ckwadrat 23.02.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 DOOOOLOOOORES!!! Odezwałaś się wreszcie! Co tak krótko... Nie uciekaj! Napisz jak się mieszka, pociesz nas na przednówku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Dolores, jesteś!! W komentarzu napisałam.Nie wiedziałam,że tu też zawitałaś.Jak miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.02.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.02.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Witam wszystkich bardzo serdecznie)) Mój mąż ZAB już się do Was odzywał, ale teraz ostatnio ma mało czasu, wiec ja napiszę kilka słów... Przypomnę, że budujemy drewniany dom w Sowiej Woli. Mamy już stan surowy, zamkniety, mamy ładne okna i drzwi. No i super, 4-metrową brame garażową)) Mróz niestety nas wstrzymuje... Czekają kominy, dach... i wylewki... Bo hydraulika też już jest zrobiona)) Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.02.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 cześć świerszcz właśnie czekamy na jakieś zdjęcia Waszego domku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.02.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Bardzo chętnie je prześlę, tylko... chyba... mam problem z obsługą komputera. Mam je w swojej strzynce i nie wiem, jak je przesłać, byście mogli je obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.02.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Cześć świerszcz! hmmm nie wiem jak Cię odmienić na rodzaj żenski . Żeby fotki było widać na Forum musisz je najpierw umieścić na swojej stronie www. Co oczywiście dla początkujących może nie być proste. Wiele programów graficznych ma możliwość zapisania albumów (katalogów) zdjęć pod postacią stron www ale trzeba to później przenieść odpowiednio skonfigurowanym klientem FTP na serwer, na którym masz stronę. Są też jednak specjalne darmowe serwisy tego typu, które upraszczają (chyba - bo ja z czegoś takiego nie korzystam) cały proces. Z takiego serwisu korzysta Alicjanka - poszukaj jej wypowiedzi na Forum i wejdź na jej stronę www z profilu. Oczywiscie najprościej będzie w Twoim przypadku wysłać fotki pocztą - nasze adresy masz w naszych profilach. Chętenie popatrzę co się buduje po drugiej stronie Puszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 26.02.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Cześć! Przyznam szczerze, że jestem miło zaskoczona ilością odpowiedzi, nigdy wcześniej nie zabierałam głosu na żadnym forum... Proszę do mnie zwracać się po prostu Świerszczu, moi znajomi odmieniaja Świerszcza normalnie i we wszystkie możliwe strony... A jeśli chodzi o zdjęcia, to mam nadzieję, że już wkrótce będą do obejrzenia na forum muratora. Przesłałam już je do administratora i teraz jeszcze napiszę kilka zdań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Świerszczyku, zapraszamy na spotkanie-patrz grupa warszawska. Liczymy,że nam zagrasz na skrzypkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.02.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Do Ckwadrata: napisalam na twojego priva opis dojazdu, tzn. jak dojechac przez Ursus do Bronisz. Mam nadzieje ze sie przyda i bedziesz zadowolony Pozdrawiam wszystkich z grupy, czy wy tez juz tesknicie za wiosna? Ja bardzo, bo chcialabym juz pojedzic na rowerze po naszych pieknych okolicach :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 mbz będziesz jutro? Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.02.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Opal, dziekuje bardzo za zaproszenie , ale mnie tez niestety zmogla choroba i ten weekend raczej spedze w cieplym lozeczku, zeby od poniedzialku moc dalej funkcjonowac. Mam nadzieje ze nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 28.02.2003 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Świetnie jutro jakieś spotkanko, już zaglądam na grupę warszawską prześledzić szczegóły. Stęskiniłam się za Wami i widzę, że nie zasnęliście snem zimowym jak ja. Do zaobaczenia lub do napisania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.02.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Dolores - wpadaj(cie) jutro koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.02.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 mbz - dzięki za dokładne instrukcje. Opisana przez Ciebie trasa brzmi skomplikowanie (w Ursusie gubiłem się za każdym razem, kiedy tam byłem) ale obiecująco . Nie przyszłoby mi nigdy do głowy żeby skręcić w lewo w Ryżową. Co się dzieje po skręcie w prawo nie muszę chyba nikomu tutaj wyjaśniać... Zaraz łączę się z satelitami i sprawdzam skrót . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.02.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Czy tylko mi się wydaje, że wycięło trochę stron... ?Wydawało mi się, że grupa kampinoska ma conajmniej 10 stron wypowiedzi a tu widzę tylko cztery... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.02.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Nie wycięło wypowiedzi tylko strony redakcja powiększyła z ok. 30 do 130 wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.02.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 To dobrze, bo ja już się przestraszyłem, że redakcja posłuchała tego frustrata z warszawskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.02.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 No rzeczywiście... też się doczytałem o zmianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 03.03.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Witam, strasznie długo ładują się teraz te strony;-((( A jeśli chodzi o wycieczki rowerowe po naszej okolicy, to ja tez się piszę... mam nadzieję, że jak zrobi się cieplej, to regularnie będziemy się umawiać)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts