Grzegorz63 12.01.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 olinek,wyluzuj... Co Ci mamy napisać??? Że tych wszystkich urzędasów to tylko wystrzelać? Że nam bardzo przykro? Chyba nie o to się rozchodzi... Co do naszej (mojej!) wiedzy na tematy natury prawnej- rzeczywiście jest ona znikoma ( poza Wowką oczywiście). Zresztą z różnymi moimi tematami natury prawno- technicznej występowałem zawsze w "Wymianie doświadczeń" lub "Prawo i pieniądze". Szczególnie ten drugi dział jest najlepszy dla rozwiązania Twojego problemu... W "Klubie budujących" możemy się co najwyżej podzielić informacjami na temat hurtowni materiałów budowlanych lub wykonawców robót, jak również pogawędzić na inne tematy, niekoniecznie związane z budową- jak to w klubie... Co do rywalizacji w ilości postów z Forum Śląskim- muszę przyznać, że tu mnie zupełnie zaskoczyłeś. Tym bardziej, że z Twoich wszystkich wcześniejszych wypowiedzi wynika, że inteligentna bestia to ty jesteś! Dlatego dziwię się, że podejrzewasz kogoś na tym forum o współuczestnictwo w grze, w której nagrodą są złote majtki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.01.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 magdak, ale narzuciłaś tempo z tym domem! Już mnie przegoniłaś! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Krystian, spóźnione ale serdeczne gratulacje!!! P.S. Szkoda, że to nie są lata 70-te i że Jerzy Gruza nie szuka aktora do zagrania roli inż. Karwowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.01.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Grzegorz - przegonić Ciebie się raczej nie uda - mój dom z zewnątrz straszy jeszcze gołym Porothermem, brakiem balustrad, schodów zewnętrznych, drzwi itp... http://foto.onet.pl/upload/40/46/_396070_n.jpg i jest przede wszystkim duuuuużo mniejszy..... ale mój mąż się uparł, że wprowadzimy się na Wielkanoc, więc w środku trochę przyśpieszamy tempo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.01.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 magdak - mały(?) ale ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.01.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 magdak - mały(?) ale ładny... dzięki Krystian ps. a tak naprawdę to ten dom tak szybko urósł bardziej dzięki zaangażowaniu mojego męża niż moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.01.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 ...bo taka rola mężów... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.01.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Nie wiem jak sie toto porobilo ale ten post jest postem numer 600 Te posty "leca" jak nie wiem co . Jeszcze niedawno stosunkowo byl 500. No ale z drugiej strony bylo to rok temu Wczoraj wpadl mi w oko projekt C79 - Promienny z kolekcji Muratora. Jak na razie to faworyt w moich ocenach Pozdrawiam P.S. A wogole jak sie Wam podoba nowy uklad Muratora (jezeli ktos wogole kupuje Muratora ) Wg mnie lepszy od poprzedniego - bardziej czytelny Magdak jak tam plytkarz??Luty sie zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.01.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 magdak, świetna ta MANUELA! Gratulacje. Cały czas czuję do niej sentyment... Niestety z wielu powodów musiałem zrezygnować z tego projektu, a szkoda bo zewnętrznie jest bardzo urokliwy.Adam___, nie ma się co zastanawiać, trzeba zacząć promieniście wcielać w życie Promiennego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.01.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Adam_ - ładny ten promienny, szczęście, że masz go gdzie postawić, bo nie na wszystkie działki wejdzie przy szerokości 17,6m. Ładny z zewnątrz, funkcjonalny w środku... podoba mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Adam_ - ładny ten promienny, szczęście, że masz go gdzie postawić, bo nie na wszystkie działki wejdzie przy szerokości 17,6m. Ładny z zewnątrz, funkcjonalny w środku... podoba mi się ! Coraz bardziej sie przekonuje do tego projektu A Wy mnie w tym utwierdzacie Szerokosc ani dlugosc domu nie stanowi u mnie wiekszego problemu No moze na 30 szerokosci nie wejdzie,tzn bedzie ciasno troche Ale dlugi na 30 to bez problemu najmniejszego No to jutro zarzucam Lotto i zaczynam sie budowac jak wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 19.01.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Powodzenia Adam Projekcik bardzo ładny ps. płytkarz uzgodniony (dzięki Grzegorz ) - wchodzi 30 stycznia, twierdzi że dwa tygodnie i wszystko zrobione , płytki do łazienki już dawno kupione, ale na podłogę do kuchni, jadalni i przedpokoju zdecydować się nie możemy... podoba nam się gres polerowany, tylko trochę odstraszają walory użytkowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.01.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Adam_ - szukuj swoją supermachinę do odśnieżania, bo sypie jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.01.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Adam_ - szukuj swoją supermachinę do odśnieżania, bo sypie jak diabli... No widzialem Juz sie szykuje :) Jak tak dalej pojdzie to ze 3 godzinki zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Adam_ - szukuj swoją supermachinę do odśnieżania, bo sypie jak diabli... No widzialem Juz sie szykuje :) Jak tak dalej pojdzie to ze 3 godzinki zejdzie Czyli do rana zdązyłeś? A ja ledwo dojechałem do domciu na moich letniakach. Z odsnieżaniem poczekam aż ........stopnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Nie wiem jak u Was ale u mnie sniegu nawalilo ze glowa mala. Przywozili gazete to punto jechalo jak czolg przez ten snieg. Takie cos mi sie podoba. Leje do pelna w maszyne i lece sniegowac Milego P.S. A ten super komputer Grzegorza cos chyba za bardzo nie jest.Skoro Jego tu niema Moze nie lubi forum??Tzn komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.01.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Zasypalo wszystkich czy jak?? No wiem ze zima az milo ale drogi poodsniezane i Wasze posesje mysle ze tez Bylem dzisiaj w UM zapytac sie co do mojej przyszlej budowy. Nie jest zle - nie musze wystepowac o warunki zabudowy . Skladam tylko pismo i dostaje wypis z planu jak ma chalupka wygladac. Ogolnei nie jest zle jak czytalem tak na szybko.Tylko wymagaja dachu brazowego lub czerwonego . Reszta w "normie" W gazowni tez nie najgorzej Czyli nie jest zle. Jutro zarzucam w totolotka i zaczynam budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.01.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Zasypalo wszystkich czy jak?? No wiem ze zima az milo ale drogi poodsniezane i Wasze posesje mysle ze tez Bylem dzisiaj w UM zapytac sie co do mojej przyszlej budowy. Nie jest zle - nie musze wystepowac o warunki zabudowy . Skladam tylko pismo i dostaje wypis z planu jak ma chalupka wygladac. Ogolnei nie jest zle jak czytalem tak na szybko.Tylko wymagaja dachu brazowego lub czerwonego . Reszta w "normie" W gazowni tez nie najgorzej Czyli nie jest zle. Jutro zarzucam w totolotka i zaczynam budowanie Stary - to już na początku masz z górki ja z moimi warunkami i innymi ... tak długo walczyłem , że w sierpniu już zacząłem kopać ( warunki w styczniu ) W tak "zielonym mieście " to nie musisz mieć np. zielonego dachu Jesli chodzi o lotto to na priv podam ci numery które wygrają , bo ......mi to lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 29.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 W tak "zielonym mieście " to nie musisz mieć np. zielonego dachu Podobaja mi sie grafitowe dachy.Zreszta teraz taki jest i wyglada super. No ale nie przeskocze tego. Widac komus sie bardziej podobal kolo brazowy i czerwony niz kazdy inny Ciekawe czy Grzegorza dach tez podchodzi pod brazowy Jesli chodzi o lotto to na priv podam ci numery które wygrają , bo ......mi to lotto No priva nic nie dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.01.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 ...A ten super komputer Grzegorza cos chyba za bardzo nie jest.Skoro Jego tu niema Moze nie lubi forum??Tzn komputer Lubi, lubi- tylko teraz z powodu sezonu ogórkowego na budowie jest zajęty innymi sprawami... Co do koloru mojego dachu- jest w stanie pogodzić wytyczne jakie dostałeś z Urzędu, tzn. jest głównie brązowy, ale i trochę czerwony... Pozdrawiam Wszystkich Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts