ckwadrat 17.08.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Namiary do Budokruszu z Grodziska Maz. to: http://www.budokrusz.pl . Betoniarni przy Tesco nie znam. Ja jednak zamawiałem beton przez hurtownię (Skład z Izabelina - tel. 722-63-34; 722-62-06), w której kupowałem większość materiałów. Beton był mi potrzebny na gwałt i oni to zapewnili. Budokrusz miał jakieś komunistyczne godziny pracy, więc nie miałem wyboru. Z tego, co pamiętam ceny były chyba identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.08.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 W dni długiego weekendu razem z żoną (i córą oczywiście ;-)objeżdzaliśmy rejony KPN oglądając co i jak się buduję. Twój dom Świerszczu też widzieliśmy Zza płota ale naocznie. Pozdrawiamy. A do działki to przymierzamy się w Zaborowie. Zobaczymy w tym tygodniu co tam jest do kupienia i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 18.08.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 witajcie po weekendzie, udało mi się zobaczyć, że istnieje życie poza biurem Maco, dzięki za zaproszenie, chętnie umówię się pod koniec tygodnia, a do Ciebie od drogi jest rzut beretem; gratuluję rozpoczęcia fundamentów. nam się ostatnio koncepcja domu zaczęła zmieniać, już niemal kupiliśmy plan (ckwadrat widział a tu buuum - przypadkowo sprawdziłem, że kąt nachylenia dachu w mojej okolicy nie jest już tak rygorystycznie przestrzegany (wcześniej skazywał na poddaszowca) i mogę postawić np. D08 z Muratora, który baaardzo mi się spodobał na wystawie w Józefosławiu, a było to roku pańskiego 2001. no i klops... wszystko ma wady i zalety, ale przekonuje mnie brak schodów i parę innych detali. witaj Jimek, te hurtownie podane przez ckwadrata są bardzo popularne i wśró moich sąsiadów (Piotr z Leszna i Izabelin). ale ja jeszcze nie buduję więc szczegółów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 18.08.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Hej, To dlaczego do nas nie przyjechaliście? Trzeba było przyjechać i obejrzeć w środku, zwłaszcza, że już powoli widać mieszkanie, a nie ciągle budowę Następnym razem zapraszam na herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.08.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Wiesz - córa (18miesięcy) właśnie spała. Ale może w tym tygodniu to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.08.2003 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, mam małą prośbę czy mógłby być ktos tak miły i pozwolić obejrzeć bryłkę Domku D44 z gankiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 21.08.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Co tu się dzieje??? Śpicie wszyscy, czy co???? Przymierzacie się do zimy???????? A u mnie w domu ostatnio prawdziwy świerszcz cykał na poddaszu A jak głośno Tylko jak wyłączyliśmy wieczorem radio, żeby go posłuchać, to poszedł spać : I tyle było słuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jimek 21.08.2003 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 witam, od pon. do czwartku byłem na budowie, także nie miałem kontaktu ze światem zewnętrznym Maco, ta betoniarnia przy Tesco jest petardowa cena do negocjacji, transporcik gratis, szybciutko zalałem ławy betonem b20 za bardzo dobrą cenę z atestem polecam betoniarnię przy TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 22.08.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 świerszczu, a może Wasz świerszcz tak się z radiem droczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.08.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 No i jest jeszcze możliwość iż był zasilany wraz z radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 22.08.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Wcale nie był zasilany Tylko ładnie grał, zmęczył się i poszedł razem z nami spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.08.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 OK Mam nadzieję iż dzisiaj też będzie grał Przyjedziemy posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 22.08.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Grzegorz, Ja będę w domu po południu, to oczywiście zależy jak skończę pracę, ale myślę od 17 już powinnam być...Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka 22.08.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Witam, Również polecam betoniarnię przy Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.08.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Grzegorz, Ja będę w domu po południu, to oczywiście zależy jak skończę pracę, ale myślę od 17 już powinnam być... Zapraszam Publicznie niniejszym dziękujemy za miłe przyjęcie i przemiłe chwile (takie dłuższe i cierpliwość w znoszeniu nas Wytrwałości i powodzenia i do kolejnego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.08.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Hej, hej Nam również było niezmiernie miło gościć Was. A wiesz, że mamy już ubitą z desek podłogę w salonie musicie znów przyjechać, żeby obejrzeć Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.08.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 No... podłoga w salonie to wyśmienity powód i okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.08.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Grzegorz, To co? Kupujesz działkę w Sowiej Woli??? Powiedz jeszcze żonie, że obok szkoły jest również ośrodek zdrowia... Więc wszędzie blisko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.08.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No wiesz... Żona nawet zmieniłą zdanie o okolicy z niechętnej na spokojnie przyjazną. Ale autobus miejski na linii do Leszna jest mocnym argumentem. Rozpoczynamy obecnie też ze znajomymi ( a raczej oni z nami wspólne poszukiwania tak aby być sąsiadami. Jeżdziłem z nimi wczoraj po okolicach Zaborowa pokazując co i jak ale w Sowiej nie byliśmy. Ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 26.08.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 hej, świerszczu, jak tam Wasz artysta świerszcz? dalej urządza występy? może by to wydać na jakiejś płycie dla yappie'szonów ze skołatanymi nerwami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts