Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeszcze troche i otworzymy wlasny Klub , no moze klub to za duzo ale w karczmie kolo cmentarza mozna sie umowic

Déja Vu ? czy ja tego tekstu gdzies nie widzialem? ;)

to jaki termin? sobota?

Witajcie

dla mnie może być sobota, bo w niedzielę wybieramy sie do Otwocka na

http://www.bikemaraton.pl/

miłego dnia :wink:

jeszcze troche i otworzymy wlasny Klub , no moze klub to za duzo ale w karczmie kolo cmentarza mozna sie umowic

Déja Vu ? czy ja tego tekstu gdzies nie widzialem? ;)

to jaki termin? sobota?

Witajcie

dla mnie może być sobota, bo w niedzielę wybieramy sie do Otwocka na

http://www.bikemaraton.pl/

miłego dnia :wink:

chyba najlepiej weekend na dlugim weekendzie. bedzie wiecej czasu na organizacje

Witam,

Czy ktos z budujacych sie w Wygledach lub Wiktorowie (ale gdzies blisko Wygled) ma do sprzedania troche piasku?

Moze komus pozostalo po budowie albo jeszcze buduje a moze ma go troche za duzo.

Potrzebuje doslownie 2-3 taczek do piaskownicy dla dziecka wiec najlepszy bedzie drobny piasek a nie zwir.

Pomocy bo obiecalem, ze cos wykombinuje :D

Pozdrawiam,

Przemek

P.S. Taka niedziela jest wystarczajacym lekarstwem po dlugiej zimie. Juz sobie przypomnialem dlaczego chcialem mieszkac na wsi!

Witam,

Pomocy bo obiecalem, ze cos wykombinuje :D

Pozdrawiam,

Przemek

P.S. Taka niedziela jest wystarczajacym lekarstwem po dlugiej zimie. Juz sobie przypomnialem dlaczego chcialem mieszkac na wsi!

Dzien dobry sąsiedzie ! :D

Obietnica dla dziecka rzecz swieta - ale ode mnie jako sąsiada pomocy z piaskiem mozesz oczekiwac dopiero w lipcu :( bo wtedy zaczynamy - Strasznie mi sie dłuzy :evil: wtedy wal jak w dym :wink: lub na piwo

Ja byłem na działce przez chwile w Sobote ale nie było jeszcze tak ciepło jak w niedziele.

Tylko pozazdroscic tym co juz moga sie cieszyc zbudowanym domkiem :D i robieniem piaskownicy dla synka

pozdrowienia

Ratunku!!!!

Czy słyszeliscie o szambie z atestem.

Musze do dołączyc do projektu????

Niech mi ktoś podpowie.....

litości....

jak mi architekt robil adaptacje o przy okazji dolaczyl projekt szamba (gotowiec jednej z firm robiacej proejkty domow - nie pamietam ktorej ale moge sprawdzic - koszt chyba 250). jak skladasz wniosek o pozwolenie na budowe to jesli nie masz kanalizacji to wniosek dot. budowy domu i zbiornika na odpady

Witam szanownych forumowiczów z Grupy Kampinoskiej!

Jeżeli nie macie dość nowych "twarzy" na forum, to bardzo chętnie dołączę do Waszej grupy :D W zeszłym roku rozpoczęliśmy z mężem budowę w okolicy Wiktorów/Zaborów i właśnie zaczynamy borykać się z etapem instalacyjnym.

Mamy właśnie problem ze znalezieniem w miarę niedrogiej ziemi do wyrównania terenu wokół domu. Może ktoś z Was zna namiary do kogoś, kto za nieduże pieniądze sprzedaje ziemię?

Z góry dziękuję za informacje

Pozdrawiam

Donique

DMK

Prosze poszukaj namiaru do tego wykonawcy, moze uda mi sie zebrac papiery do piątku...

Architekt ma "szambo" ale bez atestu a teraz tego wymagają...

Ale bedzimy mieszkać ekologicznie ....

troche pokrecilem - przy projekcie nie mialem atestu.

ale szambo prawdopodobnie bede bral od http://www.awa-transbet.cob.pl/ a oni maja szamba z atestem