czerigo 12.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Sprzedam pozostałości materiałów po ociepleniu budynku Kołki do styropianu Koelner – dł 26cm - ok. 250szt Klej do siatki Mapei Mapetherm – 17 worków po 25kg, świeży, zakup 28 04 13 Cena do uzgodnienia, odbiór w okolicach Leszna pod Warszawą. lub mogę pomóc w transporcie po kosztach paliwa. Więcej inf na priv. Pozdrawiam Dla zainteresowanych : kołki 260- po 1,0zł/szt klej do siatki oryginalny Mapei - po 16zł/25kg Nie wystawiam faktury zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.06.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Poszukuje kontaktu z osobami, które korzystały lub korzystają z usług firmy http://www.janbud.info. Tel 666 27 27 27 z Sochaczewa.Firma zajmuje się wykonywaniem tynków wewnętrznych tradycyjnych cementowo wapiennych, oraz elewacji zewnętrznych.Z góry dziękuję za kontakt. ( na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 13.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Szukam dostawcy taniego gruzu betonowego lub kruszywa drogowego do utwardzenia działki - ok150 t z dostawą na Korfowe. Pozdrawiam Ja brałem gruz a raczej pokruszone krawezniki i kostke burkowa frakcji 1-7 cm z fabryki Semmelrocka z gnatowic starychm, 500 zł za wywrotke z transportem i wyglada to niezle, jesli chcesz kontakt ro napsiz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 13.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 29.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Sprzedam kocioł Vespa prod Cichewicz, z wentylatorem i sterownikiem RK-2001TMoc znamionowe wg DTR 26kW na węglu i 23kW na drewnie, Praca w układzie otwartym.Kocioł praktycznie nowy, przepalano sporadycznie drewnem w celu próby ładowania bufora, praca z temp 65-80C na wężownicę w buforze.W skład kotła – kocioł, regulator, wentylator – nie był montowanyOdbiór osobisty w okolicach Leszna pod Warszawą.Cena 1800,00 nowego 2700,00Stan idealny.do kotła w tej cenie dokładam sprawną pompę CO Grundfosa 25/40 3 biegi.Mogę pomóc w transporcie do 100km za zwrot kosztów paliwa. Pozdrawiam i zapraszam PS ew inne propozycje cenowe mile widziane . Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosiewkampinosie 30.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dzień dobry!Poszukuję sensownego fachowca od kominka. Mam już wkład i rozprowadzenie ciepła grawitacyjne, a potrzebuję to podpiąć i obudować. Rozmawiałem z jednym gościem, ale na dzień dobry rzucił 2 tys na materiały i prawie 2 tys za robociznę, a i tak nie byłoby wykończone... Co o tym sądzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 17.07.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dzień dobry! Poszukuję sensownego fachowca od kominka. Mam już wkład i rozprowadzenie ciepła grawitacyjne, a potrzebuję to podpiąć i obudować. Rozmawiałem z jednym gościem, ale na dzień dobry rzucił 2 tys na materiały i prawie 2 tys za robociznę, a i tak nie byłoby wykończone... Co o tym sądzić? u mnie robiła firma z Sochaczewa. co prawda robili obudowę - gdyż podłączał go hydraulik ze względu na płaszcz wodny. ale zadzwoń i sprawdź - może tez podłączają. zrobili łasnie tak jak chciałem, http://www.firekom.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.07.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Szanowni Forumowicze. Poszukuję kontaktu do:- osób prywatnych,- firm,- instytucji, które korzystały, lub korzystają z usług firmy http://WWW.JANBUD.INFOtel. 666 27 27 27 wykonujących usługi tynków wewnętrzych cementowo - wapiennych z kwarcem gotowych pod malowanie, oraz ociepleń elewacji. Firma działa na terenie Sochaczew i okolic z góry dziękuję za każdy kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 04.08.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam, może ktoś poleci niedrogą sprawdzoną ekipę do budowy niedużego domku?? okolice Leszna k. Błonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 08.08.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Witam, może ktoś poleci niedrogą sprawdzoną ekipę do budowy niedużego domku?? okolice Leszna k. Błonia Witam mam zestaw fachowców których polecam -zawsze polecam swoich płytkarzy ale robią również wykończeniówki... -parkieciarz -koparkowy (robili u mnie wykopy kruszywa ziemię....) ostatnio rozmawiałem rozszerzają działalność o budowę domów, mogą mieć wolny termin, -ekipa od SS ale terminy mają podejrzewam, że na 2015, niestety nie mam ze sobą kontaktów ale jak nie zapomnę podrzucę jutro:) pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 13.08.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 W związku ze zmianą koncepcji łazienki mam na sprzedaż płytki i grzejniki - może ktoś chciałby tanio zrobić sobie w hiszpańskich płytkach małą łazienkę bądź pomieszczenie gospodarcze ? Płytki to Gayafores Creta Azul 20x20 8m2 plus pewna ilość płytek dekoracyjnych i dekorów oraz grzejnik Instal-Projekt Calore Costa 500x1050cm 682W i Terma-Technologie Tomi 875x400cm 501W. Zdjęcia dostepne w wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134924-Zamieni%C4%99-szukam-oddam&p=6083310&posted=1#post6083310 . Kontakt na pw. Odbiór najlepiej osobisty w okolicy Leszna. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niklaus1 14.08.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam, Przyszedł czas na zmianę ogrodzenia z budowlanego na docelowe:)W zwiazku z tym mam na zbyciu ogrodzenie, które może posłużyć za budowlane/przejściowe.Długość: 35 mSkład:- siatka- 10 słupków- brama metalowa wypełniona siatką - furtka metalowaTak jak wspomniałem było to ogrodzenie przejściowe, które służyło nam przez kilka ostatnich lat ale jak najbardziej nadaje się na front ogrodzenia dla osób budujących się. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt (lokalizacja Marianów k. Leszna). Pozdrawiam,S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.08.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Szanowni Forumowicze Poszukuję klientów firmy P.H.U. SEBASTIAN PRZYBYLSKI http://www.janbud.info tel. 666 27 27 27 z Sochaczewa zajmujących się tynkowaniem i ocieplaniem budynków...może ktoś z Was lub Waszych znajomych korzystał z ich usług? proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 22.08.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam, może ktoś poleci niedrogą sprawdzoną ekipę do budowy niedużego domku?? okolice Leszna k. Błonia Do stanu surowego to wrzuce kontakt wieczorem - ekipa rewelacyjna z Grodziska - robią w stałym składzie od lat co jest bardzo cenne. Do całej wykończeniówki (pieknie robia wszelkie plytki i zabudowy KG) a wręcz do wszystkiego zaraz po stanie surowym (-współpracują z dobrymi ekipami - hydraulika pełna, tynki, ocieplenia, kostka itd. wychodzi taniej i sprawniej niż samemu szukać a odpowiedzialność w umowie bierze jeden człowiek - ekipy dbają, żeby kolejna nie miała po nich problemów itd) warto pogadać z p. Łukaszem Chmielem - u mnie robil cała wykonczeniowke /glazury, terakoty, skomplikowane karton gipsy, docieplenia całego poddasza welną + KG/ potem u 3 sąsiadów - wszyscy polecają również . Namiar na http://www.lukaszchmiel.pl - nie mam telefonu pod reka. Cenowo to na pewno nie tanio tylko "przeciętnie i normalnie" jak u większości glazurników i "wykończeniowców", którzy mają dobrą opinię w okolicy i grafik dość napięty przez to. Jednak jakość wykonania glazur itd - 1 klasa. Robią pełne wykończeniówki wg skomplikowanych projektów z biur architektonicznych u naprawdę wymagających klientów z gwarancjami itd. Co ważne są z Grodziska a nie gdzieś "z Polski" więc blisko i w razie czego bez problemu coś poprawią itd. Pozdrawiam s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatm4 25.08.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Witam, Poszukuję używanych stępli o długości 3m potrzeba około 200 szt oraz deski szalunkowe. Lokalizacja budowy okolice Leszna.Mam jeszcze pytanie gdzie w okolicy można kupić kruszywo w rozsądnej cenie ? tel 605-303-810 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 04.09.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam, mi z kolei pozostało po budowie jeszcze trochę stempli: 15 szt o długości 2,20 m 30 szt o długości około 2,60 m 53 szt o długości około 2,90 m 15 szt o długości 3,10-3,30 m Cena do uzgodnienia. Odbiór w Wyględach (mogę pomóc przy załadunku ). tel. 608 360 694 Pozdrawiam Stemple zostały sprzedane !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witam, może ktoś poleci niedrogą sprawdzoną ekipę do budowy niedużego domku?? okolice Leszna k. Błonia ja będę polecał swojego murarza... jełśi jeszcze nie znalazłem daj znać na PW - podam namiary... o jego fachowości świadczą terminy... przyszły rok ma już chyba cały zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 11.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dzięki bardzo - murarza mamy już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dzięki bardzo - murarza mamy już. mogę polecic też ekipę od tynków ( poprawiali spartaczone tynki u mnie) jeśłi jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.09.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mogę polecic też ekipę od tynków ( poprawiali spartaczone tynki u mnie) jeśłi jesteś zainteresowany Dużo lepiej? W sumie to głupie pytanie wszystko co na Twoich starych tynkach byłoby zrobione to byłoby"dużo lepiej" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts