KrzysiekSw 24.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam Sąsiadów zza miedzy! Poszukuję tanich/dobrych drzwi wewnętrznych - zacząłem poszukiwania w Pruszkowie, odwiedziłem też stolarza (po lewej, nie dojeżdżając do Lazurowej), byłem w f-mie Kimar Pro Art (tam albo nie śledzą cen rynkowych, albo liczą na jeleni ). Narazie skłaniam się ku gotowcom typu Porta, ale z płytą wiórową w środku, bądź ku drzwiom sosnowym. Może macie jakieś godne polecenia namiary? Wiecie może, ile można utargować u Dziadka w Zaborowie rabatu na Portę? Ckwadrat - fajna ta stronka meteo (tylko prognozy nieciekawe narazie ) - zaraz przenoszę skrót na Babicką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.01.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Krzysiek - mam sprawdzony kontakt (robili u mnie ale wcześniej na pewno u paru osób w Twojej gminie): 602-378-061. Są aż spod Poznania ale głównie robią właśnie w okolicach Warszawy. Są tani i dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Czy znacie firmę szambiarską z naszych okolic? Zamówiliśmy Geanova i ...szok.Nie polecam. Facet przyjechał i od razu z mordą na mnie, a na psa z pogrzebaczem. A potem powiedział,że on nie ma jak się dostać do szamba,co jest nieprawdą,bo już szambo było opróżniane i wąż przerzucali przez ogrodzenie. Potem się przyczepił,że nie może otworzyć pokrywy. Wydarł się,że szukał godzinę naszego domu(przecież mógł zadzwonić a nie jeździć w kółko i tracić czas) I w końcu pojechał. Ja rozumiem,że mrozy mogą mieć wpływ na wiele rzeczy,ale bez przesady. Znacie jeszcze jakąś inną firmę? A w ogóle,to jest niszowy interes,bo na szambiarę trzeba czekać kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.01.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Geanova to szambiarski kołchoz Niesłowni i chamscy. Kierowcy nie są na swoim i traktują klienta jak zło konieczne. Kilka razy ich zamawiałem i chyba tylko raz zdarzyło się że przyjechali umawianego dnia. I ani be ani me, że przyjadą później albo w ogóle. Trzeba dzwonić powtórnie I za każdym razem tłumaczyć jak dojechać - najpierw w centrali a później wkurzonemu kierowcy mimo, że to ja do nich dzwonię i zawsze zastrzegałem, że zadzwonię i wytłumaczę. I tak przy każdym zamówieniu, jak by nie mogli sobie podstawowych rzeczy dotyczących stałego klienta zapisać. Szkoda gadać, śmierdząca firma i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.01.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Krzysiek - mam sprawdzony kontakt (robili u mnie ale wcześniej na pewno u paru osób w Twojej gminie): 602-378-061. Są aż spod Poznania ale głównie robią właśnie w okolicach Warszawy. Są tani i dobrzy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 27.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Opal, Namiary na firme szambiarska wysylam na priv'a. Pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 27.01.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 WitajcieDla osób z okolicy Kmpinosu polecam Pana z zakładu gminego. Jezdzi traktorem z przyczepą i jest ok. Namiary podam na priva jak moja zona bedzie...bo ona go namierzyła i ma nr telefonu.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 28.01.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Zapisałem się na spotkanie forum Muratora w marcu a Wy? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.01.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Włodek, Ula i Sławek ...ja mam ŻUBRA od 2 mc i jest ok.Dla waszej informacji konstruktorem który projektował rekuperatory Bartosza i obecnie Żubra jest ten sam człowiek.A Żubr ma kompaktową budowę zbliżoną do "typowych" reku.Mogę przesłać namiary na prv.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Zapisałem się na spotkanie forum Muratora w marcu a Wy? No my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.01.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam Marcinie, my rówież wypełniliśmy zgłoszenie, tylko nie wiem do końca czy w obecności na imprezie nie przeszkodzi mi praca pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.01.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Ale fajnie ckwadrat, to będzie nas więcej, już nie mogę doczekać się spotkania, może wezmę lewe zwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Już MIESZKAM , KONIEC BUDOWY :D .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witaj Włodku! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!To bardzo dobra wiadomość. Samych cudownych chwil w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.02.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Już MIESZKAM , KONIEC BUDOWY :D .Pozdrawiam Gratulacje Włodek!!! Witamy nowego mieszkańca naszej gminy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.02.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witajcie wszyscy postanowiłam uratować naszą grupę przed spadnięciem do drugiej ligi tz na drugą stronę. Skrobnijcie coś tutaj czasami. serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No to troche pomoge Jak Wam sie jezdzi w zimie po tych rzadko odsniezanych kampinoskich drogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.02.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Fajnie mbz, że zagaiłaś . Jest gorzej niż się wydawało jeszcze na początku tej zimy. Ale może właśnie to tylko przez tę zimę czas dojazdu do rogatek wydłużył mi się praktycznie 2-krotnie - z 15 minut do pół godziny. Oczywiście nie przez korki, co przez to, że na nieodśnieżonej dokładnie czy nawet prawie w ogóle (kilka dni i tak było) drodze nie da się szybko jechać, a co gorsza bezpiecznie wyprzedzić jakiejś zawalidrogi. Wczoraj był prawdziwy paraliż w Wawie, podczas gdy Stołeczną/Warszawską dało się jeszcze jakoś jechać. A jak mbz jeździ się Poznańską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.02.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ckwadrat, ja wlasciwie to jezdze najpierw rownolegla do Warszawskiej ( i na tym odcinku jest najgorzej), Poznanska w zasadzie tylko przecinam (bo potem skrecam na Ursus) i ona najczesciej jest ok, chociaz wczoraj to chyba wszedzie bylo tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 08.02.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witajcie, całkiem nowy jestem bo dopiero od grudnia mamy działke w Wyględach . Wprawdzie od pol roku na nia sie zasadzalismy ale sfinalizowalismy sprawy niedawno. Nasza gmina jest jak dla nas troche za bardzo opieszala ale teraz sprawa idzie do przodu i wszystko "Wyględa" piknie. Zaczynamy pozną wiosną. . Bedziemy budować Nastkę z Archipelagu Pozdrawiam Grupę Kampinoską Veech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts