Adam___ 29.09.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Krystian jakbys nie wiedzial gdzie sie budujesz to Ci podpowiem. Takie oto "zloto" znalazlem w sieci.Konkretnie na forum Gazety Wyborczej Witam dzieki za list Przeprowadzam sie na nastepna jesien do domu ktory jest w dolnym slasku w Ogrodziencu, kolo zamku w Podzamczu Wiesz juz gdzie sie budujesz?? Fajnie sie z Toba "gada" ale chyba Kluby Budujacych Ci sie pomylily Mam skromna nadzieje ze o nas nie zapomnisz P.S. Wytluszczenie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.09.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 ... no i dlatego nie odwiedzam tego forum, więcej powiem - gazetę wyborczą kupuję gdy potrzebuję gazetowego papieru (malowanie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 30.09.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 więcej powiem - gazetę wyborczą kupuję gdy potrzebuję gazetowego papieru (malowanie)... To u mnie GW jest 3 razy w tygodniu .Ze o DZ nie wspomne - codziennie Do malowania lepsza jest Rzeczpospolita - wiekszy format .Tylko troche drozsza P.S. Jeszcze tylko pare postow i beda moje 500 wypociny tutaj Moze nowa strona to uczcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.09.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Nie czekaj tak długo:Adam_, Adam_, Adam_ !!!Adam_, Adam_, Adam_ !!!Adam_, Adam_, Adam_ !!!Adam_, Adam_, Adam_ !!!Adam_, Adam_, Adam_ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 30.09.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Na te 22 Wasze posty jak zamilkne to swiat sie chyba nie zawali Ale sytuacje bede oczywsicie kontrolowal Zle juz ze mna chyba. Bo jestem od tego forum juz uzalezniony . Pierwsze co robie to sprawdzam poczte i co sie tu dzieje P.S. Jeszcze 2 posty do 500 P.S. 2 Tak zaczac 500 post od nowej strony to jest cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.09.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Na teraz możesz postem 499 otworzyć... 17-stą setkę w naszym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 30.09.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 No to niniejszym otwieram 17 setke w Grupie Zagłębie Dąbrowskie Krystian powinienes robic za glownego liczacego na forum Zeby nie powiedziec ze za licznik P.S. Dzieki Krystian.No to milkne na jakies 20 postow .Wzorem stron ubieglych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.09.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 ... no i nie pozostawisz mi możliwości współzawodnictwa, bo skoro zamilkniesz na tak długo (17 postów to może być cały tydzień...) to nie wypada otworzyć kolejnej, bo jeszcze będziesz czekał na następną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.09.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 ... a do sąsiadów już dystans ... -12 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 01.10.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 a ja z innej beczki. Może ktoś potrzebuje stempli? Olinek, zdaje się zaczynasz budowę, nie potrzebujesz? Zapewniam transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 02.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 a ja z innej beczki. Może ktoś potrzebuje stempli? Olinek, zdaje się zaczynasz budowę, nie potrzebujesz? Zapewniam transport. Właśnie się zastanawiam czy nie kupić i wykorzystać stempli na ....... prowizoryczne ogrodzenie Przyczyna jest prozaiczna - jestem ciągle na etapie pozyskiwania WZT bo dzielnica Sosnowca która mnie interesuje nie ma planu zagospodarowania. Stemple do mojego projektu raczej nie będą potrzebne bo w opisie stoi, że strop jest drewniany. Jakby co to się skontatuję. A teraz z innej beczki: ja w czasach zamierzchłych wykorzystałem "dużą ulgę budowlaną" na kupno mieszkania i bardzo mnie wkurzyła blokada ustawowa wykorzystywania innych ulg (nawet głupiej "odsetkowej") która obowiązuje dzisiaj. Ucieszyłem się , że chociaż jest szansa na zwrot różnicy Vatu za materiały budowlane nabyte po 1 maja 2004 roku. Ale obserwuję interpretacje prawne ustawy podatkowej i przeczytałem w Rzeczypospolitej, że można sobie troszkę tymi ulgami manipulować a wręcz obejść ograniczenia wynikające z wvcześniejszego wykorzystania ulgi. Ciekawi mnie jak inni interpretują to co wyczytałem. Zapraszam do lektury artykułu na http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34331. Wkleiłem go w całości ponieważ archiwum Rzeczypospolitej jest teraz płatne po kilku dniach i nie ma tam dostępu poniżej 10 zł za SMNS aktywujący Pozdrawiam i czekam na opinie - ja jestem optymistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don 04.10.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 olinek zapewniam cie ze stemple bede ci potrzebne oj beda ps moze sie przy okazji przedstawie .....jestem z bedzina ....buduje w bedzinie http://www.studioarcis.pl/PROJEKTY_2002/AD_39/AD_39.html na dzisiaj stan surowy zamkniety pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj mardo ... Znajdziesz w naszej grupie kilku sąsiadów... Pisz częściej... i może coś więcej o sobie Ładny domek budujesz, a działka w której okolicy Będzina, jeśli można zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.10.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 olinek zapewniam cie ze stemple bede ci potrzebne oj beda ps moze sie przy okazji przedstawie .....jestem z bedzina ....buduje w bedzinie http://www.studioarcis.pl/PROJEKTY_2002/AD_39/AD_39.html na dzisiaj stan surowy zamkniety pozdrawiam wszystkich Witam. Jak już masz stan surowy to pewnie wiesz więcej ode mnie Jeszcze mam trochę czasu - na razie przygotowuję się teporetycznie studiując forum (a przy okazji psychicznie czytając o różnych bezeceństwach ze strony ekip budowlanych). Gdzie budujesz - mieszkam w Będzinie - jak dasz namiar na Twój domek to chętnie obejrzę (może być na priv). Pozdrawiam i gratuluję stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.10.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 a może by tak otworzyć kolejną stronę, bo stara coś się zacina... 27 !!! Krystian, ja podejrzewam że Ty w Excelu masz automat do liczenia postów i jak Ci ów automat zasygnalizuje że już to sobie nową stronkę otwierasz - wychodzi na to, że się urodziła nowa dyscyplina olimpijska. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 automat to mam jaden... do prania... ale jak przejrzysz dowolną stronę ,,zagłębiowską" i zastosujesz rachunek prawdopodobieństwa otwarcia kolejnej strony, biorąc pod uwagę ilość pisanych postów przez poszczególne osoby w stosunku do ogólnej liczby postów na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don 05.10.2004 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Grodziec ...piekna niestety dzielnica Będzina ( kiedys grodziec mial prawa miejskie) mowie niestety bo jak mam cos zalatwic w bedzinie to mnie krew zalewa wiec mieszkam w grodzcu i buduje w grodzcu a pracuje w dabrowie gorniczej w firmie prdukujacej systemy izolacyjne (bez nazwy bo zostane posadzony o reklamowanie ) wtajemniczeni bede wiedziec o jaka firme chodzi aaa zeby niebylo nieporozumien jak z olinem ...jestem samcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jak niewiele wystarczy by być samcem wystarczy mieć brzuszek w drugą stronę (d-b) . Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.10.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Grodziec ...piekna niestety dzielnica Będzina ( kiedys grodziec mial prawa miejskie) mowie niestety bo jak mam cos zalatwic w bedzinie to mnie krew zalewa wiec mieszkam w grodzcu i buduje w grodzcu a pracuje w dabrowie gorniczej w firmie prdukujacej systemy izolacyjne (bez nazwy bo zostane posadzony o reklamowanie ) wtajemniczeni bede wiedziec o jaka firme chodzi aaa zeby niebylo nieporozumien jak z olinem ...jestem samcem Witaj mardo - urodziłem się w Grodźcu i mieszkałem tam wiele, wiele lat.... Obecnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej Czyli odwrotnie niż Ty Pozdrawiam P.s. Twój nick niestety - będzie mi się mylił z Marbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ...mieszkam w grodzcu i buduje w grodzcu ... no to piękne miejsce Ci przypadło w udziale ... Mam kolegę w Grodźcu (rodzony i zamieszkały)... też górnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts