Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

Witam Sąsiadów zza miedzy!

Poszukuję tanich/dobrych drzwi wewnętrznych - zacząłem poszukiwania w Pruszkowie, odwiedziłem też stolarza (po lewej, nie dojeżdżając do Lazurowej), byłem w f-mie Kimar Pro Art (tam albo nie śledzą cen rynkowych, albo liczą na jeleni :-? ).

Narazie skłaniam się ku gotowcom typu Porta, ale z płytą wiórową w środku, bądź ku drzwiom sosnowym. Może macie jakieś godne polecenia namiary? Wiecie może, ile można utargować u Dziadka w Zaborowie rabatu na Portę?

Ckwadrat - fajna ta stronka meteo (tylko prognozy nieciekawe narazie :x ) - zaraz przenoszę skrót na Babicką

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy znacie firmę szambiarską z naszych okolic?

Zamówiliśmy Geanova i ...szok.Nie polecam.

Facet przyjechał i od razu z mordą na mnie, a na psa z pogrzebaczem. :o

A potem powiedział,że on nie ma jak się dostać do szamba,co jest nieprawdą,bo już szambo było opróżniane i wąż przerzucali przez ogrodzenie.

Potem się przyczepił,że nie może otworzyć pokrywy.

Wydarł się,że szukał godzinę naszego domu(przecież mógł zadzwonić a nie jeździć w kółko i tracić czas)

I w końcu pojechał.

Ja rozumiem,że mrozy mogą mieć wpływ na wiele rzeczy,ale bez przesady. :lol:

Znacie jeszcze jakąś inną firmę?

A w ogóle,to jest niszowy interes,bo na szambiarę trzeba czekać kilka dni.:lol:

Geanova to szambiarski kołchoz :evil: Niesłowni i chamscy. Kierowcy nie są na swoim i traktują klienta jak zło konieczne. Kilka razy ich zamawiałem i chyba tylko raz zdarzyło się że przyjechali umawianego dnia. I ani be ani me, że przyjadą później albo w ogóle. Trzeba dzwonić powtórnie :evil: I za każdym razem tłumaczyć jak dojechać - najpierw w centrali a później wkurzonemu kierowcy mimo, że to ja do nich dzwonię i zawsze zastrzegałem, że zadzwonię i wytłumaczę. I tak przy każdym zamówieniu, jak by nie mogli sobie podstawowych rzeczy dotyczących stałego klienta zapisać. Szkoda gadać, śmierdząca firma i tyle :evil:

Włodek, Ula i Sławek

...ja mam ŻUBRA od 2 mc i jest ok.

Dla waszej informacji konstruktorem który projektował rekuperatory Bartosza i obecnie Żubra jest ten sam człowiek.

A Żubr ma kompaktową budowę zbliżoną do "typowych" reku.

Mogę przesłać namiary na prv.

Pozdro

J

Fajnie mbz, że zagaiłaś ;). Jest gorzej niż się wydawało jeszcze na początku tej zimy. Ale może właśnie to tylko przez zimę czas dojazdu do rogatek wydłużył mi się praktycznie 2-krotnie - z 15 minut do pół godziny. Oczywiście nie przez korki, co przez to, że na nieodśnieżonej dokładnie czy nawet prawie w ogóle (kilka dni i tak było) drodze nie da się szybko jechać, a co gorsza bezpiecznie wyprzedzić jakiejś zawalidrogi. Wczoraj był prawdziwy paraliż w Wawie, podczas gdy Stołeczną/Warszawską dało się jeszcze jakoś jechać. A jak mbz jeździ się Poznańską? :lol:

Witajcie, całkiem nowy jestem bo dopiero od grudnia mamy działke w Wyględach :D . Wprawdzie od pol roku na nia sie zasadzalismy ale sfinalizowalismy sprawy niedawno.

Nasza gmina jest jak dla nas troche za bardzo opieszala ale teraz sprawa idzie do przodu i wszystko "Wyględa" piknie. Zaczynamy pozną wiosną. 8). Bedziemy budować Nastkę z Archipelagu

:D

Pozdrawiam Grupę Kampinoską

Veech