Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do jego natury- bez przerwy płacze, że materiały bardzo podrożały i on nic na tym nie zarabia!

To ja juz wole "mojego" Jasia

Jak sie z nim robi to naprawde czlowiek musi zapychac z robota.

Jak cos nie pasuje to mowi : "Nie gadaj tyle tylko zap..... " (cenzura) ;)

Niema swojej firmy ale na elektryce zeby zjadl :).W koncu chyba 30 lat w zakladzie energetycznym robi swoje :)

P.S.

Osobiscie nie przepadam za tym jak ktos placze :evil: .Jak mu sie nie podoba to nikt go na sile nie trzyma

Wczoraj wieczorkiem zabrałem śpiwór i materac i poszedłem mieszkać do nowego domku.

<Tu powinniście usłyszeć mój wspaniały okrzyk radości>

:) :D :D :lol: :lol: :D :D :p 8) 8) 8)

Owszem brakuje paru niezbędnych elementów (zwłaszcza wełny na poddaszu, paneli w salonie i jadalni oraz podłączenia gazu, a i paru innych drobiazgów) ale mieszkając tam powinno mi sprawniej pójść wykańczanie.

Pozdrawiam wszystkich.

Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję. :)

Prawdziwa przeprowadzka zacznie się najprawdopodobniej dopiero na początku listopada. Wówczas to przetransportuje cały dobytek. A jak już będzie działać ogrzewanie (na razie mam tylko piecyk na butle) i będą łóżeczka to sprowadzę żonę wraz synkiem.

Pozdrawiam.

P.S.1. Wziąłem cztery dni urlopu i już po pierwszym dniu ściągnęli mnie z powrotem do pracy. :cry:

P.S.2.Kiedyś powiedziałem tak sobie, że jeżeli Pan Bóg istnieje to nie pozwoli mi wygrać w Totolotka, lecz pozwoli mi się dorobić samemu. Od tamtej pory (a było to ponad cztery lata temu) nie trafiłem nawet trójeczki.