jprzedworski 23.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam Bardzo cieszę się wspólnie z mężęm, że na forum znaleźliśmy sąsiadów. Mam do was dużo pytań, zacznę może od prośby o informacje w sprawie okien - gdzie można kupić dobre i niedrogie. pozdrawiam Jeśli PCV, spróbuj Wacławka w Babicach http://www.waclawek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Faktem jest, że jeden z handlowców delikatnie mówiąc tracił poczucie z rzeczywistością (nie oddzwaniał, pomylił kolory z ich własnej oferty) ale w sumie zrobilil wszystko, co chcieliśmy - uwzględnili grzecznie (choć trwało to parę tygodni) naszą reklamację, wiążącą się z wyrwaniem, przemalowaniem i powtórnym montażem wszystkich parapetów. Poza jednym wyjątkiem.Są nam winni pieniądze.Ale to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.11.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam Bardzo Wam dziękujemy za wszelkie informacje na temat okien, choć nie sądziliśmy,że macie tak różne doświadczenia. Tak naprawdę z oknami zaczniemy na wiosnę, mamy więc trochę czasu. Jednak dobrze być zorientowanym w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.11.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 chopinetka Z oknami sprawdż jeszcze tu .Ja jestem zadowolony z zakupu .Właściciel kocha swoją pracę i zna sie na tym co robi http://www.karo.pl/ jakość jest OK.Warto było jechać na mazury .Nie daleko zrobili mi też drzwi też OK Firma Westo,Jeżeli mnie pamięć nie myli ..pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Włodek,czy Ty mieszkasz w samym Zaborowie czy może w Wyględach. Bo znam jednego Włodka,może to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioG3 26.11.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam ziomali i ziomalki No nie sadzilem, ze jest tutaj taka grupa, wiec moje zdziwienie jest tym wieksze. Wiec moze powiem cos o Nas. Wraz z zona Aniczkiem, budujemy domek w Lesznie, wiec lapiemy sie pod region jak sadze . zakonczony zostal wlasnie etap zamkniecia chaty i garazu. Za chwile wchodza kolesie od dachu, elektryki, hydrauliki ... wszyscy na raz prawie. Budowa to niezla gimnastyka i ciekawe doswiadczenie. Co do zalatwiania formalnosci, o ktorych pisaliscie, to jestem super zadowolony. Wszystkie papiery w Lesznie to 2 dni , podlaczenie pradu zajelo chlopaka z Pruszkowa jedynie 1 dzien, a zrobili to tydzien po zlozeniu wniosku. Oczywiscie uzylem przyspieszacza, ale jestem zadowolony. Mase moglbym pisac, ale nowemu raczej nie wypada. Dodam, ze budujemy projekt Archipelagu: POLA, ktory zmienilismy w stosunku do projektu oryginalnego (co za idiota to projektowal) nie do poznania . Powodzenia zycze wszystkim budujacym. Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 opal Jeszcze nie mieszkam ,ale bedę mieszkał w Zaborowie w samym środku wsi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.11.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 opal Jeszcze nie mieszkam ,ale bedę mieszkał w Zaborowie w samym środku wsi . Patrz, a ja myślałem, że środek to przy kościele raczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.11.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 maco Kosciół jest na początku wsi ,a ja bedę mieszkał na środkowej w ,,centrum " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.11.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam Dzięki za podpowiedź z oknami. Widzę, że wszyscy mieszkacie przed Kampinosem (oczywiście patrząc z Warszawy). My niestety jeszcze troszkę za Kampinosem, mamy was po drodze Ale kiedy my tam będziemy mieszkać... Jeszcze długa droga przed nami. Może na wiosnę jakieś spotkanko towarzysko -zapoznawcze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.11.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam ziomali i ziomalki No nie sadzilem, ze jest tutaj taka grupa, wiec moje zdziwienie jest tym wieksze. Wiec moze powiem cos o Nas. Wraz z zona Aniczkiem, budujemy domek w Lesznie, wiec lapiemy sie pod region jak sadze . zakonczony zostal wlasnie etap zamkniecia chaty i garazu. Za chwile wchodza kolesie od dachu, elektryki, hydrauliki ... wszyscy na raz prawie. Budowa to niezla gimnastyka i ciekawe doswiadczenie. Co do zalatwiania formalnosci, o ktorych pisaliscie, to jestem super zadowolony. Wszystkie papiery w Lesznie to 2 dni , podlaczenie pradu zajelo chlopaka z Pruszkowa jedynie 1 dzien, a zrobili to tydzien po zlozeniu wniosku. Oczywiscie uzylem przyspieszacza, ale jestem zadowolony. Mase moglbym pisac, ale nowemu raczej nie wypada. Dodam, ze budujemy projekt Archipelagu: POLA, ktory zmienilismy w stosunku do projektu oryginalnego (co za idiota to projektowal) nie do poznania . Powodzenia zycze wszystkim budujacym. Mario Mario, witaj ziomie!!! Nawet nie wiesz, jak bliskimi sąsiadami... byliśmy Jak obejrzałem film na Twojej stronce to po prostu o mało z krzesła nie spadłem już na samym poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 opal Jeszcze nie mieszkam ,ale bedę mieszkał w Zaborowie w samym środku wsi . Czyli tam,gdzie jest to osiedle dworków? I taki maleńki sklep jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam ziomali i ziomalki No nie sadzilem, ze jest tutaj taka grupa, wiec moje zdziwienie jest tym wieksze. Wiec moze powiem cos o Nas. Wraz z zona Aniczkiem, budujemy domek w Lesznie, wiec lapiemy sie pod region jak sadze . zakonczony zostal wlasnie etap zamkniecia chaty i garazu. Za chwile wchodza kolesie od dachu, elektryki, hydrauliki ... wszyscy na raz prawie. Budowa to niezla gimnastyka i ciekawe doswiadczenie. Co do zalatwiania formalnosci, o ktorych pisaliscie, to jestem super zadowolony. Wszystkie papiery w Lesznie to 2 dni , podlaczenie pradu zajelo chlopaka z Pruszkowa jedynie 1 dzien, a zrobili to tydzien po zlozeniu wniosku. Oczywiscie uzylem przyspieszacza, ale jestem zadowolony. Mase moglbym pisac, ale nowemu raczej nie wypada. Dodam, ze budujemy projekt Archipelagu: POLA, ktory zmienilismy w stosunku do projektu oryginalnego (co za idiota to projektowal) nie do poznania . Powodzenia zycze wszystkim budujacym. Mario Mario, witaj ziomie!!! Nawet nie wiesz, jak bliskimi sąsiadami... byliśmy Jak obejrzałem film na Twojej stronce to po prostu o mało z krzesła nie spadłem już na samym poczatku No to teraz już wiem,kto tak szalał po nocach i hałasował. Jak nam tu będziesz tak hasał,to pogonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.11.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 opal Do sklepu mam 100m, tego malutkiego ,a do dworków ca. 400m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 01.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Zakupiłem blueconneckt i jestem prawie szczęśliwy...... Mam pytanie za 100 pkt. czy ckwadrat np lub kotoś inny wie ile osób zalicza się do naszego klubu??????? Byłem ostatnio na radzie gminy...... ludzie ale jaja..... Zaczepiła mnie Pani z TBSów, zakładają stowarzyszenie... aby mieć wpływ na decyzje podejmowane w gminie.... Prorok z Warszawy olał nas i twierdzą że wojt jest ok w sprawie naszej fabryki styropianu.... ale jaja..... był plan zagospodarowania i go nie ma...... To jest nasza POLSKA!!! Pozdrowienia Marcin R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 ..klub jest luźną strukturą i czasami ludzie z 2giego krańca Polski czynnie uczestniczą w "pracach"..można wyliczyć "twardy" rdzeń grupy, ale w czasie i tak to się zmienia...PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Marcin R Na całym świecie i u nas też jest wszystko kwestią ceny . Polskę też sprzedali za Judaszowe srebniki . Piąty rozbiór polski .Mamy stan jak 170 lat temu, kiedy Polski nie było na mapie .A ty o jakimś planie, jakieś fabryczce styropianu płakać sie chce O co nasi dziadowie i ojcowie walczyli eh długo by pisał .Trzeba się napić Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Piotr 05.12.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam,Po raz kolejny w okolicach Wiktorowa jest akcja "gaz ". W sklepiku przy Topolowej sa formularze do wypelnienia. Zobaczymy moze tym razem cos ruszy. My tez sie wlasnie przeprowadzilismy do wlasnego M-dom (kolor taki mieszany-niebieski) przy Lesnej. Mimo wielu kompromisow i trudow to jednak inna jakosc mieszkania. Pzdr.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.12.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ola i Piotr Gratulki z osiagnietego celu Jesteśmy tuz tuż za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.12.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ola i Piotr, gratulacje. No to mieszkamy przy tej samej ulicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts