Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dobra, ja wiem, że ,,Ford g..no wort" i ,,Nie każda morda pasuje do Forda" ale nie dam sobie wmówić, że w tej klasie znajdę dla siebie coś lepszego... :p

Nowy model Focusa z zewnątrz jest jeszcze OK, ale w środku to już kompletne dno, czysty folcwagon... :wink: , wszystko wina szefa stylistów podkupionego z tej firmy robiącej ,,design od ekierki"... :evil:

Wygląda na to, że jeszcze długo nie wyprodukują nic ładniejszego niż to czym jeżdżę (a na co było by mnie stać)... :(

Adam_ - mój wytrzymał już 143 tkm bez niespodzianek... :p , a jak mu poskładać siedzenia to i rusztowanie wejdzie, a i cegły, cement czy elementy zbrojenia elewacji (z Krakowa) woził dzielnie i bez zająknięcia... 8) 8) 8)

:D Serwus!

Właśnie wystukuję na klawiaturze nowego notebooka! :wink: HP Compaq nx 7010. Kurdę, ale maszyna!!! 8)

No to gratuluje nowej maszyny piekielnej ;)

Kochani, szukam speca od schodów. Trepy dębowe (chyba tak się to nazywa :roll: ), podstopnice, barierki...i.t.d Możecie kogoś polecić??

Zajrzyj na Majakowskiego.Numeru nie znam ale niedaleko od skrzyzowania z Aleja Roz.

Troche w glebi.Obok robia autoalarmy,jest salon lazienek.

Jest tam punkt gdzie gorale sprzedaja schody,lozka,szafy i wszelkiego rodzaju wyroby z drewna.

Taka biala brama segmentowa.Z ulicy widac :)

Co do cen to sie nie wypowiem - nie mam porownania

P.S.

Ale lozka to maja super ;)

Drodzy Zagłębiacy - mam wrażenie że forum Zagłębie Dąbrowskie istnieje tylko po to aby otwierać nowe strony i konkurować z Forum Śląskim. Może faktycznie nie macie możliwości lub wiedzy na tyle rozległej żeby dzielić się z zagłębiakami mającymi problemy podstawowe z pozwoleniem na budowę ? Szkoda bo wydawało mi się, że gdzie jak gdzie ale tutaj pokrzepią mnie dobrym słowem - zawiodłem się - nie pierwszy i nie ostatni raz. A może to dlatego, że Wy już macie domy co najmniej w fazie budowy kontynuuowanej a ja zostałem "udupiony" przez ustawe o zagospodarowaniu przestrzennym i WZT. Liczyłem na informacje jak u NAS w regionie sprawy sie mają Ale chyba więcej zyskam na dyskusjach ogólnych niż tutaj, To przykre ale tak to odbieram. Pozdrowienia - rozmawiajcie sobie i otwierajcie nowe strony - wygrywajcie z Forum Śląskim - tylko po co ? Powodzenia.

Wszystkiego najlepszego w roku 2005 - począwszy od zdrowia a skończywszy na spełnionych marzeniach życzę wszystkim Forumowiczom.

PS.

Dostałem odmowę wydania WZP. Przenoszę się na forum bezdomnych których marzenia się przez jakiś czas jeszcze nie spełnią :cry:

.... gdzie tu pytanie o pomoc :o ???

Sorry ale pocieszyciel ze mnie też kiepski, więc w Klubie jak to w Klubie, będę dalej rozmawiał ze wszystkimi o wszystkim.

Pozdrawiam.

a ja uważam forum zagłębiowskie za bardzo pomocne :)

I w związku z tym raz jeszcze się przypomnę z moją prośbą - szukam fachowca od kafelek (sprawa staje się pilna),

(Adam dzięki za namiary, ale facet niestety nie ma wolnych terminów :( )

- może macie kogoś wartego polecenia??? - BARDZO MI ZALEŻY :cry: