ckwadrat 26.09.2002 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dolores - może zdążymy Cię odwiedzić. Nie wiem tylko, o której skończy ekipa, więc obiecać nie mogę. W końcu jednak mamy po drodze, więc wypada chyba "przypadkiem" do Ciebie wpaść Maco - odnośnie niedzieli też jeszcze nie wiemy. Prawdopodobnie tak, bo musimy się spokojnie zastanowić nad końcowymi doróbkami. Ale nie na 100% bo mnie też od tygodnia trzyma jakaś franca i gonię już resztkami sił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.09.2002 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Przegoń francę czonskiem ! )) A jak już będziecie wiedzieć to piszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.09.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Czosnkiem to ja bym wszystkich pogonił, a nie tylko francę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.09.2002 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Próbujemy się jakoś zmówić na niedzielę. Szczegóły w Grupie Warszawskiej:http://www.forum.murator.com.pl/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic=908&forum=44&start=840 Dolores, ponieważ chcemy Cię odwiedzić koniecznie przeczytaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 27.09.2002 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Jestem . Wiadomość zostawiłam na warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.09.2002 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Przechodzę na naszą stronę bo wygląda, że spotkają się tylko skrzaty kampinoskie + Anula. No to chyba pozostaje nam tylko niedziela ok. 12. Jutro to ja jeszcze, jak się okazało, ostro się buduję. Proponuję ostatecznie zdecydować w sobotę wieczorem - będziemy wiedzieć co z pogodą. <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-09-28 00:01 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.09.2002 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 No to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.09.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 No to patrzymy... i widzimy, że pogoda będzie super. Pasuje Wam 12? http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/beer.gifWcześniej chyba nie damy rady wygrzebać się z naszym małym opóźniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.09.2002 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Prawda z tą pogodą ! Ale u nas samopoczucie i stan zdrowotny nie za bardzo chce się z pogodą zgrywać... Dzisiaj nam się udało lekko odbić z zakupów i odwiedzić dolores ! Niestety nikogo nie było a budowa tak świetnie zabezpieczona na zimę, że bez demolki nie można nawet zajrzeć do środka ! Dolores, podoba mi się ten Wasz wykonawca (zakładam, że to on wszystko tam zrobił...). I domek bardzo ładny, ładnie ustawiony. Jutro rano zobaczymy jak tam stan nasz wygląda i wyślemy Wam SMSa jak sprawy stoją. Jest pewnien wariant, że ja sam (albo jeszcze z Małgosią) pojadę, żeby pokazać ziemię moim znajomym. Wylądowalibyśmy wtedy koło 13 na działce i na pewno byśmy Was też odwiedzili. Trzymam kciuki, żebyśmy wszyscy dojechali i spotkali się na łonie. A Anula wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 28.09.2002 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Maco,Szkoda, że nie mieliśmy okazji zaprezentować naszego domku i pogadać. Okazało się, że ekipa dziś nie pracuje, co już mnie wkurzyło, a do tego zmogła mnie choroba. Jutro nie ruszam się z domu. Czuję takie wahania temperatury jak w pogodzie z ostatnich dni. Raz mi zimno raz gorąco:sad: . Opal,Ale masz talenty poetyckie, widzialam że watek wierszowany kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.09.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Dolores, jeszcze będziemy mieli okjazję... Kuruj się dobrze ! A może ekipy nie było, bo co miała zrobić to zrobiła... ? Wyglądało jak dom porządnie zabezpieczony na zimę. ckwadrat, zaraz się odezwę SMSem w sprawie 12-tej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.09.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 No coż, kurujcie się zatem wszyscy . Może uda nam się spotkać za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.09.2002 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 OK.My jedziemy ale w innym składzie. Oleńka zostaje w domu (ta najchorsza) a ja z Małgosią jedziemy i jeszcze zabieramy znajomego z córkami, żeby im pokazać grunta...Wstąpimy do Was (czy będziecie czy nie) żeby spojrzeć z Waszego dachu.To wszystko będzie między 13 a 14. Sorry za te zamieszania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2002 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Miło było się spotkać. Bardzo miłych masz znajomych.No cóż jaki pan taki kram... Pozdrówka ps. Pomysł z przedszkolem podoba mi się.To była słuszna sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 29.09.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Maco, Nie chcę zapeszać ale roboty ruszą zaraz z kopyta. W tym roku zamierzamy się wprowadzić. Zima wiięc czeka nas już na wsi. Liczę na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.09.2002 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 opal, ten znajomy to ojciec chrzesny Małgosi. Ma genialne poczucie humoru ! Cieszę się, że Ci się pomysł z przedszkolem podoba. dolores, !!!!! WOW !!!!! No to mnie zdziwiło. Trzymamy kciuki żeby wszytko poszło sprawnie (bo że pójdzie to nie mamy wątpliwości) <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-09-29 22:55 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 30.09.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Cześć kochani, niestety nie udało sie a tak chciałam zobaczyc Wasz dom. Oprócz zasmarkanego dziecka pojawili sie jeszcze niespodziewani goście skutecznie uniemozliwiając mi wyjście. Ale mam nadzieję ze jeszcze się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 No pewno,że się uda. Za jakies 2-3 tygodnie spotykamy się znowu, aby "poświęcić" naszą chałupkę. Kurujcie się, dbajcie o siebie i wyglądajcie ładnej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.09.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Będziemy odczyniać pogodę i zaczyniać... Oj, coś mi się pokręciło...Będziemy zaczyniać pogodę i odczyniać... Eee tam ! Będzie OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 To znaczy nie całą chałupkę tylko dach... Jeszcze ktos pomyśli, że już skończylismy budować. Ale byłby numer, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts