Aga J.G 01.09.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Edzia filozofia życiowa powiadasz moja bacia zawsze mawiała że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.09.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Adam a psiunia przeżyła kiełbaski z dużą dawką "żywego węgla" Jakby jej dac ze dwa razy tyle to wcale by sie nie pogniewala Ale kazala podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Adam_ - gdybyś swoim astrolotem nie odleciał tak wcześnie to ... zostało trochę kiełbasek na zimno do następnego ranka i musiała się nimi zająć inna psiunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 02.09.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Edzia winko było pyszne i po cichu chciałbym spytać o przepis na tajemną miksturę( jeśli oczywiscie możesz zdracić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Bardzo, bardzo żałuję że nie udało nam się dotrzeć do Ogrodzieńca Zazdroszczę super zabawy ... i liczę że uda się jeszcze zorganizować następne spotkanie na którym już obowiązkowo będziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.09.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Bardzo, bardzo żałuję że nie udało nam się dotrzeć do Ogrodzieńca Zazdroszczę super zabawy ... i liczę że uda się jeszcze zorganizować następne spotkanie na którym już obowiązkowo będziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 magdak - coś mi się obiło o uszy, że wiosna nad zbiornikiem Imielińskim jest bardzo ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Krystaina muszę Ci powiedzieć że ja też coś takiego słyszałam nawet sprawdziłam gdzie ten Imielin jest Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.09.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 ...Grzegorz wczoraj zrobiłam porządek w gąsiorze z winem i wychodzi na to, że jeszcze coś, niecoś zostało. Myślę, że na następnym spotkaniu dostąpisz zaszczytu spróbowania mojego wina/ pod warunkiem, że nie będziemy za długo zwlekać / Pociesz się, że nie tylko Ty musisz zawsze pracować za kierowcę, w tym temacie Twoja Beata podtrzymuje mnie na duchu ... Wino czym starsze, tym lepsze! Beata do kolejnego egzaminu na "Prawko" podchodzi 11 września, może w końcu... ...coś mi się obiło o uszy, że wiosna nad zbiornikiem Imielińskim jest bardzo ładna... ...ja też coś takiego słyszałam... I ja też słyszałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.09.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 super... Imielin.... był moment kiedy tam szukaliśmy działki... miłoby było tam znów pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 ... ciekawe co na to gaga2 i Jędrzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.09.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 No to pochwalę się (żeby nie było, że nic nie robię), że w tym tygodniu ureguluję ,,końcówkę" za pokrycie dachu i wymienią mi kilka reklamowanych szyb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ... no dobra, jeszcze wezmę się za porządki w piwnicy - bo to nic nie kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 07.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 wlaśnie się dowiedzialem, że mam do odbioru cegle (miala być na początek października) W takim razie chcialbym jeszcze zrobić dach w tym roku. Znacie jakieś namiary na tanią dachówkę i więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 07.09.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam wszystkich. Ja tylko na chwilkę wpadłem pomiędzy chorobowym a urlopem. Następny tydzień spędzam przy ocieplaniu domu. Zobaczymy jak mi pójdzie i ile uda się zrobić. A potem... delegacja służbowa do Juraty na cztery dni. Tak więc na forum pojawię się najprawdopodobniej dopiero 20 września. Miłych prac na budowach. Pozdrawiam Uller. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam wszystkich. Ja tylko na chwilkę wpadłem pomiędzy chorobowym a urlopem. Następny tydzień spędzam przy ocieplaniu domu. Zobaczymy jak mi pójdzie i ile uda się zrobić. A potem... delegacja służbowa do Juraty na cztery dni. Tak więc na forum pojawię się najprawdopodobniej dopiero 20 września. Miłych prac na budowach. Pozdrawiam Uller. a o remontach zapomniałeś miłego wypoczynku w Juracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.09.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Domek Ullera super. Oczywiscie bylem na "inspekcji" W drodze powrotnej chcicalem sobie skrocic powrot i wyladowalem sam nie wiem gdzie Jakim cudem dotarlem do domu to nie wiem.No ale udalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 wlaśnie się dowiedzialem, że mam do odbioru cegle (miala być na początek października) W takim razie chcialbym jeszcze zrobić dach w tym roku. Znacie jakieś namiary na tanią dachówkę i więźbę? ... mogę dać namiary na gościa, który krył dach u mnie w tym roku, ale tani to on nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 08.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 wolalbym coś taniego. Może spróbuję u Górali? Macie jakieś mile lub niemile doświadczenia z nimi? I gdyby ktoś wiedzial gdzie można dostać tanio dachówkę cementową, bylbym dozgonnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Górale są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts