DMK 18.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 widziałem ostatnio Twoją budowę - bardzo ładny domek rośnie !! domek juz "urosl" , teraz to juz sie wykancza. jak bedziesz kolejny raz przejazdzal to jak bedzie sie cos dzialo to zapraszam chciałbym już być na tym etapie ... zdzwisz sie jak szybko sie to wszystko dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 18.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 myślę, że u nas to nie tak prędko... jak wszystko dobrze pójdzie to może w tym roku fundamenty... ale pewnie dopiero na wiosnę za rok cokolwiek rozpoczniemy . Szkoda, że ta cała biurokracja tyle trwa i tyle kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 18.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 myślę, że u nas to nie tak prędko... jak wszystko dobrze pójdzie to może w tym roku fundamenty... ale pewnie dopiero na wiosnę za rok cokolwiek rozpoczniemy . Szkoda, że ta cała biurokracja tyle trwa i tyle kosztuje... ja dokladnie rok temu dopiero zamawialem projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 18.04.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 [ja dokladnie rok temu dopiero zamawialem projekt no to masz niezłe tempo... a kiedy zacząłeś kopać fundamenty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 18.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 [ja dokladnie rok temu dopiero zamawialem projekt no to masz niezłe tempo... a kiedy zacząłeś kopać fundamenty ?? w polowie wrzesnia na koniec listopada skonczona wiezba 30 grudnia skonczony dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 18.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 jestem pod wrażeniem !! w grudniu dachu !!?? przecież zimno było naprawde niezłe tempo... troszkę mnie podbudowałeś, to może i nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 DMK Wygląda na to, że w samym środku prawie szczerego pola Na działce widziałam wykopane nory lisie... ale tam jest pięknie... P.S. Szukam działki dla przyjaciół w Borzęcinie, wszelka pomoc nadal bardzo mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Dzień dobry, Do pozwolenia na budowę muszę dołączyć umowe na wywóz śmieci. Gdzie mam to załatwić? Ile mnie to będzie kosztowało??? Kto wywozi śmieci, których jeszcze nie mam z Marianowa ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 19.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Dzień dobry, Do pozwolenia na budowę muszę dołączyć umowe na wywóz śmieci. Gdzie mam to załatwić? Ile mnie to będzie kosztowało??? Kto wywozi śmieci, których jeszcze nie mam z Marianowa ))) wystarczy zaswiadczenie np. SITY, ze sa gotowi do podpisania umowy z Toba na wywoz nieczystosci. zalatwia sie to od reki u nich na Ciołka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 DMK Dzieki za SITE Chyba będziemy "sąsiadami" na szczęście dzielą nas betonowe ogrodzenia ""elitarnego osiedla"" ) W poniedziałek - Twój domek jeszcze stał Mam jeszcze pytanka: Ile czasu czekałes na pozwolenie na budowe w Ozarowie. Jak to się stalo, że nie masz dachu dwuspadowego - u mnie w wypisie jest punkcik o nim!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 19.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ile czasu czekałes na pozwolenie na budowe w Ozarowie. 50 dni i do tego po drodzeadoptujacy musial jechac zrobic poprawki Jak to się stalo, że nie masz dachu dwuspadowego - u mnie w wypisie jest punkcik o nim!? tez mnie to zaniepokoilo, wiec wybralem sie podyskutowac o tym w gminie. teoetycznie starostwo moze w zwiazku z takim zapisem poprosic gmine o opinie, ale ponoc rzadko to robi. ja bedac w gminie akurat trafilem na naszego wojta, pokazalem Mu projekt - spodobal Mu sie sie, wiec w razie pytania o opinie nie byloby problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 DMK Dobiłeś mnie - 50 dni!!! To mnie z tymi papierami zima zastanie. 7 tygodni mapa od geodety 3-ci tydzień projekt leży u architekta, ciekawe kiedy mi go odda??? 50-60 dni pozwolenie na budowe!!!!!!!!!!???????? Moze w lipcu lub sierpniu zaczne kopac fundamenty A miało być tak pięknie... Wykopię sobie studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 20.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Obecni i przyszli mieszkańcy Marianowa Wpisuje się w Wasz krajobraz No to sołtys miał rację - "... Panie - niedługo to do nas do Marianowa to pół Warszawy się sprowadzi..." Jak na razie doliczyłem się 6 osób z Forum- jeszcze trochę i może zawita także cywilizacja w postaci gazu ziemnego i lepszej drogi ... Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 20.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Obecni i przyszli mieszkańcy Marianowa Wpisuje się w Wasz krajobraz No to sołtys miał rację - "... Panie - niedługo to do nas do Marianowa to pół Warszawy się sprowadzi..." Jak na razie doliczyłem się 6 osób z Forum- jeszcze trochę i może zawita także cywilizacja w postaci gazu ziemnego i lepszej drogi ... Pozdrawiam, Maciek 6? JMaciek 1konsul MarcinM micha$ Zbyszek 1 Przemek72 Piotruspan2000 magnolcia DMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 20.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich z Marianowa i okolic )))) Droga jest fenomenalna, wybudowana ze środków unijnych bardzo mi się podoba ta tablica Gaz z rurociągu "przyjaźń" po przeciwnej stronie drogi )) może sie podłączymy... Prąd będę miała w 2009 - suuuuppppeeerrrrr Może sąsiedzi pożyczą i czekam na papierki... horror co ja najlepszego robię??? zachciało mi się z ekologicznego miasta na wieś (do lasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 20.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam, czy ktoś z Was układał kostkę na tarasie. Tylko słyszałam, że to ładnie wyglada, ale trudno mi sobie to wyobraźić. Czy ktoś z Was ma zdjęcia? No i czy kostka się nie podnosi, czy nie ma więcej piachu w domu. No i szukam solidnej i w miarę taniej ekipy. Okolice Puszczy Kampinoskiej, Czosnów, Sowia Wola. Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 20.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 6? JMaciek 1konsul MarcinM micha$ Zbyszek 1 Przemek72 Piotruspan2000 magnolcia DMK wow !! nieźle jest nas już tyle !!?? to trzeba jakiś wieczorek zapoznawczy chyba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 20.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 6? JMaciek 1konsul MarcinM micha$ Zbyszek 1 Przemek72 Piotruspan2000 magnolcia DMK wow !! nieźle jest nas już tyle !!?? to trzeba jakiś wieczorek zapoznawczy chyba zrobić Panie Dzieju - więcej niż myślałem - więcej niż sołtys myślał ... ... a dokładnie tyle, ilu sąsiadów miałem w bloku w mojej klatce ... Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 20.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 micha$ napisał: DMK napisał: 6? JMaciek 1konsul MarcinM micha$ Zbyszek 1 Przemek72 Piotruspan2000 magnolcia DMK wow !! nieźle jest nas już tyle !!?? to trzeba jakiś wieczorek zapoznawczy chyba zrobić Panie Dzieju - więcej niż myślałem - więcej niż sołtys myślał ... ... a dokładnie tyle, ilu sąsiadów miałem w bloku w mojej klatce ... proponuje u sołtysa pod płotem )) może flaszeczke postawi chociaz jedna to dla takiej gupeczki zbyt mało..... jeszcze troche i otworzymy wlasny Klub , no moze klub to za duzo ale w karczmie kolo cmentarza mozna sie umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 20.04.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dzień dobry, Do pozwolenia na budowę muszę dołączyć umowe na wywóz śmieci. Gdzie mam to załatwić? Ile mnie to będzie kosztowało??? Kto wywozi śmieci, których jeszcze nie mam z Marianowa ))) wystarczy zaswiadczenie np. SITY, ze sa gotowi do podpisania umowy z Toba na wywoz nieczystosci. zalatwia sie to od reki u nich na Ciołka 16 zadzwoniłam do SITA papierki wysłali mi poczta do domku nie musze jechać do stolicy dziękuję DMK P.S. No i architekt nie dzwonił...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts