Adam___ 13.02.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 rano mam egzamin z prawa karnego Rena no i jak tam po egzaminie?? Teraz to pewnie ta szostke oblewasz Powodzenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Jamles cos ten linka do albumu onetowego nie dziala a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.02.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 a teraz? Chodzi az milo Fajny domek .Dzieciaki tez fajne. Probowalem sobie Ciebie wyobrazic - 36 lat starszego od tego z tytom - ale cos mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 14.02.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Dziś chciałabym zapytać o instalację elektryczną. Jak rozmawiać z fachowcami od takich instalacji, jak ustalać cenę, czy od punktu czy od całości roboty?? Musimy z mężem zdecydować się na takich fachowców bo chociaż mój mąż wszytako na budowie chce zrobić sam to do tej instalacji nie wystarczą zdolności ale także potrzebne uprawnienia do odbioru. Zastanawiam się co dodatkowo jest mi w domu potrzebne ( tv, komputer, alarm, domofon, oświetlenie w ogrodzie.......sama nie wiem co jeszcze). Czekam na porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 14.02.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Sprzedam działkę budowlaną w okolicy Częstochowy.Działka znajduje się w miejscowości Choroń koło Poraja. Powierzchnia działki to 1952m.kw, częściowo ogrodzona, media w granicy, działka przy głównej ulicy małej, spokojnej miejscowości, pozwolenie na budowę + projekt domu, działka ma kształt prostokąta z dojazdem z dwóch stron. Niekłopotliwe sąsiedztwo, w najbliższej okolicy szkoła podstawowa i sklep. Do dworca kolejowego w Poraju 3 km. Cena za 1 m.kw to 17 zł do uzgodnienia. e-mail: [email protected] lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 18.02.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ......zagłębiacy!!!!!!!!!!!!!!!! śpicie?????MagdaK, Krystian, Adam, Grzegorz, jest tu ktoś?? u mnie już po sesji mam nadzieje, dziś wieczorem miałam ostatni egzamin i myśle że poprawek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.02.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ......zagłębiacy!!!!!!!!!!!!!!!! śpicie?????MagdaK, Krystian, Adam, Grzegorz, jest tu ktoś?? u mnie już po sesji mam nadzieje, dziś wieczorem miałam ostatni egzamin i myśle że poprawek nie będzie Kto spi ten spi Ze mnie raczej nocny marek ,takze teraz dla mnie to srodek dnia Gratuluje udanych egzaminow A co ceny za instalacje elektryczna to proponuje umawiac sie za calosc. Przynajmniej ja tak wole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 19.02.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 ja wczoraj bawiłam się na kuligu w Wiśle a nie spałam Rena gratuluję zakończenia sesji - decyzja o wyborze pracy już podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 20.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 ...już nie musze podejmować decyzji o wyborze pracy bo sytuacja sama się rozwiązała, w czwartek zadzwonili z tej firmy, do której miałam iść od poniedziałku i powiedzieli, że przyjęcia do pracy są wstrzymane do końca lutego i że się do mnie odezwą. I jak zwykle człowiekowi wiatr w oczy...... jak znam życie to już nikt do mnie z tej firmy nie zazdwoni. Ale mam w zanadrzu jeszcze inną firmę od marca i tym się pocieszam. miłego wekendu życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 20.02.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 ...już nie musze podejmować decyzji o wyborze pracy bo sytuacja sama się rozwiązała, w czwartek zadzwonili z tej firmy, do której miałam iść od poniedziałku i powiedzieli, że przyjęcia do pracy są wstrzymane do końca lutego i że się do mnie odezwą. I jak zwykle człowiekowi wiatr w oczy...... jak znam życie to już nikt do mnie z tej firmy nie zazdwoni. Ale mam w zanadrzu jeszcze inną firmę od marca i tym się pocieszam. miłego wekendu życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanciak 21.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam wszystkich Jestem tutaj od niedawana. Co prawda nie buduje domu, jeszcze mnie na to nie stać, ale szykuję sie ostro do gruntownego remontu mieszkania. W wyobnraźni juz wyburzyłem 4 sciany i wyremontowałem łazienke i kuchnie. Licze na waszą pomoc i wyrozumiałośc przy być moze nieraz nie zbyt mądrych pytaniach. Mógłbym z wami skonsultować plan przebudowy mieszkania? jak tylko narysuje plan........ Czy moje pomysły nie są nieżyciowe. Lepiej o tym sie przekonać wczesniej niz później po zakończeniu roboty. Na razie nie mam ekipy do tego remontu. Szukam dokładnej ekipy. Po fuszerce u moich rodziców nie wezme nie sprawdzonych. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witaj, Kanciak zajrzyj wyżej, na początku lutego w tym wątku lub w wątku: "Sląsk Górny i okolice" polecałam dwóch sprawdzonych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.02.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 zostałam upoważniona aby tutaj podać namiary na mojego fachowca. Fachowiec jest z Chruszczobrodu i budował mój dom (właściwie jego ludzie) bo on ma firmę budowlaną i zajmuje się całokształtem. Jacek Kuzior tel. 673-11-12 lub 0505 681 661 prosił aby dzwonić w godzinach popołudniowych na stacjonarny, a na komórce jest uchwytny cały czas. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 22.02.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Cześć Zagłębiacy! Bardzo dawno tu nie zaglądałam, ostatnio chyba w wakacje, oczywiście z braku czasu .Potrzebuję waszej pomocy.Szukam kogoś solidnego i taniego do rozprowadzenia instalacji elektrycznej i wody a dalej do tynków. Jeśli znacie kogoś takiego to prosze o jakiś kontakt. Kiedyś Grzegorz 63 polecał kogoś do wody i jeśli mogę prosić o namiar to bardzo proszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.02.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hello!!! kanciak - witamy w naszych skromnych progach... Ula S - lepiej rzadko niż wcale... Rena - widzę, że podtrzymujesz Zagłębie na topie... ... ja coś ostatnio dużo czasu w kurniku spędzam... Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ... ja coś ostatnio dużo czasu w kurniku spędzam... Pozdrówka. Krystian jak możesz, taka zdrada Forum Muratora A na Spotkanie Forumowiczów nie zapomniałeś się zapisać? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ... ja coś ostatnio dużo czasu w kurniku spędzam... Pozdrówka. ja też a jak się piszesz u koguta może kiedyś zagramy???????? PS. EDZIA ZAPRASZAMY acha ja gram tak jak na forum jako jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 25.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 .......w co gracie???..... ..bo nie rozumiem.....adres, link poprosze. http://www.stiv.tub.dk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 http://kurnik.pl/oczywiście w SKATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.02.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 ... oczywiście, że w SKATA... EDZIA - W tym roku nie będę obecny na spotkaniu w Wa-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts