Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

... nawet w środę można wygrać ,,conieco"... :wink:

Grzegorz63 - pogratuluj małżonce pięknego doboru kolorów... :p ,

elewacja świetnie zgrana z całą resztą (dach, kominy, okna, drzwi),

albo na odwrót... :roll: podjechałem nawet wyżej, aby zerknąć z drugiej strony ale nad samochodem zaczął latać bajecznie kolorowy bażant, więc zrezygnowałem z bliższych ,,podjazdów" aby nie uruchomić innych alarmów czy sideł ... :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trzeba przyznac ze domek Grzegorza sie super prezentuje

Chociaz wczoraj tzn we wtorek to myslalem ze go ktos porwal.Byla taka mgla ze nie bylo domku widac z drogi.No ale potem pokazal sie w calej okazalosci :)

Nie wiem czy zauwazyliscie ze mamy 17 postow przewagi nad Grupa Slaska - stan na godz 1:01 27.10.2004 :)

Milej nocki zycze :)

Adam_ - byłeś na ASTRO-zlocie ???

Spot- czyli zlot Astrolotow jest w przyszla sobote/niedziele :)

W weeknd chyba pojade oblukac droge :)

Zeby opisac innym ludzikom i trafic bezblednie

A wogole to mam z leksza dylemat gdzie isc.

Bo w Dabrowie w Hali sa zawody Strongmanow :)

Koncza sie o 18 a chcialbym wczesniej jechac

Zobacze co zrobie :)

W sobotę byłem sobie w Gołonogu i odnotowałem postępy Grzegorza.

No no nooo

Jak zwykle chciałem zajrzeć do środka, nawet podjechałem ( o mało co pod prąd) pod ogrodzenie, stanąłem obok toyoty i chrząkałem, zatrąbiłem - bez reakcji.

Kolorek bardzo miły, Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie. W Głuchołazach jest taki domek wypieszczony w każdym szczególe w taki spsób wymalowany. super.

...Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie...

Te "ramki" są tynkowane kolorkiem jaśniejszym o "jeden ton" od koloru podstawowego. Jak się dobrze przyjrzeć to widać. Teraz rzeczywiście widzimy, że można było wybrać jeszcze jaśniejsze obramówki... No ale już trochę za późno. Zawsze można przemalować. :wink:

Witam po bardzo długiej przerwie.

Po długich kłopotach z urzędami mam wreszczie stan "0".

buduję w antoniowie.

i mam pewien problem - ponieważ nie mam prądu ( i nie wiem kiedy będę mieć) musiałam fundamenty lać z gruchy w ferworze walki zapomniałam o zabazpieczeniu rury odpływowej z kanalizacji ( ściana w kuchni) ta zewnętrzna (poza budynek) zostałą zrobiona.

Powiedziano mi że nie muszę przekuwać ściany fundamentowej- jeśli będzie spadek - czy też tak uważacie?