magdak 29.11.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 a może ktoś mi poleci jakiegoś konkretnego (tzn. niska cena - wysoka jakość ) Stolarza do wykonania schodów )) bo ceny renomowanych producentów mnie poraziły.... W zamian służę namiarami na gościa robiącego okna i drzwi (okna do wglądu na mojej budowie - moim zdaniem są super- a cena przyzwoita) Powoli przymierzamy się do wykończeniówki, jeździmy po sklepach ... i chyba przyznam rację wszystkim tym co twierdzą że stan surowy zamknięty to dopiero początek kosztów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 29.11.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Wczoraj oddałem klucze do wynajmowanego mieszkania. Teraz możemy liczyć już tylko na własny dach. Niestety nie mam dobrych wieści. Żona ma kłopoty z kolanem i dostała kolejne dwa tygodnie zwolnienia. W PZU stwierdzono że nie ma sensu naprawiać samochodu i przeznaczyli go do kasacji. U mnie w pracy rok posuchy i nie widać perspektyw na coroczne premie z rozliczenia roku. A do okoła domu mam takie błoto że muszę wozić w samochodzie drugie buty.P.S. Przed depresja ratuje nas nasz synek który chodzi po domu i mówi: Ale fajny mamy domek, I jaki fajny kalojyfej, jaki ciepły lub Tata z Szymkiem muszą zjobić kajmnik, supej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.12.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 No naprawde chyba wszystkich wywialo w cieple strony. Wiatry solidne byly ostatnio to porwalo Was Cisza tutaj jak makiem zasial Zyje tam ktos?? Uller duzo zdrowia dla zony zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.12.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Mam drobny problem techniczny - napisałam wiadomość komuś na priva i ona trafiła do skrzynki pt. "do wysłania" i tkwi tam od wczoraj - nie umiem zrobić żeby była "wysłana" - nigdzie nie widzę opcji, która jest np. w Outlooku, czyli "Wyślij, pobierz", wcześniej nie miałam takich problemów, wiadomości od razu się wysyłały - co może być przyczyną, bo się gubię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.12.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Stary problem który nie jest żadnym problemem zawinionym. A bardzo często pojawia się na forum.Wiadomość w zakładce do wysłania będzie aż do momentu gdy adresat poczty zaloguje się w celu odebrania poczty. Prawdopodobnie "ten ktoś" dotąd nie zalogował się lub też zalogował się by czytać forum i nie dostrzegł informacji "masz 1 prywatną wiadomość" . Nie martw się, ta Twoja informacja się nie zgubi. Wszystko zalezy od tego czy adresat zechce tę wiadomość odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.12.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 bardzo dziękuję za informację bo już miałam podejrzenia, że choć nie mam włosów blond to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.12.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 bardzo dziękuję za informację bo już miałam podejrzenia, że choć nie mam włosów blond to .... Ważne są oryginalne włosy a nie farbowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2004 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 WitamWszystkim czynnym i byłym górnikom z okazji Barbórki życze zdrowia i ..... optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2004 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Witam Wszystkim czynnym i byłym górnikom z okazji Barbórki życze zdrowia i ..... optymizmu i wyciągnijcie Krystiana z Karczmy Piwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Budujący Górnicy Z okazji Waszego dzisiejszego Święta dużo Pomyślności i Zdrowia i Bezpiecznej Pracy i .................../wpisać wg, uznania / życzy Edzia- córka górnika http://www.onet.pl/_d/2/r3.gif P.S. Co dzieje się z Krystianem, od miesiąca się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.12.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Wszystkim górnikom "Szczęść Boże" w dniu ich święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.12.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.12.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 ...i żeby obecna hossa na węgiel trwała wiecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Ja też przyszłam złożyć życzenia z okazji Barbórki Życzę spełnienia marzeń i wszelkich szczęśliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ na wątroba to sie z nim niezamienia, ale na nerki toby szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.12.2004 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ na wątroba to sie z nim niezamienia, ale na nerki toby szło Wątroba , nerki , a żyły to co? A mózg ? Wszystkie szare komórki mi dziś wypłukało Jak to przeżyje to sie opije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Dzięki za życzenia w imieniu braci górniczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ ... dzięki Majka, ale dla ścisłości to czwartego grudnia jest : Barbórka, Krystiana i na dodatek Piotra.... a to moje drugie (też je lubię... ) imię więc okazja potrójna, ale jak widać żyję i mam się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Niniejszym witam po dluuuugiej nieobecnosci. Jak tam bylo na Kanarach albo innej Dominikanie ?? dla ścisłości to czwartego grudnia jest : Barbórka, Krystiana i na dodatek Piotra.... a to moje drugie (też je lubię... ) imię więc okazja potrójna, ale jak widać żyję i mam się dobrze... Krystian Jak Ty przezyles ten wczorajszy dzien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts