magdak 07.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 U nas decyzja o wyborze speca od schodów już rzeczywiście zapadła - schody mają być montowane w połowie lutego - szczegóły wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No dobra, ja wiem, że ,,Ford g..no wort" i ,,Nie każda morda pasuje do Forda" ale nie dam sobie wmówić, że w tej klasie znajdę dla siebie coś lepszego... Nowy model Focusa z zewnątrz jest jeszcze OK, ale w środku to już kompletne dno, czysty folcwagon... , wszystko wina szefa stylistów podkupionego z tej firmy robiącej ,,design od ekierki"... Wygląda na to, że jeszcze długo nie wyprodukują nic ładniejszego niż to czym jeżdżę (a na co było by mnie stać)... Adam_ - mój wytrzymał już 143 tkm bez niespodzianek... , a jak mu poskładać siedzenia to i rusztowanie wejdzie, a i cegły, cement czy elementy zbrojenia elewacji (z Krakowa) woził dzielnie i bez zająknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... też będę potrzebował speca od schodów... za pięć lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dawno mnie tu nie było.... Więc jestem i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 wowka !!!(mam nadzieję, że tu zaglądasz) gratulacje: 4000 postów i dwa lata na forum... dziękuję !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mogę podać numer telefonu mojego wykonawcy schodów.Mieszka w Strzemieszycach. Jestem raczej zadowolony z jego pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 10 Krystian - 10 Grzegorz63 - 5 Wowka, Uller - 2 Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Wowka - gratulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mogę podać numer telefonu mojego wykonawcy schodów. Mieszka w Strzemieszycach. Jestem raczej zadowolony z jego pracy. Wowka, please na priv!!! magdak, dziękuję! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... też będę potrzebował speca od schodów... za pięć lat... Głowa do góry! Dąb albo buk na Twoje schody już rośnie!!! Masz dużo czasu żeby o to drzewo porządnie zadbać!!! Podlewać, opryskiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Serwus! Właśnie wystukuję na klawiaturze nowego notebooka! HP Compaq nx 7010. Kurdę, ale maszyna!!! No to gratuluje nowej maszyny piekielnej Kochani, szukam speca od schodów. Trepy dębowe (chyba tak się to nazywa ), podstopnice, barierki...i.t.d Możecie kogoś polecić?? Zajrzyj na Majakowskiego.Numeru nie znam ale niedaleko od skrzyzowania z Aleja Roz. Troche w glebi.Obok robia autoalarmy,jest salon lazienek. Jest tam punkt gdzie gorale sprzedaja schody,lozka,szafy i wszelkiego rodzaju wyroby z drewna. Taka biala brama segmentowa.Z ulicy widac Co do cen to sie nie wypowiem - nie mam porownania P.S. Ale lozka to maja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... też będę potrzebował speca od schodów... za pięć lat... Głowa do góry! Dąb albo buk na Twoje schody już rośnie!!! Masz dużo czasu żeby o to drzewo porządnie zadbać!!! Podlewać, opryskiwać... ....dowcipniś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.01.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 ... a tu co tak cicho, nowe laptopy w weekendy zamknięte w sejfie ??? No to lutnijcie sobie za mój czwarty tysiączek.... http://www.e.okayama-u.ac.jp/~taguchi/kansai/wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 No to lutnijcie sobie za mój czwarty tysiączek... No ładnie !! Dobrze , że jutro mam na nockę . No to pyrsk na kolejne 4 tawseny A laptopy chyba sie przegrzały z ......nadmiaru pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.01.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Krystian GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.01.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 10.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Drodzy Zagłębiacy - mam wrażenie że forum Zagłębie Dąbrowskie istnieje tylko po to aby otwierać nowe strony i konkurować z Forum Śląskim. Może faktycznie nie macie możliwości lub wiedzy na tyle rozległej żeby dzielić się z zagłębiakami mającymi problemy podstawowe z pozwoleniem na budowę ? Szkoda bo wydawało mi się, że gdzie jak gdzie ale tutaj pokrzepią mnie dobrym słowem - zawiodłem się - nie pierwszy i nie ostatni raz. A może to dlatego, że Wy już macie domy co najmniej w fazie budowy kontynuuowanej a ja zostałem "udupiony" przez ustawe o zagospodarowaniu przestrzennym i WZT. Liczyłem na informacje jak u NAS w regionie sprawy sie mają Ale chyba więcej zyskam na dyskusjach ogólnych niż tutaj, To przykre ale tak to odbieram. Pozdrowienia - rozmawiajcie sobie i otwierajcie nowe strony - wygrywajcie z Forum Śląskim - tylko po co ? Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.01.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego w roku 2005 - począwszy od zdrowia a skończywszy na spełnionych marzeniach życzę wszystkim Forumowiczom. PS. Dostałem odmowę wydania WZP. Przenoszę się na forum bezdomnych których marzenia się przez jakiś czas jeszcze nie spełnią .... gdzie tu pytanie o pomoc ??? Sorry ale pocieszyciel ze mnie też kiepski, więc w Klubie jak to w Klubie, będę dalej rozmawiał ze wszystkimi o wszystkim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 11.01.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 a ja uważam forum zagłębiowskie za bardzo pomocne I w związku z tym raz jeszcze się przypomnę z moją prośbą - szukam fachowca od kafelek (sprawa staje się pilna), (Adam dzięki za namiary, ale facet niestety nie ma wolnych terminów ) - może macie kogoś wartego polecenia??? - BARDZO MI ZALEŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Niestety, magdak, mnie jeszcze daleko do tego etapu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 12.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 wiedziałam, że można na Was liczyć Dzięki Adam i Grzegorz63 za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts