Krystian 21.08.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 HURRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! , jesteśmy popularnym wątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.08.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 ...a licznik wciąż bije... http://www.gif.marktrad.pl/rozne/10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.08.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Coś pochmurno się zrobiło... Dzisiaj nie może padać, bo zepsuje mi to cały harmonogram robót (w sobotę planowane zalewanie wszystkich stropów nad parterem i płyt balkonowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 22.08.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Coś pochmurno się zrobiło... Dzisiaj nie może padać, bo zepsuje mi to cały harmonogram robót (w sobotę planowane zalewanie wszystkich stropów nad parterem i płyt balkonowych). To od soboty wieczorem powinno padać przez trzy dni. Nie ma nic lepszego od naturalnej pielęgnacji betonu. A u mnie przerwa do poniedziałku. Miała dzisiaj przyjechać koparka aby zasypać kolejną warstwę piwnicy, ale niestety dzwonili do mnie że nie dojedzie. W sobotę przywożą mi więźbę z impregnacji i od poniedziałku robią dach. Jak rozstawia krokwie to wymurują kominy z klinkieru ścianki i działowe. Do końca września będzie stał dom w stanie surowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 22.08.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 U mnie kończą malować ściany. Deszcz to dla nich nie przeszkoda Gorzej będzie z kilkoma pracami ziemnymi które chciałem osobiście wykonać na zewnątrz. Mam nawet od poniedziałku mały urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.08.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 HURRRAAA!!! Słoneczko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 22.08.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 A u mnie ekipa już trzeci tydzień grzebie się z ocieplaniem i mocowaniem płyt g-k na poddaszu. Zastanawiam się, czy faktycznie jest to praca tak czasochłonna, czy trafiłam na wyjątkowo wolnych wykonawców.W tym etapie mam do wykonania ok. 200m2 (w tym 3 jaskółki nad trókątnymi oknami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.08.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Niestety, widzę, że moi fachowcy chyba się nie wyrobią, żeby można było zalewać w sobotę stropy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Marbo - czy TY im nie płacisz przypadkiem ,,od godziny" ? Grzegorz63 - za tydzień też jest sobota , a do zimy daleko (choć zdaje się, że niektóre ptaki już odleciały do ciepłych krajów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 22.08.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Na szczęście nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 22.08.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 A ja się właśnie dowiedziałem, że moje WZiZT zgodnie z nową ustawą musza zostać zatwierdzone jeszcze przez wojewodę i marszałka województwa. A miało być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.08.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Shadock Czy oby na pewno rozchodzi się o Twoje WZiZT, czy też może Gmina ma do zatwierdzenia swój Plan Zagospodarowania Przestrzennego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 25.08.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Tak czy śmak... papierów niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 25.08.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Moje "ślimaki" w sobotę wogóle nie dotarły na budowę, a dzisaj ( w liczbie 4 szt) zdołały wypoziomować ruszt pod płyty na ok. 6 m2. Majster powiedział, że od dzisiaj jest ich więcej i robota będzie szybciej szła.Rozbolał mnie jakiś organ wewnętrzny położony po lewej stronie pod żebrami. Jak mnie boli to coś to znaczy, że już długo nie wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 U mnie zachorował (angina) jeden z najlepszych fachowców (to on biegał cały czas z poziomicą, ołówkiem, "zajeżdżał" narożniki dla murarzy, zbijał schody pod wylewkę i.t.p.). Dlatego na mojej budowie też zaczęło się trochę ślimaczyć... Mnie Marbo jeszcze nie boli żaden organ wewnętrzny po lewej stronie pod żebrami, ale kto wie jak będzie dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.08.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Słuchajcie! To wina tego Marsa. Tak jak prorok Kazik przewidział Mars atakuje - wiem bo czytałem w gazecie. Pewności nabrałem jak przeczytałem Wasze doniesienia z frontu i skojarzyłem fakty z mojej Golgoty. MOJE "JAŚKI" ZAPIŁY I ŚLAD PO NICH ZANIKŁ To nie angina - to Mars atakuje !!!!!! ........ślimaki i Jaśki to wyczuwają. Właśnie podjechało moje auto - jadę sprawdzić co dzieje się na froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.08.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Już są. Mars się wycofuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Cholera, muszę sprawdzić kiedy ten Mars się oddali , bo jeżeli ma on również wpływ na monterów od okien to mogę tego żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 TEZA: Mars się oddala!!! DOWÓD: Mój fachowiec już jutro przychodzi, minęła mu gorączka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Krystian, jak zamierzasz przez parę lat pilnować tych okien, żeby Ci ich nie zakosili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts