Grzegorz63 09.09.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Cześć! Niestety w sprawie dachu nie mogę pomóc. Kontakt z "moimi" góralami się urwał (zostawili mi błędny numer telefonu...). Adam___, jak będziesz w pobliżu to rzuć łaskawie wzrokiem na moje kute balustrady na balkonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Grzegorz przejezdzalem dfzisiaj i nie bylo Nie wiem czy juz nie bylo Czy jeszcze nie bylo Ale to bylo kolo 10 to raczej jeszcze nie bylo.Ale lukne jak bede jechal Staly tylko jakies 2 mobile - Polonez Truck z przedluzana buda i jeszcze jedno jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Około 12 zaczęli montaż. Też ich jeszcze zamontowanych nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ...Nie wiem czy juz nie bylo Czy jeszcze nie bylo ... Adam___, nie strasz, do cholery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ...Nie wiem czy juz nie bylo Czy jeszcze nie bylo ... Adam___, nie strasz, do cholery! No spoko Mowie ze bylem kolo 10 Jutro lukne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 09.09.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam na forum Zagłębia. Dopiero zamierzam coś postawić w Sosnowcu - na razie żyję w Bedzinie. Jesli pozwolicie to czasem skorzystam z Waszych doświadczeń - może jeszcze nie teraz bo toczy się sprawa OWZT ale jak to nabierze tempa to się ujawnię . Wstępnie wybrałem c64a pracowni Archtim http://www.archtim.pl/ i na razie czekam na OWZT żeby kupić projekt. Śledzę wątki o budowaniu z silikatów ponieważ ten materiał jest w projekcie. To na razie tyle. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 09.09.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam na forum Zagłębia. Dopiero zamierzam coś postawić w Sosnowcu - na razie żyję w Bedzinie. Jesli pozwolicie to czasem skorzystam z Waszych doświadczeń - może jeszcze nie teraz bo toczy się sprawa OWZT ale jak to nabierze tempa to się ujawnię . Wstępnie wybrałem c64a pracowni Archtim http://www.archtim.pl/ i na razie czekam na OWZT żeby kupić projekt. Śledzę wątki o budowaniu z silikatów ponieważ ten materiał jest w projekcie. To na razie tyle. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.09.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 olinek - witamy na stronie... i gratulujemy otwarcia kolejnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.09.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 8 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Olinek gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.09.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Grzegorz przejezdzalem dfzisiaj i nie bylo Nie wiem czy juz nie bylo Czy jeszcze nie bylo Grzegorz63 - a ładne były te balustrady ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 09.09.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Chyba jakaś delirka moją myszkę dopadła i skończyło się nową strona Dziękuję za gratulacje - fajnie tak być na samej górze Zmieniam się w czytającego bo na razie tylko to mi pozostaje. Do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.09.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ... no co ty, bycie na szczycie zobowiązuje do pisania, akurat na tych stronach niekoniecznie o budowaniu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Cześć olinek. Dobrze że do nas trafiłeś bo jednym z filarów naszej grupy jest specjalista od silikatów Krystian! Krystian jest zresztą specjalistą nie tylko od silikatów, ale również super organizatorem spotkań piwno-grilowych, mniam-mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Grzegorz63 - a ładne były te balustrady ??? No są jeszcze. Sprawdzałem dwie godziny temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 olinek, obejrzałem sobie Twój upatrzony projekt. Niezły... Co planujesz przyszłościowo na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Wlasnie sie dzisiaj zastanawialem ktory to post bedzie na naszej stronie.Coby przypilnowac otwarcia nowej Bede musial chyba recznie wchodzic. Bo jak klikam na linka to od razu na forum laduje i nie wiem ile tam jest postow Gratuluje tak poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ... a mnie zabrakło kilku minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 10.09.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 olinek, obejrzałem sobie Twój upatrzony projekt. Niezły... Co planujesz przyszłościowo na poddaszu? Witam. Na razie odnośnie poddasza to nie mam żadnej koncepcji - jak to mówią "mierz siły na zamiary" a sił (czytaj kasy) jest zasób ograniczony. To poddasze daje coś koło 40 m powierzchni do wykorzystania i trudno w tej sytuacji puszczać cugle fantazji. A poza tym to ja mam coś koło 2 m wzrostu:-) i każde przejście przez odrzwia bliżej mi nieznane już stanowi ryzyko a co dopiero poddasze .... Cel numer 1 to załatwić papiery, nr 2 to wystawić stan surowy i jak się da to wykończyć minimalny "program" na parterze. A potem zajrzeć, czy w portfelu już jest próżnia doskonała czy też nie . Cieszę się, że jest specjalista od silikatów - na razie nie wiem o co pytać ale jak już zdefiniuję problemy to z pewnością Wam je przedstawię. A w temacie grilla i piwa to mam syndrom "misia Yogiego" tzn wyczuwam z daleka i nie mogę się oprzeć Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.09.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 witam Cię olinku a co do statystyki, to ciągle jestem w kategorii "pozostali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 preev - musisz się postarać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts