Rena 10.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 oki........... a teraz jadę na rozmowę w sprawie pracy...trzymajcie za mnie kciuki, prosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 oki........... a teraz jadę na rozmowę w sprawie pracy...trzymajcie za mnie kciuki, prosze!!! Gdybym ja był pracodawcą to bym od razu przyjął Cie na ...... osobistą sekretarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ... a ja dalej na mineralnej... :(quote] biedoczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.02.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Bodzio Ty lepiej uważaj z takimi oświadczeniami. A co by było gdybyś się sparzył???? Nawet nie wiesz co ja potrafię i co soba reprezentuję. Ale mimo wszystko dziękuję że ktoś mnie docenia nawet w taki sposób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.02.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ........a pracę dostałam.......nie wiem tylko czy ją chcę...........nie wiem tylko ( nawet gdy ją wezmę ) na jak długo ta praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ........a pracę dostałam.......nie wiem tylko czy ją chcę...........nie wiem tylko ( nawet gdy ją wezmę ) na jak długo ta praca. Byle do wiosny , bo na wiosne - budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Magda i Krystain zostałam upoważniona przez innego znajomego fachowca aby podać jego namiary. Ten fachowiec z kolei budował mi dom, iteż zna się na wykończeniu wnętrz. Zajrzyjcie na priv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.02.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 oki........... a teraz jadę na rozmowę w sprawie pracy...trzymajcie za mnie kciuki, prosze!!! Gdybym ja był pracodawcą to bym od razu przyjął Cie na ...... osobistą sekretarkę ... widzieliście bodzia_g , może jeszcze Rena poprowadzi Ci budowę do końca ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 .....jasne, jasne, budowę jak ja poprowadzę to wyprowadzę............w las!! i co wtedy?? gdzie będzie Bodzio mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Proszę trzymajcie za mnie kciuki bo jutro rano mam egzamin z prawa karnego a w poniedziałek wieczorem z prawa międzynarodowego. Ale się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Proszę trzymajcie za mnie kciuki bo jutro rano mam egzamin z prawa karnego a w poniedziałek wieczorem z prawa międzynarodowego. Ale się boję nie bój się, przecież się uczyłaś i jesteś dobrze przygotowana, zdasz napewno, a budujący sąsiedzi zza Brynicy będą trzymać kciuki, przynajmniej ja i mam nadzieję, że również bodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.02.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Jasne że trzymam kciuki - dobrze mieć taką znajomą co zna prawo i to w dodatku .... ładną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 dzięki Bodzio, jak Cię lubię, mów tak jeszcze!!! zresztą ja i nie tylko ja jestem ciekawa jak Ty i cała reszta wyglądacie. Dawajcie tu swoje gęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 łoł!!! ale jestem sprytna...... ...hahahahahaha - już wiem Bodzio jak wyglądasz, teraz pora na Jamlesa. Ujawnij się, pokaż się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=31520 ten mały z tytom jest podobny do mnie, ale dzieli nas prawie 36 lat , a poza tym to prawie jak bodzio czorno- siwy, z wąsem, wzrost jak Szołtysik i trocha paplaty i z mięśniem piwnym PS. Jak znajdę jakieś cyfrowe zdjęcie to postaram wkleić swoje paple do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Dawajcie tu swoje gęby. Moja gebe juz widzialas A poza tym nie mam zadnego cyfrowego foto coby wkleic Jamles cos ten linka do albumu onetowego nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Adam to fakt, że Ciebie już widziałam, ale to było tak dawno że pewnie nie poznałabym Cię na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.02.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Adam to fakt, że Ciebie już widziałam, ale to było tak dawno że pewnie nie poznałabym Cię na ulicy. Az tak bardzo sie nie zestarzalem Ale moze poznalabys mojego psia - takiego jak na fotce obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Oki, będę rozglądać się na ulicach za pieskiem, ale to będzie trudne bo raczej nie wychodzę z domu. Adam może Ty mi pomożesz: chcę zrobić sobie na onecie foto album i nie mogę się zarejestrowac bo ciągle wychodzi jakiś błąd, a to hasło nie to a to onet_id nie takie. Sama już nie wiem co mam robić. A może to po prostu jakiś błąd dziś na necie. A może znasz inne serwery gdzie można umieścić swoje fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.02.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Oki, będę rozglądać się na ulicach za pieskiem, ale to będzie trudne bo raczej nie wychodzę z domu. To tez bedzie ciezkie bo moja psia raczej po podworku lata sobie )I rzadko kiedy ide z nia gdzies do miasta Adam może Ty mi pomożesz: chcę zrobić sobie na onecie foto album i nie mogę się zarejestrowac bo ciągle wychodzi jakiś błąd, a to hasło nie to a to onet_id nie takie. Sama już nie wiem co mam robić. A może to po prostu jakiś błąd dziś na necie. A może znasz inne serwery gdzie można umieścić swoje fotki?? Sam mam na onecie i bez wiekszych przygod. A gdzie jeszcze mozna zdjecia umiescic to szczerze mowiac nie wiem za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts