No to sie jeszcze na szczescie nie zalapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.07.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 ... forumowiczów po 40-tce ... Uff.No to sie jeszcze na szczescie nie zalapuje A ja niestety tak ...Forumowiczka Edzia SENIORKA... nawet fajnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.07.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Uller nie wiem dokaldnie ale chyba widzialem Twoj domek jak jechalem przez Sarnow. Sa zdjecia ale dokladnie nie moge rozpoznac. Jezeli stoi po prawej stronie jak sie jedzie w kieruknu Bedzina,niedaleko stadionu "Blekitni" Sarnow.Jezeli to ta budowa to juz wiem gdzie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.07.2004 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 A ja niestety tak ...Forumowiczka Edzia SENIORKA... nawet fajnie brzmi Jasne, że fajnie brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 26.07.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Uller nie wiem dokaldnie ale chyba widzialem Twoj domek jak jechalem przez Sarnow. Sa zdjecia ale dokladnie nie moge rozpoznac. Jezeli stoi po prawej stronie jak sie jedzie w kieruknu Bedzina,niedaleko stadionu "Blekitni" Sarnow.Jezeli to ta budowa to juz wiem gdzie )) Wiem o jaka budowę chodzi ale nie jest to mój domek. Moją budowę można zobaczyć jadąc drogą z Sarnowa na Preczów (też po prawej stronie). Niedaleko mojej budowy można zauważyć taki czarny rurociąg 5 metrów nad ziemią. A tak na marginesie wspomnę że jestem na kuracji antybiotykowej i od paru dni nie wychodziłem z łóżka. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.07.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Po dylematach typu: jaki projekt domu, jaka ściana, jakie ocieplenie, jaka dachówka... stoję teraz przed dylematem jaki kocioł gazowy CO. Chyba mógłbym już napisać na ten temat pracę magisterską... Jedno jest pewne- będzie kondensacyjny. Najchętniej spoglądam na dwie firmy: Junkers i Vaillant. Spoglądam tak już dwa tygodnie i nie mogę podjąć decyzji, chyba będę rzucał monetą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 26.07.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Gdy szukałem czegoś dla siebie też stanęło na wyborze Junkers czy Vaillant. W końcu zdecydowałem się na ten drugi z zasobnikiem polskim. W moim przypadku cena była praktycznie czynnikiem decydującym. A tak z ciekawości zapytam pomiędzy jakimi modelami został wybór i ile kosztują te kociołki. Zapytał bym się u mnie na wsi o Vaillanta, całkiem niezłe rabaty mam u tamtejszego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.07.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Po dylematach typu: jaki projekt domu, jaka ściana, jakie ocieplenie, jaka dachówka... stoję teraz przed dylematem jaki kocioł gazowy CO. Chyba mógłbym już napisać na ten temat pracę magisterską... Jedno jest pewne- będzie kondensacyjny. Najchętniej spoglądam na dwie firmy: Junkers i Vaillant. Spoglądam tak już dwa tygodnie i nie mogę podjąć decyzji, chyba będę rzucał monetą... Zastanawiasz sie nad Cerasmartem Modulem?? Czy nad innym kociolkiem i zasobnikiem osobno?? Uller oto ceny katalogowe : Cerasmart Modul ZBS 3-16 MA 23 z zasobnikiem 9 990,00 netto Cerasmart Modul ZBS 7-22 MA 23 z zasobnikiem 10 990,00 netto Z Vaillanta VSC ecoCompact z zasobnikiem 11900 netto To z zasobnikami. Sa tez bez ale jest ich troche to by dlugo wypisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.07.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Wiem o jaka budowę chodzi ale nie jest to mój domek. Moją budowę można zobaczyć jadąc drogą z Sarnowa na Preczów (też po prawej stronie). Niedaleko mojej budowy można zauważyć taki czarny rurociąg 5 metrów nad ziemią. A tak na marginesie wspomnę że jestem na kuracji antybiotykowej i od paru dni nie wychodziłem z łóżka. Pozdrawiam wszystkich. Bede musial kiedys przy okazji zrobic objazd tamtych terenow W Preczowie to kiedys cos tam robilem To szybkiego powrotu do zdrowia zycze )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts