mbz 16.05.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Dopiero w przyszlym roku, ja stawiam kroczki bardzo powoli! Ale jak zaczne, to mam nadzieje, ze bedzie szlo szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Hej, hej, kochani, ja nie wiem, co sie dzieje z tym Kampinosem. W zimie - chyba sen zimowy, a teraz to albo pracujecie jak mroweczki na budowach, albo ta pogoda tak wplywa, ze nic sie nie chce ( no moze poza chlodna kapiela i zimnym drinkiem:grin:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 tak, tak, masz rację, zimne piweczko to wszystko czego teraz dusza potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.05.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 mbz,a możesz dokłądniej określić gdzie jest Twoja nowa działeczka ?My, to jak już pewnie wiesz będziemy budować w Wiktorowie... Jeśli nie chcesz publicznie to może chociaż na priva... Zdaje mi się, że na innych wątkach mieliśmy bardzo podobne pomysły na budowanie domu (czy pomyliłem Cię z kim innym ?) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 ja też czasami jeżdzę przez Ożarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.06.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 komarów niestety też sporo, których w Wawie nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.06.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Ja w piątek zrobiłem oprysk żywopłotu bukowego bo go mszyce jadłyt jak świeże bułeczki. Ale tyle innych takich agresywnych latałow pobliżu, że obiłem to superexpresowo. A i chwasty taaaakie bujne !!! Z tego wniosek, że okolica bardzo plenna jest i wszelakie życie się tam mnoży ! (aż się boję tam zamieszkać.... na razei z dwójką dzieci jest ciężko a jak się podwoją... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Z ta plennoscia to chyba rzeczywiscie cos jest Wszystko rosnie w takim tempie, ze ho, ho! Ale za to jak ladnie zieloniutko wkolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.06.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 To już sobie wyobrażam te czereśnie giganty, kukurydzę metrową i pomidory co się do wiadra nie będą mieścić !!! Ale będzie ŻARCIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.06.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 No w koncu okolica slynie z dorodnych warzywek - ta gielda w Broniszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.06.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 A mnie jednak poraża siła wzrostu tych okolic. Dzisiaj znowu tam byłem i po prostu trzcina to już teoroczna jest wyższa ode mnie !!! A mam ze 180cm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Ja tez jestem tym zadziwiona, bo po prostu to wszystko rosnie w oczach! Jeszcze pare dni temu na jednym skrzyzowaniu bylo wszystko pieknie widac, a teraz taki busz, ze nadjezdzajacych z lewej w ogole nie widac A u mnie na dzialce niby piaski, ale chwasty tak bujnie i szybko rosna, ze chyba nie nadaze z ich wyrywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.06.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Chwasty trzeba wyrywać i potem na kompost !!! Niedawno widziałem jak ktoś w Wiktorowie palił wielką kupę chwastów i gałęzi !!! Szkoda, że tworzenie kompostów jest tak mało popularne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 A ja w niedziele przejezdzalam obok Wiktorowa Jechalam z Mariewa, gdzie pokazywalam rodzinie przyjezdnej rezydencje pewnego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 A tak swoja droga to przydalby sie jakis deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 04.06.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Nam się udało mały fragment obsiać trawą. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie. Chciałabym, żeby rosła tak szybko jak chwasty. A chwasty żeby w ogóle nie rosły Z następnym fragmentem czekamy na deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 04.06.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Witaj grupo kampinoska! Wreszcie dobrnęłam do wylewania stropu i jeśli nic się nie zadzieje końcem czerwca jest szansa na dach i będzie należałoogrilować stan surowy otwarty.Mam nadzieję, że do tego czsu wredne meszki wyginą , bo teraz dają się mocno we znaki. Za jakieś 3 tygodnie będę miała do odsprzedania około 200 stempli( osobiści ścinane w puszczy tzn kupione u pana leśniczego. Pozdrawiam Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.06.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Bacha, gratulacje !!! Widzę, ze Ty tak po cichutku ale skutecznie idziesz do przodu (albo raczej do góry) Pewnie, że trzeba wiechę u Ciebie zrobić koniecznie !!! mbz, jak jechałaś z Mariewa przez Wiktorów to mijałaś naszą posesję... Następnym razem zerknij może tam będziemy Oj przydałoby się deszczyku baaardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Maco, a w ktora strone mam sie rozgladac, na prawo, czy na lewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Bylam wczoraj na dzialce, sucho! A busz taki, ze hej! Zeby juz byla burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts