Marcin R 23.12.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 WESOŁYCH....... Marcin R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.12.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 To nasze pierwsze Święta w domu, więc tym bardziej będziemy się weselić, czego i Wam wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 wesolych swiat dla wszystkich "Kampinowcow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Hej Sokoły z Kampinosu! My jesteśmy z ekstra losu Piękne okolice mamy Które damy w okna ramy I opłatkiem się dzielimy Czego Wam też życzymy Dla Wszystkich z grupy kampinoskiej zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia pozdrowienia Iwona i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.12.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ja też życzę Wam wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Zyczenia odczytałem z całą powagą i Dziękuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 i WZAJMENIE Kochani ! WZAJEMNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam.kom 26.12.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam W dobie inetnetu nie powinno mnie dziwić iż można grupę ziomali napotkać w necie. Jestem nowy na forum i z przyjemnością dołącze do grupy za jej zezwoleniem tym bardziej, iż zamierzam ruszać z budową na wiosnę w uroczej miejscowści Kampinos Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.12.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 adam.com Witamy W klubie . Jedni kończą, drudzy zaczynają ,a inni skończyli i się cieszą. Ja też będę sie cieszył z zakończenia .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.12.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam sąsiada Adama z za miedzy, bo my z Zawad jesteśmy My, to znaczy ja z małżem. Mamy stan surowy otwarty i czekamy do wiosny. To miłe, że jesteś tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 29.12.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ckwadrat ...taaaa, np. w Selgrosie można kupić suche, zapakowane w worek ok. 80x40x30 za 20 zeta, mam parę kubików kilkumiesięcznych, ale na sezon to za mało chyba bedę mieszał z brykietami ( ale też nie takie tanie ) ale chętni skorzystam z kontaktów ( sprawdzonych ) na przyszłość. Pozdro J Jerzysio, ckwadrat, Mam namiary na kogos, kto oferuje drewno kominkowe. Jakis czas temu przywozil do mnie i mowil, ze mu sie konczy wiec nic nie wspominalem na forum. Kilka dni temu dowozil mi wiecej i powiedzial, ze jeszcze troche ma (zarowno suche, prawie suche jak i mokre...). Moge Wam wyslac telefon na priv'a jesli chcecie. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.12.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 To ja też poprszę o te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.12.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 [...]Moge Wam wyslac telefon na priv'a jesli chcecie. Pozdrawiam, Przemek Przemek, ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 30.12.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Jutro Sylwester, będzie się działo... Miłej zabawy zwłaszcza tym, którzy po raz pierwszy spędzą go w swoich wymarzonych nowych domach. Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Piotr 30.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam, Jako ze Nowy Rok tuz tuz to moze byc interesujacy link na adreshttp://www.mf.gov.pl/index.php?wysw=4&sgl=2&dzial=106 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i zeby budowanie bylo mniej stresujace i zeby sie wiecej dzieci rodzilo (u nas drugi chlopak sie okolo marca pojawi...tysiaczek wpadnie...bedzie na kawalek ogrodzenia:)). Pozdrawiamy Ola i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 31.12.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Życzenia Noworoczne Dużo kasy (na spłatę kredytu) Mało pracy (z małym zyskiem ) Duzo zdrowia (będzie potrzebne na spłatę Kredytu ). Wszystkiego co można sobie wymażyć . W Nowym Roku Życzy Włodek wszystkim Skrzatom z Kampinosu i okolic Rok nowy Będzie rokiem fortuny 2+0+0+6= 8 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.12.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ja też Wam życzę przede wszystkim zdrowia. Wam i Waszym bliskim. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pozdrawiam zasypana w śniegu po uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego naj.. i jeszcze więcej w 2006!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.01.2006 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Niech żyje nowy rok 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 01.01.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Samych miłych chwil we własnych domkach w Nowym 2006 Roku - wszystkim Forumowiczom życzy Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts