Krystian 10.09.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Cieszę się, że jest specjalista od silikatów - na razie nie wiem o co pytać ..... A w temacie grilla i piwa to mam syndrom "misia Yogiego" tzn wyczuwam z daleka i nie mogę się oprzeć Pozdrawiam . olinek - szkoda, że się nie ujawniłeś (-łaś ?) wcześniej, można się było załapać na piknik... Co do silikatów to polecam wszystkim firmę w której kupowałem silikaty (w 2001r.), dam namiary jak będą potrzebne, będziesz mógł porównać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.09.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ...olinek - szkoda, że się nie ujawniłeś (-łaś ?) wcześniej... Krystian, no jak możesz! Przecież olinek napisał wyraźnie w pierwszym poście: ...Wstępnie wybrałem c64a pracowni Archtim ... wybrałem, a nie wybrałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ... a może to dla zmyły... ??? ... z pćami to ja uważam, bo kiedyś potraktowałem kgadzinę per ,,koleżanka"... ... ale się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.09.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 U mnie hydraulik kończy instalacje w kotłowni. Nieźle mu to idzie. Widać, że myśli! Gdyby ktoś był w potrzebie to służę namiarami. Elektryka niezbyt polecam, bo mimo, że porządnie zrobił instalacje, to również okazał się taki trochę "cwaniaczek". Denerwuje mnie, jak fachowiec kręci nosem na pomysły inwestora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.09.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ... z pćami to ja uważam, bo kiedyś potraktowałem kgadzinę per ,,koleżanka"... ... ale się działo... Widziałem Krzyśka na zdjęciu. Koleżanki to on w żadnym wypadku nie przypomina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 11.09.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 .... a może to dla zmyły... ??? ... z pćami to ja uważam, bo kiedyś potraktowałem kgadzinę per ,,koleżanka"... ... ale się działo... Jestem facetem - a ksywka ma korzenie w aferze Olina z roku bodajże 1996 i bardzo sie do niej przyzwyczaiłem - jesli byłbym kobietą to pewnie przypominałbym chińską mistrzynię w podnoszeniu ciężarów, która wygrała z naszą Agatką Wróbel Myślę Krystian, że skorzystam z Twoich doświadczeń i na pewno sprawdze ofertę tej firmy o której piszesz ( o ile jeszcze istnieje ). Rozumiem, że Ty budowałeś z silikatów - może uda mi sie w Twoich postach znaleźć co, to sobie popatrzę. Ostatnio na forum o silikatach wyczytałem, że ludzie w bloczkach znajdują korzenie i inne badziewie. Ciekawe, czy kiedyś znajdą psa zmielonego razem z budą ? A swoją drogą to takie informacje podkopują wiarę w rzetelność producentów i co najgorsze nie ma możliwości uzyskania wiarygodnej informacji o jakości produktu - żadne certyfikaty ISO i inne nie gwarantują jakości. Może się mylę, ale jest wiele postów w których ludzie wyklinają na okna i stolarkę a teraz na moją biedną skołowaconą głowę spadł jeszcze ten korzeń w bloczku . Jak widzicie im więcej się z forum dowiaduję tym większego mam doła - ciekawe, kiedy osiągnę jego dno ? Pozdrawiam - a na grilla może się jeszcze kiedyś załapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 14.09.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 . Jak widzicie im więcej się z forum dowiaduję tym większego mam doła - ciekawe, kiedy osiągnę jego dno ? Facet!!! głowa do góry, to normalne objawy u budująco czytających Dawno mnie tu nie było. Pozdrwaiam Zagłębiaków Wczoraj fedrowałem, co oznacza, że zakupiłem 2 tony węgla na zimę. Byłem czorny jak po szychcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.09.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Szadam - 2 tony... , słabo wspomagasz polskie górnictwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 15.09.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 . Jak widzicie im więcej się z forum dowiaduję tym większego mam doła - ciekawe, kiedy osiągnę jego dno ? Facet!!! głowa do góry, to normalne objawy u budująco czytających Dawno mnie tu nie było. Pozdrwaiam Zagłębiaków Wczoraj fedrowałem, co oznacza, że zakupiłem 2 tony węgla na zimę. Byłem czorny jak po szychcie Witam. Ledwo ufedrowałeś a już na Karbie wysypali węglarki na tory - nie fedrowałeś tam przypadkiem ? Tylko 2 tony mogą być wynikiem szybkiej ucieczki Bez obrazy proszę - pocieszyłeś mnie, ż moje objawy są normalne - zaczynam się do nich przyzwyczajać. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Szadam - 2 tony... , słabo wspomagasz polskie górnictwo... 25cm wełny w dachu, 15cm styropianu na ścianach, 10cm styropianu w podłodze, reku, kominek, szyby 0,9, rolety,solary, kufajki, filcoki dziwisz się, że 2 tony wystarczy PS. jak będzie ostra zima to jeszcze się do żony przytuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 jak to Laskowik mówił: tona w piwnicy i to na papierze... razem dwie tony a z szabru fakturek nie ma więc wszystko legalnie zdobyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.09.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 To co ja mam powiedzieć niewierny, skoro zdradziłem węgiel dla gazu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 To co ja mam powiedzieć niewierny, skoro zdradziłem węgiel dla gazu??? a co ten chłopek na żółtym polu pod Twoim nickiem robi? pewnie gazu do kotła dorzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.09.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ...wsypuje piasek do betoniarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ...wsypuje piasek do betoniarki! no to cosik Ci się ten piasek ubrudził, prawie czarny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.09.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Niech Krystian rozsądzi- piasek to czy węgiel??? P.S. Krystian na węglu się zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 piasek czy węgiel... ale łopata dziurawa, nic tej kupki nie ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 16.09.2004 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Grzegorz - jestem zszokowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrada mości panowie. Do Karbu czy jak mu tam mam dość daleko, gdyż jak przypomnę, wciskam się na waszą stronę z Prudnika. Zaglębie to moje dzieciństwo, a o Górce Grzegorza to już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.09.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Szadam - 2 tony... , słabo wspomagasz polskie górnictwo... Ja kupilem 3 tony Zeby Ci Krystian zal nie bylo No a ciekawe jak Ty wspomagasz polskie gornictwo?? Ile wegielka kupiels ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Szadam - 2 tony... , słabo wspomagasz polskie górnictwo... Ja kupilem 3 tony Zeby Ci Krystian zal nie bylo No a ciekawe jak Ty wspomagasz polskie gornictwo?? Ile wegielka kupiels ?? Krystian ma deputat zapewne 8ton, ale w domku jeszcze nie mieszka to zapewne opchnął na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts