Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

a może ktoś mi poleci jakiegoś konkretnego (tzn. niska cena - wysoka jakość :D ) Stolarza do wykonania schodów :))) bo ceny renomowanych producentów mnie poraziły.... W zamian służę namiarami na gościa robiącego okna i drzwi (okna do wglądu na mojej budowie - moim zdaniem są super- a cena przyzwoita)

Powoli przymierzamy się do wykończeniówki, jeździmy po sklepach ... i chyba przyznam rację wszystkim tym co twierdzą że stan surowy zamknięty to dopiero początek kosztów....

:x

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj oddałem klucze do wynajmowanego mieszkania. Teraz możemy liczyć już tylko na własny dach. Niestety nie mam dobrych wieści. Żona ma kłopoty z kolanem i dostała kolejne dwa tygodnie zwolnienia. W PZU stwierdzono że nie ma sensu naprawiać samochodu i przeznaczyli go do kasacji. U mnie w pracy rok posuchy i nie widać perspektyw na coroczne premie z rozliczenia roku. A do okoła domu mam takie błoto że muszę wozić w samochodzie drugie buty.

P.S. Przed depresja ratuje nas nasz synek który chodzi po domu i mówi: Ale fajny mamy domek, I jaki fajny kalojyfej, jaki ciepły lub Tata z Szymkiem muszą zjobić kajmnik, supej.

Oferta specjalna na licytacji

Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,

z zestawu Aplauz

Wymiary 73x99x86 cm

Siedzisko: pianka wysokosprężysta HR

Uwaga: możliwe inne kolory

Cena minimalna zestawu: 300

Cena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżek

Zapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.pl

W razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected]

zapraszamy na licytacje

http://www.dlanikoli.prv.pl

http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg

Mam drobny problem techniczny - napisałam wiadomość komuś na priva i ona trafiła do skrzynki pt. "do wysłania" i tkwi tam od wczoraj - nie umiem zrobić żeby była "wysłana" - nigdzie nie widzę opcji, która jest np. w Outlooku, czyli "Wyślij, pobierz", wcześniej nie miałam takich problemów, wiadomości od razu się wysyłały - co może być przyczyną, bo się gubię? :oops:

Stary problem który nie jest żadnym problemem zawinionym. A bardzo często pojawia się na forum.

Wiadomość w zakładce do wysłania będzie aż do momentu gdy adresat poczty zaloguje się w celu odebrania poczty. Prawdopodobnie "ten ktoś" dotąd nie zalogował się lub też zalogował się by czytać forum i nie dostrzegł informacji "masz 1 prywatną wiadomość" .

Nie martw się, ta Twoja informacja się nie zgubi. Wszystko zalezy od tego czy adresat zechce tę wiadomość odebrać.

Budujący Górnicy :)

Z okazji Waszego dzisiejszego Święta dużo Pomyślności i Zdrowia i Bezpiecznej Pracy i .................../wpisać wg, uznania :wink: /

życzy

Edzia- córka górnika

http://www.onet.pl/_d/2/r3.gif

P.S. Co dzieje się z Krystianem, od miesiąca się nie odzywa :o

Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma :roll: :D

Wszystkiego najlepszego........ :D

na wątroba to sie z nim niezamienia, ale na nerki toby szło 8) :lol: :wink:

Wątroba , nerki , a żyły to co? A mózg ? Wszystkie szare komórki mi dziś wypłukało :wink: :D Jak to przeżyje to sie opije :wink:

Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma :roll: :D

Wszystkiego najlepszego........ :D

... dzięki Majka, ale dla ścisłości to czwartego grudnia jest : Barbórka, Krystiana i na dodatek Piotra.... a to moje drugie (też je lubię... :p ) imię więc okazja potrójna, ale jak widać żyję i mam się dobrze... :wink:

Niniejszym witam po dluuuugiej nieobecnosci.

Jak tam bylo na Kanarach albo innej Dominikanie ?? ;)

dla ścisłości to czwartego grudnia jest : Barbórka, Krystiana i na dodatek Piotra.... a to moje drugie (też je lubię... :p ) imię więc okazja potrójna, ale jak widać żyję i mam się dobrze... :wink:

Krystian Jak Ty przezyles ten wczorajszy dzien?? ;)