Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich bardzo serdecznie))

Mój mąż ZAB już się do Was odzywał, ale teraz ostatnio ma mało czasu, wiec ja napiszę kilka słów... Przypomnę, że budujemy drewniany dom w Sowiej Woli. Mamy już stan surowy, zamkniety, mamy ładne okna i drzwi. No i super, 4-metrową brame garażową)) Mróz niestety nas wstrzymuje... Czekają kominy, dach... i wylewki... Bo hydraulika też już jest zrobiona))

Pozdrawiam

Świerszcz

Cześć świerszcz! hmmm nie wiem jak Cię odmienić na rodzaj żenski :wink:. Żeby fotki było widać na Forum musisz je najpierw umieścić na swojej stronie www. Co oczywiście dla początkujących może nie być proste. Wiele programów graficznych ma możliwość zapisania albumów (katalogów) zdjęć pod postacią stron www ale trzeba to później przenieść odpowiednio skonfigurowanym klientem FTP na serwer, na którym masz stronę.

Są też jednak specjalne darmowe serwisy tego typu, które upraszczają (chyba - bo ja z czegoś takiego nie korzystam) cały proces. Z takiego serwisu korzysta Alicjanka - poszukaj jej wypowiedzi na Forum i wejdź na jej stronę www z profilu. Oczywiscie najprościej będzie w Twoim przypadku wysłać fotki pocztą - nasze adresy masz w naszych profilach. Chętenie popatrzę co się buduje po drugiej stronie Puszczy :smile:.

Cześć!

Przyznam szczerze, że jestem miło zaskoczona ilością odpowiedzi, nigdy wcześniej nie zabierałam głosu na żadnym forum... Proszę do mnie zwracać się po prostu Świerszczu, moi znajomi odmieniaja Świerszcza normalnie i we wszystkie możliwe strony... A jeśli chodzi o zdjęcia, to mam nadzieję, że już wkrótce będą do obejrzenia na forum muratora. Przesłałam już je do administratora i teraz jeszcze napiszę kilka zdań. Pozdrawiam

Do Ckwadrata:

napisalam na twojego priva opis dojazdu, tzn. jak dojechac przez Ursus do Bronisz.

Mam nadzieje ze sie przyda i bedziesz zadowolony :smile:

Pozdrawiam wszystkich z grupy, czy wy tez juz tesknicie za wiosna? Ja bardzo, bo chcialabym juz pojedzic na rowerze po naszych pieknych okolicach :smile: :smile: :smile:

mbz - dzięki za dokładne instrukcje. Opisana przez Ciebie trasa brzmi skomplikowanie (w Ursusie gubiłem się za każdym razem, kiedy tam byłem) ale obiecująco :smile:. Nie przyszłoby mi nigdy do głowy żeby skręcić w lewo w Ryżową. Co się dzieje po skręcie w prawo nie muszę chyba nikomu tutaj wyjaśniać... Zaraz łączę się z satelitami i sprawdzam skrót :grin:.