A-g-n-e-s 01.03.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam. Ja co prawda z małopolski ale: w Zagłębiu pracuję a do Ogrodzieńca mam rzut beretem Prośba.Poszukuję używanych stempli (budowlanych oczyswiście). Może znacie nazwy jakowyś regionalnych gazetek ogłoszeniowych ze stronami www ? A jeśli mowa o Kurniku to grywam w literaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.03.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Uprzejmie "donosze" ze u Grzegorza63 chyba podlaczyli prad. Wieczorkiem swiatlo bylo. Takze podlaczanie mediow posuwa sie chyba powoli do przodu A-g-n-e-s jezeli sie nie myle to stemple mial/ma na zbyciu bodajze gmalec. Ale glowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.03.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam. Zwaliły mi się na głowę różne sprawy i siłą rzeczy budowa usunęła się na plan dalszy. Czekam na wiosnę i na media... Adam___, prąd już mam od grudnia. Pozdrawiam Wszystkich! Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Adam___, prąd już mam od grudnia. No to trzeba bylo czesciej wlaczac Zebym zauwazyl :) P.S. Witamy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Witajcie sąsiedzi!Obserwowaliście spotkanie w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 ... i 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 08.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 hej, hej wszystkim budującym Zagłębiakom :) Szukam jakiegoś sprawdzonego fachowca od kominków - możecie kogoś polecić? Pozdrawiam gorąco (mimo wciąż padającego śniegu ) Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 zajrzyj na strone: http://www.kominki-godzic.pla kafelki juz na ścianie?? i na podłogach?? jak postępy w pracach wykończeniowych?pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 11.03.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dzięki - tą samą stronę polecił mi Adam - czyli pewnie firma jest dobra w tym co robi :) Prace się posuwają do przodu - w końcu w kwietniu chcemy się przeprowadzić... W tej chwili tematem nr 1 są meble do kuchni.... Niestety zwykle te co mi się podobają zabijają ceną Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dzięki - tą samą stronę polecił mi Adam - czyli pewnie firma jest dobra w tym co robi :) Ta firme polecil mi z kolei Wowka Ja z jej uslug nie korzystalem. w końcu w kwietniu chcemy się przeprowadzić Jednak pobilas Grzegorza na glowe z budowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 12.03.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 W tej chwili wynajmujemy mieszkanie w bloku, więc mamy dużą motywację żeby przenieść się "na swoje" jak tylko zacznie robić się ciepło i będzie można wypić poranną kawę przed domem :) W środku jak najszybciej staramy się osiągnąć stan, który pozwoli nam mieszkać, ale elewacji zewnętrznej przypuszczam jeszcze długo się nie dorobimy... Niech wreszcie skończy się ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 13.03.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Magda zajrzyj tutaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 15.03.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 dzięki Rena Wiosna, nareszcie idzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.03.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dzisaj to dopiero była wiosna +15 w cieniu... NARESZCIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witam serdecznie po zimowym śnie. Najwyższy czas startować z robotami w domu. Była już ekipa od schodów (z lenistwa rozmawiałem tylko z góralami wskazanymi przez Adama___), był też projektant od mebli kuchennych. Panele na podłogi też już wstępnie wybrane... Schody dębowe zostały wycenione na 8 tys. zł. Całość to 16 schodów, 2 podesty (liczone jako 6 schodów), 7 słupów i 48 tralek. Jak myślicie, obleci ta cena, czy szukać dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 21.03.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Cześć Grzegorz Cena za schody wydaje się w porządku - jeśli jeszcze masz do gości zaufanie i podoba Ci się to co robią, to bierz ich... A firmę robiącą meble do kuchni masz już upatrzoną? Bo ja właśnie w tym zakresie też muszę w najbliższym czasie podjąć decyzję... Ostatnie parę dni spędziłam na porównywaniu ofert zarówno na meble jak i AGD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ostatnie parę dni spędziłam na porównywaniu ofert zarówno na meble jak i AGD... Czesc Wreszcie sie ktos odezwal.Bo juz myslalem ze wszystkich zasypalo albo zalało po roztopach Magda dosyc ciekawe ceny na AGD maja w Avansie w Kauflandzie. Tzn mozna sie z nimi dogadac Nie to co w Euro RTV AGD Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.03.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Cześć Grzegorz Cena za schody wydaje się w porządku - jeśli jeszcze masz do gości zaufanie i podoba Ci się to co robią, to bierz ich... A firmę robiącą meble do kuchni masz już upatrzoną? Bo ja właśnie w tym zakresie też muszę w najbliższym czasie podjąć decyzję... Ostatnie parę dni spędziłam na porównywaniu ofert zarówno na meble jak i AGD... Odnośnie schodów: jutro będziemy jeździli po okolicy z jednym z górali i oglądali ich dokonania. Odnośnie mebli: Zrobiliśmy wypad z żoną w piątek. Najpierw odwiedziny nowego salonu meblowego wybudowanego niedawno z tyłu "Macro, cash and carry" w Sosnowcu. Meble tandetne i jarmarczne (ocena mojej żony). Więc zrobiliśmy od razu za wejściem "w tył zwrot". Wizyta w dawnym "Roździeniu" przekształconym teraz w wielki salon meblowy położyła nas na kolana. Niektóre meble, owszem ładne- są tylko w zasięgu finansowym ludzi pokroju Kulczyka albo innego Gudzowatego... Następny sklep to dawne TTW (Dąbrówka Mała). I tam wpadły nam w oko w jednym z boksów mebelki firmy chyba "MebloBuk" z Poznania. To co nam się podoba jest takie dwukolorowe kremowo- ciemnobrązowe. Sympatyczna Pani sprzedająca umówiła nas z projektantem, który za 100 zł zrobi projekt naszej kuchni. Jeżeli zdecydujemy się na ich meble to ta stówka zostanie potem odliczona od ceny mebli. Projektant był w sobotę a w środę jesteśmy umówieni na prezentację i uzgodnienie szczegółów. Odnośnie podłóg: Jest tam (w innym boksie) taki młody chłopak, który zajmuje się tylko panelami. Ceny takie same jak w Castoramie, z tą różnicą, że on jeszcze dodatkowo w tej cenie je układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.03.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ogólnie to żona stwierdziła, że w tym TTW to można się nieźle umeblować za rozsądne pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.03.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 ...juz myslalem ze wszystkich ... zalało po roztopach ... Nie grozi!!! Noe budował swoją arkę na górze. Ja też buduję swój dom na górze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts