Filo 19.10.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam, Proszę podzielcie się wiedzą, gdzie kupić w miarę suche drewno do kominka (ostatecznie brykiet) ? Oczywiście blisko i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.10.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Co do jego natury- bez przerwy płacze, że materiały bardzo podrożały i on nic na tym nie zarabia! To ja juz wole "mojego" Jasia Jak sie z nim robi to naprawde czlowiek musi zapychac z robota. Jak cos nie pasuje to mowi : "Nie gadaj tyle tylko zap..... " (cenzura) Niema swojej firmy ale na elektryce zeby zjadl .W koncu chyba 30 lat w zakladzie energetycznym robi swoje P.S. Osobiscie nie przepadam za tym jak ktos placze .Jak mu sie nie podoba to nikt go na sile nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Sorry- pomyłka, ale tego postu nie powinno tu być. Za dużo danych teleadresowych (Ustawa o ochronie danych...). Miał iść na priva do Krystiana... no i teraz poszedł. Doszło - dzięki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Witam, Proszę podzielcie się wiedzą, gdzie kupić w miarę suche drewno do kominka (ostatecznie brykiet) ? Oczywiście blisko i tanio A co to znaczy blisko i tanio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 ...To ja juz wole "mojego" Jasia... No i zdążyłeś skomentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 No to może by tak 29... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 9 Krystian - 9 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 ... nie mogłem się oprzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 20.10.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Witam, Proszę podzielcie się wiedzą, gdzie kupić w miarę suche drewno do kominka (ostatecznie brykiet) ? Oczywiście blisko i tanio A co to znaczy blisko i tanio ??? Odwrotnie od daleko i drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Wczoraj wieczorkiem zabrałem śpiwór i materac i poszedłem mieszkać do nowego domku. <Tu powinniście usłyszeć mój wspaniały okrzyk radości> Owszem brakuje paru niezbędnych elementów (zwłaszcza wełny na poddaszu, paneli w salonie i jadalni oraz podłączenia gazu, a i paru innych drobiazgów) ale mieszkając tam powinno mi sprawniej pójść wykańczanie. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.10.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Uller, gratulki!!! Ja dopiero późną wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Uller moje serdeczne gratulacje. Ja przeprowadzke mam w planach dopiero ..........za 10 lat.....hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Filo - źle odebrałeś moje życzliwe intencje Uller - no to samych miłych snów i szybkiego finiszu... Grzegorz63 - a ja w sierpniu (2009) Rena - masz rację po co się spieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 .......hahahah jasne ...dobrze Ci mówić Krystian......ale jak tylko wygram w totka to będę bardzooo szybko sie przeprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 ... najbliższa duża szansa w sobotę 10 000 000 !!! - powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.10.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję. Prawdziwa przeprowadzka zacznie się najprawdopodobniej dopiero na początku listopada. Wówczas to przetransportuje cały dobytek. A jak już będzie działać ogrzewanie (na razie mam tylko piecyk na butle) i będą łóżeczka to sprowadzę żonę wraz synkiem. Pozdrawiam. P.S.1. Wziąłem cztery dni urlopu i już po pierwszym dniu ściągnęli mnie z powrotem do pracy. P.S.2.Kiedyś powiedziałem tak sobie, że jeżeli Pan Bóg istnieje to nie pozwoli mi wygrać w Totolotka, lecz pozwoli mi się dorobić samemu. Od tamtej pory (a było to ponad cztery lata temu) nie trafiłem nawet trójeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.10.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Uller, gratulki!!! Ja dopiero późną wiosną... Grzegorz63 gdybyś był tak zdeterminowany jak ja to tez już byś mieszkał. Wydaje mi się ze twój dom jest w o wiele dalszej fazie wykańczania niż mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.10.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Niestety Uller, główna przyczyna mojego opóźnienia to media... Wszystko ma być- ale dopiero na koniec tego roku (koniec listopada/grudzień). Zarówno prąd jak i gaz, woda i kanaliza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Grzegorz63 : prąd - z agregatu, gaz - z butli, woda - ze studni, kanaliza - do szamba... i mieszkasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 25.10.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 .............i "moje" sobotnie 10 mln .........poszło sie wietrzyc......buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.10.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Rena, nie martw się, w tą sobotę będą następne miliony "do wzięcia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts