Adam___ 05.08.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Magdak byla i zniknela Uller byl i zniknal Gmalec podobnie Grzegorz na urlopie Wowka tez milczy Rena juz od dawna milczy - chociaz ostatnio sie pojawila jeszcze kilka innych osob przewinelo sie przez nasze forum i zniknelo No ja rozumiem ze wakacje i ze sezon na budowanie.Ale zeby sie wogole nic nie odzywac?? Juz myslalem ze doganiamy grupe Gorny Slask a tu sie okazuje ze coraz bardziej zostajemy w tyle Ale naprawde oprocz mnie i Krystiana nikogo tu niema?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 06.08.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Adam mieszkać jeszcze nie mieszkam w Ujejscu. Na razie buduję się na Ujejskiej, jadąc do Wojkowic po prawej stronie (chyba kolo nr 127) przy dzialce stoi transformator. Tak wiec bedziemy mieszkac chyba niedaleko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.08.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Masz tam na razie wylane fundamenty i stoi taka drzewniana buda na narzedzia?? Jezeli to tam to wiem w ktorym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 06.08.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jestem , jestem... tylko ostatnio cały mój wolny czas pochłania podejmowanie ważnych decyzji budowlanych np. jaki kolor dachówki (chyba będę miała Manuelę w czerni...) i na pisanie brakuje czasu, ale oczywiście zaglądam od czasu do czasu sobie poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.08.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Magdak nie wiem czy to wazne ale noc jest zbyt piekna zeby ja przespac.I mozna tu tez w nocy dzialac. Tu jest czynne cala dobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 06.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 do domu wracamy ostatnio póóóóźno i całkiem padnięci.... a do tego nie mam łącza stałego w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.08.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 witam Wszystkich z Zagłębia, co prawda ja tylko remontuję stary dom, ale to zawsze jakaś budowlanka //dzisiaj skończyłem instalację C.O. i muszę się komuś pochwalić, że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 06.08.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Zgadza się Adam. Zlokalizowales mnie perfekcyjnie. We wtorek będę wylewal plytę, a za tydzień, może dwa zaczynamy budować garaż. Niestety ceglę mamy zamówioną dopiero na koniec wrześnie (a zamawialiśmy w kwietniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.08.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Dawno a nawet bardzo dawno mnie TU nie było więc jestem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.08.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Zgadza się Adam. Zlokalizowales mnie perfekcyjnie. We wtorek będę wylewal plytę, a za tydzień, może dwa zaczynamy budować garaż. Niestety ceglę mamy zamówioną dopiero na koniec wrześnie (a zamawialiśmy w kwietniu) No to bede Cie na biezaco "kontrolowal" Akurat tamtedy przejezdzam jak jade do pracy do Katowic,popoludniu to jade krakowska.Ale to roznie Jezeli zauwazysz taka przepiekna astre kombi w czerwonym kolorze to ja bede jechal (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.08.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Dziś szóstego, więc odezwę się jako szósta osoba w forum zagłębiowskim... Dawno TU nie było w jednym dniu takiej różnorodności, bardzo cieszy Wasza obesność i postępy w pracach budowlanych i remontowych... Ja na ten rok już plan wykonałem... wykończyło mnie wykończenie dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.08.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Tak, wiem co nieco o wykańczaniu dachu ... : ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.08.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 a mnie miesiąc zajęło samodzielne układanie dachu z onduline u znajomego z obróbką kominów, rano uczelnia, po południu dach, a od poniedziałku się biorę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.08.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 a mnie miesiąc zajęło samodzielne układanie dachu z onduline u znajomego z obróbką kominów, rano uczelnia, po południu dach, a od poniedziałku się biorę u siebie Nie ma to jak praktyczna nauka zawodu na czyjejś budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.08.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Nie ma to jak praktyczna nauka zawodu na czyjejś budowie ważne, że inwestorowi się efekt końcoy podobał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.08.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 preev - w to nie wątpię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.08.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Krystian bylem i widzialem dach.Wyglada super.A jeszcze lepiej ten kot - czy jakis tam inny gad - nad garazem . Domek tez robi wrazenie Trafilem bezblednie - opis super. Krepa tez niczego sobie:).Mozna wziasc stroje kapielowe i pomoczyc sie w baseniku dla dzici Bylem tez na zamku.Tak sobie pomyslalem ze te pare setek lat temu to musial wygladac naprawde groznie Nie pozwiedzalem za bardzo bo z psia bylem.Widzialem tylko z dolu Nie wiem czy wiesz - ale na jednym z domow wisi reklama projektow gotowych Muratora .Na olkuskiej - po lewej stronie jadac od Ciebie do zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.08.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Nad garażem jak najbardziej pilnuje domu KOT... nie żadna tam gadzina... Kiedy byłeś ??? Weekend miałem w Ogrodzieńcu, ale przyjmowałem gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.08.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Kiedy byłeś ??? Bylem dzisiaj,tj w niedziele.Okolo 16 No nie bylo nikogo.Brama zamknieta na klodeczke Zrobilem wycieczke dookola rezydencji - sybko zeszlo Juz sobie wyobrazalem te samochody od forumowiczow parkujace dookola . Dobrze ze niedaleko jest gdzie zaparkowac bo inaczej sasiedzi by Cie chyba przestali lubiec Swoja droga myslalem ze dzialeczke to masz wieksza.Malenstwo straszne Albo juz cierpie na gigantomanie przy tych moich hektarach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.08.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Działeczka była kilkakrotnie ( x8 ) większa, tylko komuna ją rozparcelowała i razdała potrzebującym... ... zostawiając ten skrawek (615m2) mojej żonie... Do parkowania miejsca jest dosyć obok działki... (już gadałem z sąsiadami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts