chopinetka 09.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witaj Ja też jestem nowa, i bardzo mnie cieszy, że w okolicach gdzie buduję domek będzie trochę bratnich dusz. Przyznam się szczerze, obawiałam się troszkę pustkowia towarzyskiego. A tymczasem nie jest źle! Choć jak narazie, domek mam najdalej z was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Veech, Witamy! A gdzie dokladnie macie dzialke i bedziecie sie budowac?Ja od kilku miesiecy mieszkam w Wygledach. Pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witaj Ja też jestem nowa, i bardzo mnie cieszy, że w okolicach gdzie buduję domek będzie trochę bratnich dusz. Przyznam się szczerze, obawiałam się troszkę pustkowia towarzyskiego. A tymczasem nie jest źle! Choć jak narazie, domek mam najdalej z was. chopinetka, Masz juz ten domek? Wydawalo mi sie, ze dopiero przymierzasz sie do budowania... Co masz na mysli piszac o pustkowiu towarzyskim? Pamietam jak jakis czas temu pisalas cos na temat dzialek. Mam znajomych, ktorzy rozgladaja sie za dzialkami w moich i Twoich okolicach. Znasz jakies szczegolne okazje, ktorym warto sie przyjrzec? Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ckwadrat, Jesli mowimy o dojazdach i problemach na drodze to ja najbardziej obawiam sie odwilzy. Jakos radze sobie nawet na zasniezonych drogach do W-wy ale nie wyobrazam sobie dojazdu do ul. Stolecznej gdy w tej chwili ubity snieg na bocznej drodze zamieni sie w strumyk z koleinami po pas Pamietam, ze rok temu byl taki jeden dzien gdy duze ilosci sniegu topily sie w jeden dzien - bylo ciezko... Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No wlasnie, tak jak pisze Przemek72, najgorsza jest odwilz, a zwlaszcza jej poczatki, tak jak dzis , gdy widzialam wiele stluczek i calkiem groznych wypadkow, bo niektorzy zapominaja chyba, ze temperatura na plus w powietrzu, niekoniecznie daje plus przy ziemi, ziemia wyglada na mokra, a w rzeczywistosci jest szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To powinno się przydać: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=998819&highlight=odbi%F3r+budynku+formalno%B6ci#998819 ckwadrat, Dziekuje za ten link - mysle, ze przyda sie wszystkim konczacym budowy. Fajnie by bylo gdyby ktos opisal doswiadczenia i sciezke po jakiej nalezy sie poruszac w naszych okolicach ale skoro nie ma chetnych to trudno. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Heya Tak domek stoi już w stanie surowym otwartym( tz okna i drzwi zabite dechami), na wiosnę może cos dalej ruszymy. A w sprawie działek to narazie nic nie wiem, myślę, że trzeba poczekać jeszcze z miesiąc, bo narazie to martwy sezon. Jak coś wpadnie mi w uszy dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 chopinetka, Dziekuje i zycze powodzenia! Pozdrawiam,Przemek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 09.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Veech, Witamy! A gdzie dokladnie macie dzialke i bedziecie sie budowac? Ja od kilku miesiecy mieszkam w Wygledach. Pozdrawiam, Przemek Czesc Uliczka rownolegla do ul Brzozowy Lasek . Na razie ulica bez nazwy ale złozyliśmy dwie propozycje "Kampinoska" i "Zimorodka" bo to piekny ptak i zyje w Puszczy Kampinoskiej. Słyszalem jednak ze Kampinoska juz gdzies w okolicy jest . Zobaczymy - w marcu powinno byc oficjalne zdanie gminy Czesc chopinetka - nowi ludzie nowy duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ...Uliczka rownolegla do ul Brzozowy Lasek... Witaj veech'u! Ten Brzozowy Lasek to po bliższej KPN stronie Stołecznej/Warszawskiej, czy na południe od niej, bo nazwa mi nic nie mówi? Ja stacjonuję przy Leśnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Veech, No to chyba bardzo blisko mnie!Brzozowy Lasek to ulica rownolegla do ulicy Kwiatowej przy ktorej mieszkam a wiec sasiedzi mieszkajacy "na moich tylach" mieszkaja przy ulicy Brzozowy Lasek.Zakladam, ze ulica o ktorej mowisz bedzie na Wschod (blizej Warszawy) - w miejscu gdzie w tej chwili nie ma jeszcze zadnych domow i chyba dopiero zaczynaja dzialac z droga - zgadza sie? Masz dzialke blizej tego malego lasku czy blizej ulicy Lesnej? Pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Moze bedzie lepiej z tymi dojazdami, bo wreszcie sie cos ruszylo z przebudowa drogi z Borzecina do Oltarzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 09.02.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ... Ja stacjonuję przy Leśnej Ulica brzozowy lasek odchodzi od Lesnej w prawo jadąc od Topolowej ; a moja jest nastepna Przy "mojej" ulicy rosnie taki wysoki Dąb. A gdzie miesci sie twój domek ? pozdrawiam Veech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 09.02.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Veech, No to chyba bardzo blisko mnie! ...dopiero zaczynaja dzialac z droga - zgadza sie? Masz dzialke blizej tego malego lasku czy blizej ulicy Lesnej? Pozdrawiam, Przemek Blizej lasku iz widokiem na duze brzozy a w druga strone na Puszczę Pozdrawiam Veech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 09.02.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Veech, No to wyglada na to, ze Twoja dzialka jest od mojej tylko rzut beretem(moherowym...?). Zakladam, ze masz dzialke w okolicy tego lasku z duzymi brzozami obok ktorego jest maly staw. Ja mieszkam na tylach domu znajdujacego sie naprzeciwko tego lasu brzozowego - moj dom jest parterowy z czerwona dachowka i szara, jeszcze nie wykonczona elewacja.Pozdrawiam i zycze sukcesow w budowaniu sie wiosna!Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 09.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Veech, No to wyglada na to, ze Twoja dzialka jest od mojej tylko rzut beretem(moherowym...?). Zakladam, ze masz dzialke w okolicy tego lasku z duzymi brzozami obok ktorego jest maly staw. Ja mieszkam na tylach domu znajdujacego sie naprzeciwko tego lasu brzozowego - moj dom jest parterowy z czerwona dachowka i szara, jeszcze nie wykonczona elewacja. Pozdrawiam i zycze sukcesow w budowaniu sie wiosna! Przemek Przemek No prosze jaki ten swiat mały Staw jest po ukosie a wiec i nasze dzialki sa po ukosie w odleglosci zaledwie 150 -200 metrow. Moze zajrze do sasiada przy najblizszej wizycie ? (moherowy nie doleci jest za miekki moze kapelusz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam No fajnie, widzę,że dogadaliście się trochę wam zazdroszczę. A z drugiej strony- tak sobie myślę -jaki ten świat mały... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 10.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witaj Ja też jestem nowa, i bardzo mnie cieszy, że w okolicach gdzie buduję domek będzie trochę bratnich dusz. Przyznam się szczerze, obawiałam się troszkę pustkowia towarzyskiego. A tymczasem nie jest źle! Choć jak narazie, domek mam najdalej z was. Chopinetka Najdalej moze oznaczac rowniez najładniej bo im bardziej w puszcze i tym ładniej a i najdalej nie jest jednoznaczne - Jak sie ma wolny zawod to w domu jest najblizej Ja niestety jestem najemnikiem i codziennie dojezdzam. Na razie to blisko ale juz z Wygledow bedzie 30km w jedna strone. A kto wie co bedzie za dwa lata ??? Pozdrawiam Veech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Za dwa lata, to może być chyba tylko lepiej, będzie może już autostrada, bo np. dzisiaj do Wawy wjechać Warszawską w ogóle się nie dało! Górczewska zapadła się pod ziemię na całej szerokości, przed samym skrzyżowaniem z Lazurową! http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3157522.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 10.02.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Veech, Oczywiscie zapraszam. Troche zaluje, ze zostana zabudowane laki i zaslonicie nam widok z tarasu na lasek malych brzozek bo chwilami wierzylismy, ze zostanie jak jest... Oczywiscie zycze powodzenia i postepow w dokumentacji a pozniej budowie! Kiedy macie zamiar sie wprowadzac? Dojazdy do W-wy nie sa takie zle (no moze z pewnymi wyjatkami gdy bylo gorzej, np. dzis). Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts