Adam___ 18.08.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 widzę że mam wielu kibiców. Faktycznie wczoraj zaczęliśmy już murowanie. Dzięki Grzegorz za namiary. Garaz widze ze bedzie na dwa autka Jak tak przejezdzalem to zauwazylem ze sasiad jest dosyc blisko.Powiedzialbym nawet bardzo blisko . I nie widzial czy slyszal jak dwa razy nieproszeni goscie do Ciebie przychodzili??No co prawda za stroza u Ciebie nie robi ale jego domek to stoi w granicy.A zeby wyniesc deski z budowy to troche halasu sie przy okazji narobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.08.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Korzystając z chwili spokoju wpadłem tu na chwilkę. Niestety Adam__ ma tylko częściowo rację - wywiało nas, ale nie w ciepłe strony; powiedział bym raczej że w gorące, bo potrzeba przeprowadzenia się na swoje staje się coraz bardziej paląca. A w dodatku człowiek zawsze stara się aby było jak najlepiej można i niestety poświęca na to zbyt wiele czasu. Uller jak tam drzwi ?? Po pięciu reklamacjach moich beznadziejnych ościeżnic w końcu znalazłem egzemplarz spełniający niezbędne minimum przyzwoitości i nic poza tym. Faktem jest że kupiłem najtańszy produkt na rynku ale takie drobiazgi jak jednolita okleina, pasujące elementy czy brak dużych ubytków laminatu wydawały mi się niezbyt wygórowanymi wymaganiami. Moja determinacja co do wymiany była duża ponieważ miałem już w przedpokoju zamontowane dwie takie same ościeżnice a kotwy zatynkowanie lub obłożone kafelkami. Uller calkiem sympatyczny domek masz .Po drodze do domu zjechalem i namierzylem Twoj domek .Fajny Jak miło słyszeć takie słowa. Czuję się rozpoznawalny Szkoda tylko ze nie mam czasu na zadbanie o teren wokół domu . Dopiero wówczas będzie naprawdę fajny. Ja całkiem niedawno przejeżdżałem przez Gołonóg i zlustrowałem okazały domek Grzegorza. Nie da się nie zauważyć rozmachu. Fajny. Cieszę się tez niezmiernie że nasz klub rozrasta się. Kolejne ściany pną się do góry, kolejne domy są remontowane i kolejne panie wykazują się na budowie. A skoro już mowa o paniach to moja żona także intensywnie pracuje na rzecz wspólnego dobra. Rozrabianie gipsu i zapraw idzie jej tak jak ugniatanie ciasta (a ciasta robi rewelacyjne). Poza tym gipsuje, gruntuje, maluje i szoruje. Pozdrowienia dla wszystkich budujących z Zagłębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.08.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ................szkoda ze nikt nie zauwazył mojej oststniej wypowiedzi...........jest mi bardzo przykro. Pewnie i tu tylko "klika" działa i wypowiada sie a inni są niezauwazalni......................buuuuuuuuuuuu Rena, zapraszamy do kliki!!! Adam___, kontrolujesz teraz budowę gmaleca a zaniedbujesz moją budowę! A u mnie grzebią się już miesiąc czasu z ociepleniem poddasza, obróbkami okien, gładziami na ścianach i końca nie widać... ...Ja całkiem niedawno przejeżdżałem przez Gołonóg i zlustrowałem okazały domek Grzegorza. Nie da się nie zauważyć rozmachu. Fajny... Dzięki za miłe słowa, dla mnie było najważniejsze, żeby nie straszył w okolicy. Dlatego podchodziłem z rezerwą do takiego lekko udziwnionego dachu jaki mam, no ale wygrała moja żona. I to przez nią jest też taki duży (ja chciałem mniejszy). Ale teraz widzę jak czasami w nim bywa (raz na miesiąc!) to się zastanawia, kto w nim będzie sprzątał. Nie muszę chyba dodawać, że typuje mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.08.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Rena juz tu byla.Dosyc dawno.I zniknela Gmalec buduje sie po drodze jak jade do Katowic . A Twoja budowe tez kontroluje.Jak cos zauwaze niepokojacego to przeciez melduje poslusznie . Zreszta u Grzegorza niewiele sie dzieje na zewnatrz.Tylko okna pootwierane.No i dzisiaj - kolo 12 - jakis Polonez Truck stal Grzegorz no to sie juz zaczynaj zanajamiac z nowinkami z zakresu sprzatania .Bo bedziesz musial byc na biezaco jak przyjdzie co do czego No bo jakby nie patrzec Twoj domek jest maly inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.08.2004 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Tak sobie siedze i buszuje po sieci.I tak patrze na ten licznik na naszym forum.I az mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.08.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Az mnie kusi zeby zaczac nowa strone Normalnie az mnie skreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.08.2004 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No i mnie poskrecalo I oto mamy strone numer 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 20.08.2004 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 no i mnie poskrecalo i oto mamy strone numer 25 hip hip hura!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 20.08.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Krystian, prosimy o statystykę w otwieraniu nowych stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.08.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Krystian, prosimy o statystykę w otwieraniu nowych stron... Krystiana chyba niema.Na jakies Bermudy albo inne Hawaje Go wygnalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 20.08.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Adam sąsiad fajtycznie blisko ale już ma swoje lata, więc i pewnie sluch już nie ten, a na sen widocznie nie narzeka. Jak pogoda nie popsuje się to jutro skończymy mury garażu. Wczoraj byl kierownik budowy i powiedzial że wszystko OK. Zawsze jest to budujące, tymbardziej że narazie wszystko robimy swoimi silami (ojciec murarz a i reszta rodziny nie jest na bakier z budowlanką). A gdzie ty Adam masz ten domek. Pisaleś chyba że kolo straży, ale może jakieś szczególy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.08.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Moja rezydencja to nie znajduje sie kolo strazy Jest kolo Kosciola w Ujejscu. Zreszta przez przypadek to sie do mnie nie trafi Nawet pogotowie ma problemy Kolo Kosciola do gory i na koncu w prawo Zadna specjalnosc ten moj domek.Wyremontowany,w tym roku ocieplony.Jeszcze tylko trzeba jakas farbe rzucic i na ten rok to chyba koniec. Oprocz tego jest tu kupe roboty.Bo dzialeczka to taka troche mala inaczej .Skromne 5600 m2.Kosilem 3 dni w tym upale.Szybciej nie szlo.A i tak sie ze mnie lalo No ale wykoszone wszystko Widzialem ze robota sprawnie idzie Tylko tak trzymac.Zreszta jak tylko pogoda jest to robota sie posuwa do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 z lekkim opóźnieniem aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 8 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Krystian, prosimy o statystykę w otwieraniu nowych stron... Krystiana chyba niema.Na jakies Bermudy albo inne Hawaje Go wygnalo Tam nie ma bażantów, więc wybrałem się bliżej , ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 23.08.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witajcie, zniknęłam bo najzupełniej w świecie nie mam dostępu do netu ale za to czasu mam mnóstwo wiec gdyby był dostęp to i moje wypowiedzi były częstsze. Pozdrawiam "klikę"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.08.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Rena - a na spotkanko do Ogrodzieńca w sobotę (28.08) się wybierasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.08.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witajcie, zniknęłam bo najzupełniej w świecie nie mam dostępu do netu ale za to czasu mam mnóstwo wiec gdyby był dostęp to i moje wypowiedzi były częstsze. Pozdrawiam "klikę"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rena kawairenki ineternetowe to jeszcze istnieja i maja sie dobrze Nawet nowe powstaja Hihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.08.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Moja rezydencja to nie znajduje sie... Zreszta przez przypadek to sie do mnie nie trafi... Ja trafię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.08.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ...ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę... Jakiej narodowości jest Kelt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.08.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ...ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę... Jakiej narodowości jest Kelt??? Tu masz odpowiedz Tzn cytat "Legendární keltská receptura vydala své tajemství do rukou českých mistrů sládků a zrodil se tak pohár magickyčerného piva s plnou, nahořklou chutí a tou nejhustší pěnou. Jeho tajemství spočívá ve výběru nejlepších odrůd chmele, v unikátní kombinaci sladů, v originálním způsobu vaření s použitím již tradičních postupů a ve způsobu čepování Jedinečná kombinace světlých sladů s přídavkem praženého ječmene, silné chmelení hořkými odrůdami chmele a hluboké prokvašení dávají vzniknout počáteční chuťové bohatosti s dozvukem v podobě pražené, kávové suchosti. Dozrál čas vychutnat legendární sílu a bohatost chuti piva, které se váže k naší dávné, mýty opředené minulosti." Wiesz juz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts