Krystian 24.08.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ...ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę... Jakiej narodowości jest Kelt??? ... a co tam, nie będę przepisywał etykietki, w sobotę sam sobie poczytasz o tym jak to ,,Keltsky narod ovladal vo svojej dobe takmer cele uzemie starovekej Europy..."... Jednym słowem - WIKING !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 No to moi mili czekam na WAS w sobotę, jutro i w piątek muszę trochę podziałać na działce i na budowie, żeby było przytulniej... DO SOBOTY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Krystian. Redakcja zrezygnowała z przysłania tylko ekipy do fusbala czy też zrezygnowała w ogóle? Ja najprawdopodobniej przyjadę tylko na kilka godzinek... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Będę się cieszył z każdej godzinki którą spędzimy wspólnie w takim świetnym towarzychu, Twoja obecność jest OBOWIĄZKOWA !!!... Redakcja obiecała Reprezentację na spotkanie przy grillu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 No to moi mili czekam na WAS w sobotę, jutro i w piątek muszę trochę podziałać na działce i na budowie, żeby było przytulniej... DO SOBOTY !!! Będę z Beatą po 12:00. Dziękujemy za zaproszenie dobry gospodarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 28.08.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 życzę Wam dobrej zabawy, a w przyszłym roku postaram się też dojechać (o ile zostanę zaproszony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.08.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Krystian, "Kelt" był wyśmienity!!! P.S. Ile kilogramów wsadu na grila Ci zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 P.S. Ile kilogramów wsadu na grila Ci zostało??? Oj duzo,duzo.Z tego co mowil Krystian Krystian spotkanie bylo super. Ja chce wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.08.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 No tak Adam___, ale Twoja karkówka została spożyta w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Krystian, "Kelt" był wyśmienity!!! P.S. Ile kilogramów wsadu na grila Ci zostało??? Łomatko !!! ... sporo skonsumowaliśmy ,,na zimno"... oczywiście tego co zostało wygrillowane na Krępie...ale mimo to zostało bardzo dużo ,,niewygrillowanego" tylko dlatego, że nie wiedziałem, że karkówka z grilla na zimno ze swojskim winem tak wspaniale się komponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.08.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Winko oczywiście Made in Edzia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Oczywiście ,,Made by Edzia" i w dodatku jak podane...http://212.244.189.200/pics/krystian/Upe8085.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A pamiętasz, jak smakowała ta gorąca karkówka... http://212.244.189.200/pics/krystian/Hpim3018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Pozwoliłam sobie do Was zawitać i jeszcze raz podziękować za miłe chwile spędzone w Ogrodzieńcu i na Krępie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.08.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Aga J.G, było rzeczywiście OK, między innymi dlatego, że jako jedynej chciało Ci się przyjechać taki kawał drogi aby z nami trochę pobyć. Jestem pełen podziwu dla Ciebie, że przyjechałaś z tak daleka- inni mieli na spotkanie o przysłowiowy rzut beretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.08.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A pamiętasz, jak smakowała ta gorąca karkówka... Pamiętam... mniam, mniam. W niedzielę chciałem wygrilować taką samą w swoim ogrodzie, ale gdzie tam jej do tej wygrilowanej na Krępie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Grzegorz My porostu wykorzystaliśmy okazję bo jakoś nigdy nas w tamte rejony nie zawiało a dzięki temu odkryliśmy że to wcale nie jest tak daleko i już planujemy jakiś wypad do Krakowa i Zakopanego Było bardzo miło i przyjemnie Jak się uporam z przygotowaniami szkolnymi to umieszczę zdjęcia jak moje młodsze dzieck spało w sypialni u Krystaina Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Aga J.G - z niecierpliwością czekamy na zdjątka... tutaj i w forumowej piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.09.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam sympatycznych sąsiadów Aga nam też było miło Cię poznać...jesteście przesympatyczni i rozmawiać mogłabym z Wami do rana, a Twoja filozofia życiowa / wiesz o co mi chodzi / jest ekstra Grzegorz wczoraj zrobiłam porządek w gąsiorze z winem i wychodzi na to, że jeszcze coś, niecoś zostało. Myślę, że na następnym spotkaniu dostąpisz zaszczytu spróbowania mojego wina/ pod warunkiem, że nie będziemy za długo zwlekać / Pociesz się, że nie tylko Ty musisz zawsze pracować za kierowcę, w tym temacie Twoja Beata podtrzymuje mnie na duchu . Adam a psiunia przeżyła kiełbaski z dużą dawką "żywego węgla" Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Mam nadzieję że ze zdjęciami uporam się do niedzieli szkoła się zaczęła w pracy młyn więc mam totalny brak czasu Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts