Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mbz,

a możesz dokłądniej określić gdzie jest Twoja nowa działeczka ?

My, to jak już pewnie wiesz będziemy budować w Wiktorowie...

Jeśli nie chcesz publicznie to może chociaż na priva...

Zdaje mi się, że na innych wątkach mieliśmy bardzo podobne pomysły na budowanie domu (czy pomyliłem Cię z kim innym ?) !

Ja w piątek zrobiłem oprysk żywopłotu bukowego bo go mszyce jadłyt jak świeże bułeczki.

Ale tyle innych takich agresywnych latałow pobliżu, że obiłem to superexpresowo.

A i chwasty taaaakie bujne !!!

Z tego wniosek, że okolica bardzo plenna jest i wszelakie życie się tam mnoży ! (aż się boję tam zamieszkać.... na razei z dwójką dzieci jest ciężko a jak się podwoją... :smile: )

Ja tez jestem tym zadziwiona, bo po prostu to wszystko rosnie w oczach! Jeszcze pare dni temu na jednym skrzyzowaniu bylo wszystko pieknie widac, a teraz taki busz, ze nadjezdzajacych z lewej w ogole nie widac :(

A u mnie na dzialce niby piaski, ale chwasty tak bujnie i szybko rosna, ze chyba nie nadaze z ich wyrywaniem.

Witaj grupo kampinoska!

Wreszcie dobrnęłam do wylewania stropu i jeśli nic się nie zadzieje końcem czerwca jest szansa na dach i będzie należałoogrilować stan surowy otwarty.Mam nadzieję, że do tego czsu wredne meszki wyginą , bo teraz dają się mocno we znaki. Za jakieś 3 tygodnie będę miała do odsprzedania około 200 stempli( osobiści ścinane w puszczy ;) tzn kupione u pana leśniczego.

Pozdrawiam

Bacha

Bacha,

gratulacje !!!

Widzę, ze Ty tak po cichutku ale skutecznie idziesz do przodu (albo raczej do góry) :)

Pewnie, że trzeba wiechę u Ciebie zrobić koniecznie !!!

mbz, jak jechałaś z Mariewa przez Wiktorów to mijałaś naszą posesję... :) Następnym razem zerknij może tam będziemy :)

Oj przydałoby się deszczyku baaardzo !