jamles 05.10.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nasz plac , wasz plac A czy to istotne?? Adam__ oczywiście, że nie jest to ważne, ale na czymś trzeba tych postów ponabijać a i strona się szybciej zmieni i pożartuje się trochę ...coś się dzieje no ja mnie wygnała a sama przyszła na klachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nasz plac , wasz plac A czy to istotne?? Adam__ oczywiście, że nie jest to ważne, ale na czymś trzeba tych postów ponabijać a i strona się szybciej zmieni i pożartuje się trochę ...coś się dzieje no ja mnie wygnała a sama przyszła na klachy A Ty co mnie tak śpiegujesz hmm? Przyszłam załagodzić atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Edzia - godej TU dali... a tymczasem Zagłębie wyprzedziło Śląsk Górny i okolice liczbą postów... chyba śe przekludza coby im pomoc nas gonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Baaardzo dlugo czekalem na to wyprzedzenie :) Ale jak sadze teraz Edzia i Jamles beda prowadzili dyskusje coby posty nadrobic. No chyba ze juz poszli spac W pewnym wieku to trzeba wczesnie chodzic spac Czuje ze sie narazielm. No ale mam nadzieje ze przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.10.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jak desant , to desant Przyłączam sie do gratek dla Adama Przychodzę z roboty , a tu taka poruchawa , ale " my" " wam" jeszcze pokażemy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ...W pewnym wieku to trzeba wczesnie chodzic spac... ...zgadza się, im kto młodszy, tym więcej snu potrzebuje... ( zbadane i dowiedzione naukowo !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ...W pewnym wieku to trzeba wczesnie chodzic spac... ...zgadza się, im kto młodszy, tym więcej snu potrzebuje... ( zbadane i dowiedzione naukowo !!! ) W starszym wieku zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don 06.10.2004 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 wowka a kto ci powiedzial ze jestem z dabrowy ????? ja tam tylko pracuje a w grodzcu mieszkam cale zycie .......i mam nadzieje ze kiedys bede mieszkal w M1 bez lazienki na Boleradzu jak jestes 30 latkiem to sa szanse ze sie znamy krystian...jak bylem maly to tez bylem gornikiem KWK Grodziec pozdrawim gornikow i niegornikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 krystian...jak bylem maly to tez bylem gornikiem KWK Grodziec ... ... Grałeś w orkiestrze czy co ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Zagłębiacy, w jakiej cenie mozna na Waszym terenie dostac podbitkę drewnianą? Krakow i okolice mam rozeznany, jakoś nie licytują się sprzedawcy Spisek cenowy, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ja kupowałem u wykonawcy pokrycia i podbitki. Pióro-wpust, 22mm, 2xmalowane - 25zł/m2 i tyle samo za montaż w sumie 50zł/m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.10.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ludziki kochane Nie gniewajcie sie jezeli na troche zamilkne. Nie mam powodow do smiechu ani radosci Trzymajcie sie ciepelko Zadumanie nad istotą istnienia zatrzymało Twe myśli Czas niech otuli spokojnie te pytania Człowiek rodzi się w bólu i umiera Lecz po drodze jest tyle kochania .... Nie zapomnijmy o tym NIGDY i śpieszmy się kochać ludzi póki są.... P.S. Zaniedbujecie sie troche bo Slaska znowu nas wyprzedzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Oferta specjalna: Sklep internetowy www.parkiet.net postanowił przekazać na aukcje 20 m2 parkietu jesion kolor w klasie natur 16x70x500 ( link ) cena wywoławcza 30 zł za m2. Sklep zapewnia transport licytacja -> http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.10.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Adam___, dziwny jest ten "cud życia"... Jest mi bardzo przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.10.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Cześć. U mnie zaczyna się tynkowanie elewacji zewnętrznej. Nareszcie dom nabierze kolorków! Wybrałem tynk silikonowy "Armasil" marki KABE (jest w miarę "paroprzepuszczalny" a na takim mi zależało, ponieważ dom ociepliłem wełną). Tylko ta pogoda dzisiaj taka nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 08.10.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 No faktycznie - pogoda do nosa - dobrze, że masz ocieplenie okryte bo podobno wełna jak nasiąknie to koniec. A mnie humor poprwił pomysł o przywróceniu ulgi budowlanej i jak to przejdzie (nie wierzę w to - post w prawo i finanse) to się będzie łatwiej budowało. No ale Ty już będziesz tylko kibicował No to życzę, żebyś tynkował przy dobrej pogodzie i żeby natynku żadna mucha usiąśc nie mogła Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.10.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Grzegorz63 - czekamy na ,,kolorowe" zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.10.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 ... albo lepiej - na ,,kolorowego gif-a" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 11.10.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Grzegorz63 - czekamy na ,,kolorowe" zdjęcia... Byłem i widziałem. Najprościej powiedzieć, że w tym stanie budowy to zdjęcia Grzegorza są kolorowe. I widziałem jeszcze inne rzaecz - za tym murem obok ( co mi z cmentarzykiem sie kojary ) STOJA JUŻ MURY A tam gdzie te jabłka podbierałem w ogrodzie - przed religią - to TAKIEEE wielkie fundamenty są zrobione Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts