Krystian 25.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ... nawet w środę można wygrać ,,conieco"... Grzegorz63 - pogratuluj małżonce pięknego doboru kolorów... , elewacja świetnie zgrana z całą resztą (dach, kominy, okna, drzwi), albo na odwrót... podjechałem nawet wyżej, aby zerknąć z drugiej strony ale nad samochodem zaczął latać bajecznie kolorowy bażant, więc zrezygnowałem z bliższych ,,podjazdów" aby nie uruchomić innych alarmów czy sideł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.10.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Trzeba przyznac ze domek Grzegorza sie super prezentuje Chociaz wczoraj tzn we wtorek to myslalem ze go ktos porwal.Byla taka mgla ze nie bylo domku widac z drogi.No ale potem pokazal sie w calej okazalosci Nie wiem czy zauwazyliscie ze mamy 17 postow przewagi nad Grupa Slaska - stan na godz 1:01 27.10.2004 Milej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.10.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Adam_ - byłeś na ASTRO-zlocie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 29.10.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Adam_ - byłeś na ASTRO-zlocie ??? Spot- czyli zlot Astrolotow jest w przyszla sobote/niedziele W weeknd chyba pojade oblukac droge Zeby opisac innym ludzikom i trafic bezblednie A wogole to mam z leksza dylemat gdzie isc. Bo w Dabrowie w Hali sa zawody Strongmanow Koncza sie o 18 a chcialbym wczesniej jechac Zobacze co zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.10.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Moje tynki już suche! Gdyb ktoś mi wcześniej powiedział, że na koniec października trafię na pogodę z 20 stopniową temperaturą, to postukałbym się w głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.11.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Też się dziwiłem w ubiegłym roku, że śnieg zaczekał do założenia u mnie okien tj. do 15.12.03 .... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.11.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 czy ktoś zna dobre strony gdzie można zamieścić ogłoszenie: "sprzedam działkę budowlaną"?????? prosze o polecenie mi coś takiego, ponieważ chce szprzedać działke budowlaną w okolicach Poraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.11.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 W sobotę byłem sobie w Gołonogu i odnotowałem postępy Grzegorza.No no noooJak zwykle chciałem zajrzeć do środka, nawet podjechałem ( o mało co pod prąd) pod ogrodzenie, stanąłem obok toyoty i chrząkałem, zatrąbiłem - bez reakcji.Kolorek bardzo miły, Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie. W Głuchołazach jest taki domek wypieszczony w każdym szczególe w taki spsób wymalowany. super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Rena, spróbuj na stronie http://www.gratka.pl Gdy jeszcze szukałem działki to często tam zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 ...Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie... Te "ramki" są tynkowane kolorkiem jaśniejszym o "jeden ton" od koloru podstawowego. Jak się dobrze przyjrzeć to widać. Teraz rzeczywiście widzimy, że można było wybrać jeszcze jaśniejsze obramówki... No ale już trochę za późno. Zawsze można przemalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dla mnie też ładna pogoda tej jesieni jest zbawieniem, czekamy intensywnie na okna - które niestety się opóźniają już 2 tydzień, a w środku już zrobione tynki, wylewki (przez ekipę poleconą przez Grzegorza63- dziękuję ), instalacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 chłopaki !!!! widzę nowe twarze Magdak polecam na narty górkę obok Grzegorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.11.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ok, bardzo chętnie wybiorę się na narty obok domu Grzegorza - przejedżam tamtędy na budowę, tylko niech jeszcze śnieg poczeka do momentu kiedy nam nareszcie założą okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.11.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Juz niema zdjecia magdak Jedno trzeba przyznac.Ruch tu u nas na forum "ogromny" Normalnie trzeba czekac w kolejce zeby tu cos napisac A tak na powaznie to cisza tu jak makiem zasial Czasami ktos sie odezwie ale ogolnie rzecz biorac to cisza tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.11.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 No to (żeby nie było, że nic nie piszemy) wszystkiego naj dla Adam_a z okazji dwóch latek na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Wow nawet nie wiedzialem Ze juz taki "stary" tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.11.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 metuzalem prawdziwy... W grudniu będę TU częściej, na listopad mam KUPĘ roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Brode mam juz do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 07.11.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Witam po bardzo długiej przerwie.Po długich kłopotach z urzędami mam wreszczie stan "0".buduję w antoniowie.i mam pewien problem - ponieważ nie mam prądu ( i nie wiem kiedy będę mieć) musiałam fundamenty lać z gruchy w ferworze walki zapomniałam o zabazpieczeniu rury odpływowej z kanalizacji ( ściana w kuchni) ta zewnętrzna (poza budynek) zostałą zrobiona.Powiedziano mi że nie muszę przekuwać ściany fundamentowej- jeśli będzie spadek - czy też tak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Zaraz lece do Antoniowa zobaczyc gdzie sie tam budujesz Chociaz trzeba przyznac ze jak sie idzie na Pieklo to troche budow jest. Bede mial trudne zadanie W Antoniowie jest baaardzo dobry cukiernik. Ciasta robi ze palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts